Νέα

Γαμιούνται από κώλο οι Γεωργιανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
n o   p a i n   n o  g a i n  !

OP
OP
R

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Όταν κάνω κίνηση και έχω νεώτερα θα ενημερώσω... Και πάλι ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Όταν κάνω κίνηση και έχω νεώτερα θα ενημερώσω... Και πάλι ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα...

Με τρόπο όμως τύπε γιατί παίζεις μπάλα σε πολύ δύσκολη έδρα.
Καλη επιτυχία και μην χαθείς.
Θα περιμένουμε νεότερα  :thumbsup:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Tύπε γράψε διαθήκη καλού κακού, να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.΄

Όντως οι γεωργιανοί είναι από τα χειρότερα καθήκια του ανατολικού μπλοκ και θέλουν προσοχή.
Τους ήξερε από πρώτο χέρι ο Πατερούλης, και τους ξεκώλιαζε πρώτους πρώτους.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
den τον βλεπω καλα τον τυπο  :orchestra:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τη βλέπω κάθε φορά που μπαίνει ή βγαίνει στην πολυκατοικία και την χαζεύω. Τέτοιο κώλο ποίημα δεν έχω ξαναδεί!!! Παντρεμένη με έλληνα, αρκετά χρόνια μεγαλύτερο της,με το ματάκι της να ψιλοπαίζει. Θέλω να της χωθώ μόνο και μόνο για το κώλο της. Από στήθος σχεδόν μηδέν και φάτσα μέτρια. Κάπου ανάμεσα 35 με 40 η κυρία.
Έχει κάποιος εμπειρία να απαντήσει στο ερώτημα μου?

ΥΓ. Μην αρχίσετε ρεμάλια το δούλεμα ή απαντήσεις στο στυλ " κάνε ντου να μας πεις και εμάς" γιατί δεν λέει...
    Τα φώτα σας ζητάω αν ξέρετε....

Χάθηκαν οι ελεύθερες κοπέλες;Τι δουλειά έχεις εσύ να γουστάρεις τη γυναίκα του άλλου;Εσύ θα γούσταρες να σου γαμάνε τη γυναίκα;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Όταν ήμουν μικρός κάπου 5 χρόνων, οι γονείς μου με άφησαν να με προσέχει μια μουναρα ξανθιά νεαρή Γεωργιανή η Ίνγκα, γιατί αυτοί πήγαιναν σε δουλειές στο εξωτερικό και έλειπαν για μέρες. Ένα βράδυ με πήρε μαζί της και πήγαμε στο σπίτι του γκόμενου της. Αυτή με έβαλε να κοιμηθώ και στο διπλανό κρεβάτι ξάπλωσε με τον γκόμενο της. Εγώ είχα γυρίσει στην μεριά του τοίχου και νόμιζαν ότι κοιμάμαι, αλλά εγώ ήμουν ξύπνιος. Σε μια φάση άκουγα βογγητά, το κρεβάτι να τρίζει και όλο το σπίτι να σείεται! Ο τύπος την ξέσκιζε κανονικότατα και εγώ ήθελα να γυρίσω από την άλλη για να δω τι παίζει, αλλά κρατήθηκα να μην με πάρουν χαμπάρι. Παρόλο την ηλικία μου ήξερα από σεξ γιατί είχα δει αρκετές φορές κρυφά τσόντες στην τηλεόραση. Αυτό που ένιωσα ήταν να γυρίσω και να θέλω να την ξεσκίσω και εγώ  :knockinb:. Ακόμα το θυμάμαι και καυλωνω, γιατί μου έχει μείνει αυτό  :wanker:. Ακόμα θυμάμαι ότι κάποιες φορές που κοιμόμουν μαζί της, χωνόμουν όσο πιο κοντά της μπορούσα και τριβόμουν πάνω της! Α ρε ευκαιρίες που έχασα λόγω λάθος τάιμινγκ γαμω την γκαντεμιά μου  :headbang:

Καλά που δεν έγραψες ότι σε είχαν πάει και μπουρδελότσαρκα...Πέντε ετών ακόμα με κουδουνίστρες παίζεις,όχι να δεις κρυφά τσόντες στην τηλεόραση...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129
Τη βλέπω κάθε φορά που μπαίνει ή βγαίνει στην πολυκατοικία και την χαζεύω. Τέτοιο κώλο ποίημα δεν έχω ξαναδεί!!! Παντρεμένη με έλληνα, αρκετά χρόνια μεγαλύτερο της,με το ματάκι της να ψιλοπαίζει. Θέλω να της χωθώ μόνο και μόνο για το κώλο της. Από στήθος σχεδόν μηδέν και φάτσα μέτρια. Κάπου ανάμεσα 35 με 40 η κυρία.

