Νέα

Γαμιέται εύκολα η Ευρωπαία το καλοκαίρι εδώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.177
Πόντοι
2.477
Ειμαι 1,86 και γυμνασμενος με ωραιο προσωπο.
Ειμαι ετοιμολογος και ξερω να χειριζομαι καλα το λογο.
Δε λεω σαχλαμαρες οταν πλησιαζω και δεν ειμαι καφρος.
Αλλη ερωτηση;
Οχι τυπε, με παρεξηγησες!Δεν το εγραψα με σκοπο την ειρωνια!
Διαβασα παραπανω απο καποιο μπήχτη σε αριθμους του Σπαλιαρα, οτι "O χοντρος δεν γαμαει ουτε με σφαιρες".
Εφερα εικονα το εξυπνο σχολιο σε συνδιασμο με τις δικες σου αποτυχιες και ρωτησα!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Οχι τυπε, με παρεξηγησες!Δεν το εγραψα με σκοπο την ειρωνια!
Διαβασα παραπανω απο καποιο μπήχτη σε αριθμους του Σπαλιαρα, οτι "O χοντρος δεν γαμαει ουτε με σφαιρες".
Εφερα εικονα το εξυπνο σχολιο σε συνδιασμο με τις δικες σου αποτυχιες και ρωτησα!
No problem τυπαρα μου!
Αλλωστε καποτε εκανα τρελο κεφι ενα θεομουνο που ερχοταν με ενα μηχανακι ενας χοντρος και την επαιρνε και ζαχαρωναν φουλ!
Η ιδια δηλωνε τρελα ερωτευμενη μαζι του!
Τρεχα γυρευε ξαναλεω!!
Μακαρι να ξερα τι ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες!
Το μονο που ξερω ειναι οτι ο ανδρας οφειλει να ειναι κυνηγος!
Αυτο δε σημαινει μονο να διεκδικει το "κυνηγι" του αλλα να ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να πληγωθει!
Να ματαιωθει!
Δυστυχως οι γυναικες διαλεγουν εμας και οχι το αντιστροφο!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.028
Πόντοι
3.346
έρχονται για να γαμηθούν ή μονο να πλατσουρίσουν και να βγαλουν φωτο ?
τα καλοκαιρια γνωρίζω αρκετές ξένες αλλά ζήτημα να γαμάω το 1/5 από αυτές
μπορεί να φταίω κι εγώ,να είμαι καληνυχτάκιας φλώρος
αλλά βλέπω να ανεβαίνει το φαινόμενο με ξινομούνες να έρχονται μόνο για διακοπές άνευ ξεσκίσματος

συζητήστε ελεύθερα
Το 99.9% απο τις ελευθερες, γαμιεται ρε τυπε..που ζεις?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Ο Δασκαλος του μπου, τι γνώμη έχει;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.149
Πόντοι
456
Δεν έχω προσωπική εμπειρία πέραν μιας Αγγλίδας που μίλαγα πέρυσι.

Έχω όμως ακούσει από παιδιά που δούλευαν σαιζόν πως Αγγλίδες , Σκανδιναβές και Ρωσίδες πανεύκολα.

Μάλιστα ένας μου έλεγε πως το μόνο που τον κράτησε στη Ρόδο να κάνει τον είλωτα σε μια ταβέρνα ήταν το πόσο εύκολα γάμαγε.

Επίσης ξέρω πως alternative γκομενάκια όλων των εθνικοτήτων βρίσκονται εύκολα σε περιοχές γνωστές για ελεύθερο camping π.χ Γαύδο , Ικαρία , Σαμοθράκη και πηγές Αχέροντα. Τώρα για να τις γαμήσεις πρέπει να το παίξεις λίγο δήθεν , όχι τελείωσα ψυχολογία , όχι ξέρω από ψυχεδελικά , όχι αρχαία ιστορία κλασσικά. Προσοχή βέβαια με αυτές έχουν πιο πολλά ψυχολογικά από τροφίμους ασύλου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Βαλτε αβέρτα φωτογραφίες με φίδια, κροκόδειλους και δεινόσαυρους.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.180
Πόντοι
3.846
εχει ξανασυζητηθει το θεμα.

Τα πράγματα ειναι απλα πολυ απλα:

1. Πιτσιρικες που ερχονται σε μεγαλες παρέες, πτησεις τσαρτερ ,αυτες θα γαμηθουν με συμπατριωτες τους, δυσκολο να χωθει greek kamaki στην παρέα τους.
2. Γυναικες χωρισμένες ή με άντρα που τις εχει γραμμενες και ερχονται ειτε μόνες ειτε με 2-3 φιλες συνομηλικες θελουν γαμησι αλλα θελουν και αντρα να τις κυκλοφορησει να μη βαριουνται μονες τους. Συχνα εχουν προφιλ σε dating app και δεν εχουν προβλημα με τους Ελληνες.
3. Οσες ερχονται να εργαστουν σεζον θελουν να γνωρισουν κοσμο, να κανουν παρεες. Συνηθως τις τρωνε καμακες που δουλεουν μαζι τους.
4. Ματζιριδες ,μιζεροι, αποτυχημενοι της ζωης, απεριποιητοι, Ελληναραδες που δεν εχουν σχεση με δυτικη κουλτουρα και δυτικες συνηθειες, στην παραλια να παρετε κανενα ματι. Μεχρι εκει.
5. Δεν εχουν ολες οι εθνικοτητες την ιδια κουλτουρα ως προς το σεξ. Αγγλιδες, Γερμανιδες, Σκανδιναβες, Φινλανδές, δειχνουν τι θελουν και τι δε θελουν. Γαλλιδες, Ιταλιδες το παιζουν ντιβες. Ρωσιδες θελουν τον αντρα να ειναι alpha male αλλα και να πληρωνει το λογαριασμο. Ισραηλιτισες λομπι δεν ανοιγονται ευκολα, Αμερικανες εχουν απαιτησεις υψηλες.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546

1. Πιτσιρικες που ερχονται σε μεγαλες παρέες, πτησεις τσαρτερ ,αυτες θα γαμηθουν με συμπατριωτες τους, δυσκολο να χωθει greek kamaki στην παρέα τους.
2. Γυναικες χωρισμένες ή με άντρα που τις εχει γραμμενες και ερχονται ειτε μόνες ειτε με 2-3 φιλες συνομηλικες θελουν γαμησι αλλα θελουν και αντρα να τις κυκλοφορησει να μη βαριουνται μονες τους. Συχνα εχουν προφιλ σε dating app και δεν εχουν προβλημα με τους Ελληνες.
3. Οσες ερχονται να εργαστουν σεζον θελουν να γνωρισουν κοσμο, να κανουν παρεες. Συνηθως τις τρωνε καμακες που δουλεουν μαζι τους.
4. Ματζιριδες ,μιζεροι, αποτυχημενοι της ζωης, απεριποιητοι, Ελληναραδες που δεν εχουν σχεση με δυτικη κουλτουρα και δυτικες συνηθειες, στην παραλια να παρετε κανενα ματι. Μεχρι εκει.
5. Δεν εχουν ολες οι εθνικοτητες την ιδια κουλτουρα ως προς το σεξ. Αγγλιδες, Γερμανιδες, Σκανδιναβες, Φινλανδές, δειχνουν τι θελουν και τι δε θελουν. Γαλλιδες, Ιταλιδες το παιζουν ντιβες. Ρωσιδες θελουν τον αντρα να ειναι alpha male αλλα και να πληρωνει το λογαριασμο. Ισραηλιτισες λομπι δεν ανοιγονται ευκολα, Αμερικανες εχουν απαιτησεις υψηλες.
Δηλαδή πάλι στη Φυλής θα τη βγάλουμε? :(

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.066
Πόντοι
1.056

+ 1000.
Ειδικά το 4!!

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
No problem τυπαρα μου!
Αλλωστε καποτε εκανα τρελο κεφι ενα θεομουνο που ερχοταν με ενα μηχανακι ενας χοντρος και την επαιρνε και ζαχαρωναν φουλ!
Η ιδια δηλωνε τρελα ερωτευμενη μαζι του!
Τρεχα γυρευε ξαναλεω!!
Μακαρι να ξερα τι ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες!
Το μονο που ξερω ειναι οτι ο ανδρας οφειλει να ειναι κυνηγος!
Αυτο δε σημαινει μονο να διεκδικει το "κυνηγι" του αλλα να ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να πληγωθει!
Να ματαιωθει!
Δυστυχως οι γυναικες διαλεγουν εμας και οχι το αντιστροφο!
Θα σου πω τι φταιει και με ευχαριστεις αργοτερα
Οι γυναικες εχουν τωρα ξεψαρωσει , βγαζουν λεφτα, απαιτουν. Αυτο σημαινει οτι στη σχεση θελουν να κανουν κουμαντο. Για να κανουν κουμαντο στη σχεση, θα βρουν εναν ψιλοακυρο , που θα αισθανεται οτι του κανει χαρη, και θα την κοιτα στα ματια σα σκυλακι.Χωρια που τον ωραιο φοβαται το κερατο.
Γι' αυτο τωρα σπανια βλεπεις ζευγαρια που ειναι και οι δυο ωραιοι.
Αρα λοιπον , ή ασχημηνε λιγο , ή βρες μια ασχημη:grin::grin:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.493
Πόντοι
17.885
πλέον δεν το νομίζω, ο μύθος του Ευρωπαίου "τζιτζιφιόγκου" έχει σχεδόν καταρριφθεί, έξω υπάρχουν πολλά ψηλά δυνατά και όμορφα αρσενικά, ακόμα και πολλές στατιστικές μας δείχνουν και πιο "μικρούς" σε μέγεθος από κάμποσους έξω, ο Έλληνας κατάντησε πέφτουλας , λίγδας, πολλές φορές σωματικά σαφώς κατώτερος του Ευρωπαίου. Πολλές φορές εραστής του καναπέ με έναν ενιαίο κοιλιακό και αναπαυόμενος στο και καλά "greek lover"! Το μόνο "greek" εκεί έξω είναι τα... greek feta, greek gyros και greek salad! Επίσης τα τελευταία χρόνια υπάρχουν καταγγελίες για βιασμό ΒΡΟΧΗ, ε δεν το λες σημάδι πως γενικά ψάχνουν να γαμηθούν. Σίγουρα οι εξαιρέσεις υπάρχουν

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μην φανώ εριστικός, αλλά οι 4 στους 5 από αυτούς που ονειρεύονται τουριστριες στα Ελληνικά νησιά, δεν έχουν καν φράγκα να πληρώσουν να πάνε στα νησιά.
Πού θα τις βρούνε αυτές; Στα όνειρα τους;

OP
OP
Κ
Εγγρ.
23 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
ΕΝΑΣ είναι ο αληθινός Δασκαλος του μπου, μην παρασύρεστε από αιρέσεις και ψευδοπροφητες...

xc4342e.mp4

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
εδω ο αλλος στις κριτικες εδωσε 200 ευρω για (ευρωπαικο) τραβελι και δεν γαμησε καν :coffee:

%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom