Εγώ πάντως, το μακρινό 199κάτι που ήμουν φαντάρος (επαναλαμβάνω, ΦΑΝΤΑΡΟΣ) στη Ρόδο, μια χαρά πέρασα. Και κυρίως με ... τοπικά προϊόντα, μιας και το νησί βούλιαζε από ξένες και οι ντόπιες έμεναν "μπουκάλες"!
Τώρα, για τις τουρίστριες, τότε δεν είχα κάποιον "μπούσουλα". Λόκαρα ότι βρισκόταν μπροστά μου, και ότι γινόταν. Επιτυχία; Δεν ήμουν και με όσες ήθελα, αλλά δεν ήταν άσχημα για ένα 19χρονο, άβγαλτο φανταράκι.
Μεγαλώνοντας, υπήρχαν άλλα πράγματα. Στη Σαντορίνη ένα καλοκαίρι, έπεσα πάνω σε γυναικοπαρέα (καμιά 10αριά ήταν) που με "ψάρωσαν" άσχημα, λέγοντάς μου ότι ήταν μοντέλα που είχαν έρθει για φωτογράφιση! Εντάξει, όχι όλες αλλά 2-3 θα μπορούσαν να ήταν. Τέλος πάντων, ένα Ισπανάκι ήταν μούρλια. Για 3-4 μέρες κάναμε τα απίστευτα! Αλληλογραφήσαμε και για λίγο (τότε δεν υπήρχαν social media).
Κάποια άλλη φορά, σε καράβι για Κρήτη, γνώρισα - μέσω σπόντας - μια Αμερικάνα! Μην τα πολυλογώ, με έμαθε πραγματάκια ...
Γενικότερα πάντως, το καλοκαίρι πρέπει να δείχνεις - και να είσαι - χαλαρός. Αυτό έχω καταλάβει. Αυτές έρχονται για 5-10-15 μέρες να περάσουν όμορφα και χαλαρά. Ούτε σχέσεις ψάχνουν, ούτε γάμους. Αν είσαι συνεχώς στο "κυνήγι", αν έχεις μόνιμα αναμμένα τα alarm ότι ψάχνεις, ψάχνεσαι, χώνεσαι δεξιά κι αριστερά, βγάζεις χωρίς να το καταλάβεις μια ένταση. Κάτι που οι τουρίστριες - όσες τουλάχιστον έρχονται για ... περιπέτεια - το μυρίζονται. Δεν είναι όλες χάπατα να μην καταλαβαίνουν, ξέρουν για ποιο λόγο έρχονται, ξέρουν για ποιο λόγο τις πλησιάζουμε και αν είναι και ωραίες γκόμενες, έχουν "το πάνω χέρι". Αν είσαι "χαλαρός", βγάζεις και μια σιγουριά, κάτι που μαγνητίζει. Μετράει και η εμφάνιση φυσικά, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Σας μιλάω εγώ που δεν είμαι μοντέλο, δεν έχω 6pack, ένας .... μέσος όρος είμαι, αλλά φροντίζω πάντα να είμαι, όπως έχουν πει κι άλλοι, καθαρός, περιποιημένος, ευγενικός. Και θα προσθέσω χαμογελαστός.
Βέβαια, όλα τα παραπάνω ίσως πηγαίνουν περίπατο με 2-3 ποτάκια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ... (περί Αγγλίδων και Πολωνίδων ο λόγος, που πίνουν τον κώλο τους). Και φυσικά, αν συναναστραφείτε με ... νεροφίδες, να το αντέχετε, αλλιώς θα σας βγάλουν εύκολα νοκ άουτ.
Που 'στε μάγκες, καλοκαίρι έρχεται. Το νου σας ...