ΥΓ. Μην αρχίσετε ρεμάλια το δούλεμα ή απαντήσεις στο στυλ " κάνε ντου να μας πεις και εμάς" γιατί δεν λέει...

ακομα και για το να πει να πει καποιος ψεμματα χρειαζεται ενας δεικτης ευφυιας.. εσυ τυπε   :uglystupid:  :uglystupid:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όταν ήμουν μικρός κάπου 5 χρόνων...

Παρόλο την ηλικία μου ήξερα από σεξ γιατί είχα δει αρκετές φορές κρυφά τσόντες στην τηλεόραση... Αυτό που ένιωσα ήταν να γυρίσω και να θέλω να την ξεσκίσω και εγώ...

Ακόμα θυμάμαι ότι κάποιες φορές που κοιμόμουν μαζί της, χωνόμουν όσο πιο κοντά της μπορούσα και τριβόμουν πάνω της...

αν παίζαμε ποδόσφαιρο θα είχες φάει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

5 ετών δεν υπάρχουν τέτοια ένστικτα, ούτε το σώμα ούτε το μυαλό είναι έτοιμο καν για σκέψεις (και πράξεις) τέτοιου τύπου.

Να σου το πω επιστημονικά (φροϋδικά), στα 5 έχεις περάσει από το πρωκτικό στο φαλλικό στάδιο ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
αν παίζαμε ποδόσφαιρο θα είχες φάει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

5 ετών δεν υπάρχουν τέτοια ένστικτα, ούτε το σώμα ούτε το μυαλό είναι έτοιμο καν για σκέψεις (και πράξεις) τέτοιου τύπου.

Να σου το πω επιστημονικά (φροϋδικά), στα 5 έχεις περάσει από το πρωκτικό στο φαλλικό στάδιο ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης.
Τύπε μου μην υποτιμάς τους μπουρδελιάρηδες, γιατί έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης  :erection:! Είχα φίλους που την παίζανε από τα 7! Εδώ υπάρχουν παιδιά 6 ετών που παίζουν καλύτερα από εμένα πιάνο και φαντάσου παίζω 18 χρόνια πιάνο  :sunglasses:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τύπε μου μην υποτιμάς τους μπουρδελιάρηδες, γιατί έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης  :erection:! Είχα φίλους που την παίζανε από τα 7! Εδώ υπάρχουν παιδιά 6 ετών που παίζουν καλύτερα από εμένα πιάνο και φαντάσου παίζω 18 χρόνια πιάνο  :sunglasses:

ναι, είπαμε είσαι στο φαλλικό στάδιο.

και εγώ την έπαιζα, για την ακρίβεια την τρίβαμε και αισθανόμασταν μία κάποια ευχαρίστηση.

όμως δεν μπορείς ακόμη να το συνδέσεις με γυναίκες, και να σκεφτείς, ω ρε μάνα μου, θέλω αυτήν να την ξεσκίσω, πάω να της τον τρίψω.

Στα 10 ίσως.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
[size=16pt]Γαμιούνται από κώλο οι Γεωργιανές? [/size]

αμα τους δωσεις πιπα ειναι σαν να τις γαμησες απο κωλο γιατι οι γεωργιανες ειναι οι ασχημοτερες γυναικες του πλανητη και οι φατσες τους ειναι σαν κωλοι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

queef

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0

αμα τους δωσεις πιπα ειναι σαν να τις γαμησες απο κωλο γιατι οι γεωργιανες ειναι οι ασχημοτερες γυναικες του πλανητη και οι φατσες τους ειναι σαν κωλοι

Κλάμα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Φίλε μου, το πρόβλημα στην περίπτωσή σου, δεν είναι το εαν δίνουν ή δεν δίνουν γενικώς κώλο οι Γεωργιανές (η καύλα δεν κοιτάζει εθνότητες,
και κάθε θηλυκό ανα τον κοσμο, με τον σωστό τρόπο και την απαραίτητη προεργασία, δυνητικά μπορεί να ενδώσει). Το πρόβλημα είναι α) ότι μένετε στην ίδια πολυκατοικία β) το ότι είναι παντρεμένη και ζεί εκεί με τον σύζυγό της. Όποτε, αν υποθέσουμε ότι δίνει χαλαρά κώλο στον σύζυγο, γιατί να ασχοληθεί μαζί σου, αναλαμβάνοντας ρίσκα και μπλεξίματα; Επίσης, για τον (α) λόγο, υπάρχει ζήτημα με τον τρόπο προσέγγισης και ανίχνευσης των διαθέσεων. Το ότι παίζει το ματάκι της, δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι παραπάνω. Πολλές φιλάρεσκες γυναίκες,
παίζουν για τη χαρά της επιβεβαίωσης.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom