Νέα

Γαμιέται εύκολα η Ευρωπαία το καλοκαίρι εδώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
613
Πόντοι
300
Σε διακοπες 14 ημερων σε μερος γεματο ξεκωλα και 3 με 4 πεσιματικες ανα βραδυ θα
βγαλω τα εξης(3 πεσιματικες επι 14=42 προσπαθειες περιπου)
-30 χυλοπιτες ηπιες
-4 χυλοπιτες αγενεις με εκδηλη ενοχληση της γκόμενας και σε 1 απο αυτες βρωμοξυλο με γκομενο που έτυχε να κυκλοφορεί εκει κοντα και δε τον είχα πάρει αρχικά πρέφα.
-6 ανουσιες ανταλλαγες τηλεφωνου που μετα απαντησαν μονολεκτικά η τίποτα
-2 ραντεβου απο τα οποια το ενα ενω καθομουν μαζι της και επινα ποτο και μιλαγαμε πηγα τουαλετα και την ειδα να μιλαει με αλλον.
Ειπα φιλε ενοχλεις και η γκομενα απαντησε "I am sorry but it s better if you leave" κι εφυγα βλεποντας τους μετα απο κανα μισαωρο να φευγουν μαζι.
Ενω στο αλλο ραντεβου γαμησα αφου πρωτα μου εσπασε τα αρχιδια με ατακες "I am romantic,I don f fuck at first date κτλ"
Πολεμος μαγκες,ΠΟΛΕΜΟΣ!!
Άστο ρε φιλαράκι … πάμε μπουρδελο και γαμαμε κατευθείαν και άντε γεια και δεν σε ξέρω ..
Δεν πάνα γαμηθουνε οι καργιες όλες εκεί έξω Ελληνίδες και ξένες

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
Γαλλίδες και Πολωνέζες δε μου κάθονταν
Αγγλίδες και Ρωσίδες κάθονταν απ το πρώτο βράδυ
Για Πολωνεζες αν πιειτε αρκετα στο πρωτο ραντεβου θα γινει παιχνιδι ευκολα. Γενικα Πολωνες θα ελεγα οτι ειναι πιο ευκολες απο ολες αλλα θελουν και το αναλογο dating.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμένα έως το πρώτο βράδυ με δυσκόλεψαν μόνο οι Ιρλανδές. Λόγω καθολικισμού υποθέτω. Οι άλλες ήταν έτοιμες από το pleased to meet you.

Πολυ σωστος! Αν και οι Ιρλανδες ειναι αρκετα πορνιαρες και ανετες , στο dating το κουραζουν πολυυυυ...

northviking87

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
103
Πόντοι
0
εχει ξανασυζητηθει το θεμα.

Τα πράγματα ειναι απλα πολυ απλα:

1. Πιτσιρικες που ερχονται σε μεγαλες παρέες, πτησεις τσαρτερ ,αυτες θα γαμηθουν με συμπατριωτες τους, δυσκολο να χωθει greek kamaki στην παρέα τους.
2. Γυναικες χωρισμένες ή με άντρα που τις εχει γραμμενες και ερχονται ειτε μόνες ειτε με 2-3 φιλες συνομηλικες θελουν γαμησι αλλα θελουν και αντρα να τις κυκλοφορησει να μη βαριουνται μονες τους. Συχνα εχουν προφιλ σε dating app και δεν εχουν προβλημα με τους Ελληνες.
3. Οσες ερχονται να εργαστουν σεζον θελουν να γνωρισουν κοσμο, να κανουν παρεες. Συνηθως τις τρωνε καμακες που δουλεουν μαζι τους.
4. Ματζιριδες ,μιζεροι, αποτυχημενοι της ζωης, απεριποιητοι, Ελληναραδες που δεν εχουν σχεση με δυτικη κουλτουρα και δυτικες συνηθειες, στην παραλια να παρετε κανενα ματι. Μεχρι εκει.
5. Δεν εχουν ολες οι εθνικοτητες την ιδια κουλτουρα ως προς το σεξ. Αγγλιδες, Γερμανιδες, Σκανδιναβες, Φινλανδές, δειχνουν τι θελουν και τι δε θελουν. Γαλλιδες, Ιταλιδες το παιζουν ντιβες. Ρωσιδες θελουν τον αντρα να ειναι alpha male αλλα και να πληρωνει το λογαριασμο. Ισραηλιτισες λομπι δεν ανοιγονται ευκολα, Αμερικανες εχουν απαιτησεις υψηλες.
Σαν κατοικος νησιου οταν δεν ειμαι εξωτερικο για δουλειες συμφωνω και επαυξανω με τον φιλο!
Οι πιτσιρικες που ερχονται σε μεγαλες παρεες οπως λες ειναι και οι πιο δυσκολες περιπτωσεις για να χωθεις και να εχεις επιτυχια χωρις να παρεις μονο κανα τηλεφωνο και flaking...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.083
Πόντοι
2.356
Ειλικρινα τυπαρα μου οσο και αν προσπαθησα να το εξηγησω δεν καταφερα.
Ισως φταινε τα τατουαζ μου ισως οτι εχω βλεμμα καπως επιθετικο ενω το λεγειν μου ειναι ευγενες...
Αλλα και παλι ποιος ειναι τελειος;
Αντε μπες στο μυαλο της γυναικας.
Ισως τους ξενερωνει η ευγενεια μου;
Οτι δε το παιζω μαγκας;
Οτι αν ειναι πολυ ωραια η γκομενα κομπλαρω;
Ισως απλα ειμαι κακος player που δε το βαζω κατω γιατι οι ορμες μου δε με αφηνουν σε ησυχια;
Ποτε δε το χα με τις γυναικες η αληθεια ειναι.
Δεν ειχα ταλεντο στο καμακι.
Δεν ειχα ουτε τυχη αν υπαρχει τετοιο πραγμα
Τεσπα.
Ετσι ειναι παντως.
Με αυτους τους ρυθμους ομως τρωω κανα δυο σε ενα ενα καλοκαιρι και το χειμωνα κανα 4 αρι.
Πλεον δε με αγγιζει η χυλοπιτα δε το ψαχνω καν το γιατι δεν αρεσα σε οσες δεν αρεσα.
Αβυσσος το μυαλο τους.
Ασχημος δεν ειμαι βρωμικος δεν ειμαι αγενης δεν ειμαι.
Απλα ειμαι ειλικρινης.
Θα μπορουσα να λεω κι εγω οπως οι πιο πανω οτι μου επεφταν σα τα κουνουπια.
Και ισως εγινε κι ετσι σε αυτους.
Μη νομισεις οτι αυτος πχ που μου φαγε τη γκομενα ηταν κατι σπουδαιο.
Ενας ποντικομουρης 1,68 ηταν.
Οποτε γυριζω παλι στο συμπερασμα:
"ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ"
μα δε θελει να εισαι ειλικρινης! θελει να λες τα ψεματα που θελουν να ακουσουν απλα με ρομαντικο τροπο! και φυσικα οτι δε σε συμφερει ΔΕΝ το λες αφηνοντας ενα πεπλο μυστηριου που τις εξιταρει

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Μαλακίες....!άμα βγάλει κάποιος την πουτσα του έξω στη παραλία όλο και κάποια θα του την πάρει στο στόμα. :tooth: και θα κάνει μπουκοματα με αλατόνερο

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
έρχονται για να γαμηθούν ή μονο να πλατσουρίσουν και να βγαλουν φωτο ?
τα καλοκαιρια γνωρίζω αρκετές ξένες αλλά ζήτημα να γαμάω το 1/5 από αυτές
μπορεί να φταίω κι εγώ,να είμαι καληνυχτάκιας φλώρος
αλλά βλέπω να ανεβαίνει το φαινόμενο με ξινομούνες να έρχονται μόνο για διακοπές άνευ ξεσκίσματος

συζητήστε ελεύθερα
Φυσικά και φταις εσυ. πρέπει να τους μπαίνεις με τη μια. οι ευρωπαίες δεν είναι ελλεινίδες που θέλουν μπλα μπλα και αν σου κάτσει !!!!!!!! αφού πρώτα σε περάσει απο έλεγχο. οι ευρωπαίες θέλουν ξεκαθαρισμα από τα πρώτα λεπτα της αναμέτρησης. κατευθειαν βουρ στον πατσα. οσο πιο ασχημη είναι τοσο πιο πολυ θελει.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Εγώ πάντως, το μακρινό 199κάτι που ήμουν φαντάρος (επαναλαμβάνω, ΦΑΝΤΑΡΟΣ) στη Ρόδο, μια χαρά πέρασα. Και κυρίως με ... τοπικά προϊόντα, μιας και το νησί βούλιαζε από ξένες και οι ντόπιες έμεναν "μπουκάλες"!
Τώρα, για τις τουρίστριες, τότε δεν είχα κάποιον "μπούσουλα". Λόκαρα ότι βρισκόταν μπροστά μου, και ότι γινόταν. Επιτυχία; Δεν ήμουν και με όσες ήθελα, αλλά δεν ήταν άσχημα για ένα 19χρονο, άβγαλτο φανταράκι.
Μεγαλώνοντας, υπήρχαν άλλα πράγματα. Στη Σαντορίνη ένα καλοκαίρι, έπεσα πάνω σε γυναικοπαρέα (καμιά 10αριά ήταν) που με "ψάρωσαν" άσχημα, λέγοντάς μου ότι ήταν μοντέλα που είχαν έρθει για φωτογράφιση! Εντάξει, όχι όλες αλλά 2-3 θα μπορούσαν να ήταν. Τέλος πάντων, ένα Ισπανάκι ήταν μούρλια. Για 3-4 μέρες κάναμε τα απίστευτα! Αλληλογραφήσαμε και για λίγο (τότε δεν υπήρχαν social media).
Κάποια άλλη φορά, σε καράβι για Κρήτη, γνώρισα - μέσω σπόντας - μια Αμερικάνα! Μην τα πολυλογώ, με έμαθε πραγματάκια ... :wink:

Γενικότερα πάντως, το καλοκαίρι πρέπει να δείχνεις - και να είσαι - χαλαρός. Αυτό έχω καταλάβει. Αυτές έρχονται για 5-10-15 μέρες να περάσουν όμορφα και χαλαρά. Ούτε σχέσεις ψάχνουν, ούτε γάμους. Αν είσαι συνεχώς στο "κυνήγι", αν έχεις μόνιμα αναμμένα τα alarm ότι ψάχνεις, ψάχνεσαι, χώνεσαι δεξιά κι αριστερά, βγάζεις χωρίς να το καταλάβεις μια ένταση. Κάτι που οι τουρίστριες - όσες τουλάχιστον έρχονται για ... περιπέτεια - το μυρίζονται. Δεν είναι όλες χάπατα να μην καταλαβαίνουν, ξέρουν για ποιο λόγο έρχονται, ξέρουν για ποιο λόγο τις πλησιάζουμε και αν είναι και ωραίες γκόμενες, έχουν "το πάνω χέρι". Αν είσαι "χαλαρός", βγάζεις και μια σιγουριά, κάτι που μαγνητίζει. Μετράει και η εμφάνιση φυσικά, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Σας μιλάω εγώ που δεν είμαι μοντέλο, δεν έχω 6pack, ένας .... μέσος όρος είμαι, αλλά φροντίζω πάντα να είμαι, όπως έχουν πει κι άλλοι, καθαρός, περιποιημένος, ευγενικός. Και θα προσθέσω χαμογελαστός.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω ίσως πηγαίνουν περίπατο με 2-3 ποτάκια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ... (περί Αγγλίδων και Πολωνίδων ο λόγος, που πίνουν τον κώλο τους). Και φυσικά, αν συναναστραφείτε με ... νεροφίδες, να το αντέχετε, αλλιώς θα σας βγάλουν εύκολα νοκ άουτ.

Που 'στε μάγκες, καλοκαίρι έρχεται. Το νου σας ...

Ntenis ilia

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
171
Πόντοι
0
Να σας πω και εγώ τις εμπειρίες μου με τουρίστριες. Είμαι από Κύπρο,το τουριστικό μας θέρετρο είναι η Αγία Ναπα. Η κατάσταση που επικρατεί είναι περίπου η ίδια με τα δικά σας τουριστικά νησιά. Ως επί το πλείστον ο τουρισμός μας είναι από Ρωσία και άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης,Αγγλία και λιγότερο από Σκανδιναβία,Πολωνία,Ουγγαρία και σχεδόν καθόλου από κεντρική Ευρώπη και Αμερική. Η Αγία Ναπα είναι προσβάσιμη από τις άλλες πόλεις με περίπου 1 ώρα οδήγηση επομένως όλοι έχουμε πρόσβαση σε αυτή τουλαχιστο 1 φορά την εβδομάδα..Εγώ πηγαίνω στα clubs,δεν είμαι ιδιαίτερα "επιθετικός "στο να τις προσεγγίζω. Απλά στέκομαι κοντά τους στην πίστα,χορεύω διακριτικά και αν μου δώσουν "σήμα "αρχίζω να χορεύω μαζί τους και μετά ξεκινάει το γλύψιμο. Στα πρώτα χρόνια,γαμαγα 2-3 σε μια χρονιά .Μέτριος στο πρόσωπο και αρκετά αδύνατος. Μετά ξεκίνησα το γυμναστήριο. Σε ένα χρόνο έγινα τούμπανο (ναι χωρίς φάρμακο με σκληρή και σωστή δουλειά αποκτάς ωραίο σώμα)έκανα ένα σύγχρονο κουρεματακι,άφησα και περιποιημένο μούσι και από τις 2-3 για τα επόμενα χρόνια πήγα στις 15+ την χρόνια..Χωρίς να αλλάξω κάτι απόλυτος κάτι από συμπεριφορά κτλ.Επομενως η εμφάνιση παίζει τον απόλυτο λόγο για τον αν θα γαμας ή όχι τουρίστριες. Τα άλλα για ευγένεια,σωστό τρόπο προσέγγισης,κεράσματα κτλ είναι βλακιες και δικαιολογίες...Απλά κάντε τα βασικά που μπορείτε να κάνετε σε θέμα εμφάνισης και μια χαρά θα γαματε. Και όχι μόνο τουρίστριες αλλά και ελεινιδες όπως τις λέτε. Μην χρησιμοποιείτε ανυπόστατες δικαιολογίες για να καλύψετε την τεμπελιά σας να φτιάξετε όσο μπορείτε την εμφάνιση σας.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.790
Πόντοι
1.196
- Δεν γαμάει ο ωραίος, γαμάει ο γενναίος
- Αντίπαρο, camping πήγες;

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.149
Πόντοι
456
Να σας πω και εγώ τις εμπειρίες μου με τουρίστριες. Είμαι από Κύπρο,το τουριστικό μας θέρετρο είναι η Αγία Ναπα. Η κατάσταση που επικρατεί είναι περίπου η ίδια με τα δικά σας τουριστικά νησιά. Ως επί το πλείστον ο τουρισμός μας είναι από Ρωσία και άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης,Αγγλία και λιγότερο από Σκανδιναβία,Πολωνία,Ουγγαρία και σχεδόν καθόλου από κεντρική Ευρώπη και Αμερική. Η Αγία Ναπα είναι προσβάσιμη από τις άλλες πόλεις με περίπου 1 ώρα οδήγηση επομένως όλοι έχουμε πρόσβαση σε αυτή τουλαχιστο 1 φορά την εβδομάδα..Εγώ πηγαίνω στα clubs,δεν είμαι ιδιαίτερα "επιθετικός "στο να τις προσεγγίζω. Απλά στέκομαι κοντά τους στην πίστα,χορεύω διακριτικά και αν μου δώσουν "σήμα "αρχίζω να χορεύω μαζί τους και μετά ξεκινάει το γλύψιμο. Στα πρώτα χρόνια,γαμαγα 2-3 σε μια χρονιά .Μέτριος στο πρόσωπο και αρκετά αδύνατος. Μετά ξεκίνησα το γυμναστήριο. Σε ένα χρόνο έγινα τούμπανο (ναι χωρίς φάρμακο με σκληρή και σωστή δουλειά αποκτάς ωραίο σώμα)έκανα ένα σύγχρονο κουρεματακι,άφησα και περιποιημένο μούσι και από τις 2-3 για τα επόμενα χρόνια πήγα στις 15+ την χρόνια..Χωρίς να αλλάξω κάτι απόλυτος κάτι από συμπεριφορά κτλ.Επομενως η εμφάνιση παίζει τον απόλυτο λόγο για τον αν θα γαμας ή όχι τουρίστριες. Τα άλλα για ευγένεια,σωστό τρόπο προσέγγισης,κεράσματα κτλ είναι βλακιες και δικαιολογίες...Απλά κάντε τα βασικά που μπορείτε να κάνετε σε θέμα εμφάνισης και μια χαρά θα γαματε. Και όχι μόνο τουρίστριες αλλά και ελεινιδες όπως τις λέτε. Μην χρησιμοποιείτε ανυπόστατες δικαιολογίες για να καλύψετε την τεμπελιά σας να φτιάξετε όσο μπορείτε την εμφάνιση σας.
Οι ντόπιες λένε τίποτα η είναι σαν τις Ελλαδίτισες ;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.594
Πόντοι
8.346
Φυσικά και φταις εσυ. πρέπει να τους μπαίνεις με τη μια. οι ευρωπαίες δεν είναι ελλεινίδες που θέλουν μπλα μπλα και αν σου κάτσει !!!!!!!! αφού πρώτα σε περάσει απο έλεγχο. οι ευρωπαίες θέλουν ξεκαθαρισμα από τα πρώτα λεπτα της αναμέτρησης. κατευθειαν βουρ στον πατσα. οσο πιο ασχημη είναι τοσο πιο πολυ θελει.
Απλά λιτά περιεκτικά.
Τα είπε όπως είναι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Το 'εύκολα' τί το θέλεις ρε τύπε;

Θεωρούμε δηλαδή δεδομένο ότι γαμιούνται;

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0

1. Πιτσιρικες που ερχονται σε μεγαλες παρέες, πτησεις τσαρτερ ,αυτες θα γαμηθουν με συμπατριωτες τους, δυσκολο να χωθει greek kamaki στην παρέα τους.
2. Γυναικες χωρισμένες ή με άντρα που τις εχει γραμμενες και ερχονται ειτε μόνες ειτε με 2-3 φιλες συνομηλικες θελουν γαμησι αλλα θελουν και αντρα να τις κυκλοφορησει να μη βαριουνται μονες τους. Συχνα εχουν προφιλ σε dating app και δεν εχουν προβλημα με τους Ελληνες.
3. Οσες ερχονται να εργαστουν σεζον θελουν να γνωρισουν κοσμο, να κανουν παρεες. Συνηθως τις τρωνε καμακες που δουλεουν μαζι τους.
4. Ματζιριδες ,μιζεροι, αποτυχημενοι της ζωης, απεριποιητοι, Ελληναραδες που δεν εχουν σχεση με δυτικη κουλτουρα και δυτικες συνηθειες, στην παραλια να παρετε κανενα ματι. Μεχρι εκει.
5. Δεν εχουν ολες οι εθνικοτητες την ιδια κουλτουρα ως προς το σεξ. Αγγλιδες, Γερμανιδες, Σκανδιναβες, Φινλανδές, δειχνουν τι θελουν και τι δε θελουν. Γαλλιδες, Ιταλιδες το παιζουν ντιβες. Ρωσιδες θελουν τον αντρα να ειναι alpha male αλλα και να πληρωνει το λογαριασμο. Ισραηλιτισες λομπι δεν ανοιγονται ευκολα, Αμερικανες εχουν απαιτησεις υψηλες.
ολοσωστος ευγε

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.790
Πόντοι
1.196

Τί κάνουν οι ιταλίδες;

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Σε διακοπες 14 ημερων σε μερος γεματο ξεκωλα και 3 με 4 πεσιματικες ανα βραδυ θα
βγαλω τα εξης(3 πεσιματικες επι 14=42 προσπαθειες περιπου)
-30 χυλοπιτες ηπιες
-4 χυλοπιτες αγενεις με εκδηλη ενοχληση της γκόμενας και σε 1 απο αυτες βρωμοξυλο με γκομενο που έτυχε να κυκλοφορεί εκει κοντα και δε τον είχα πάρει αρχικά πρέφα.
-6 ανουσιες ανταλλαγες τηλεφωνου που μετα απαντησαν μονολεκτικά η τίποτα
-2 ραντεβου απο τα οποια το ενα ενω καθομουν μαζι της και επινα ποτο και μιλαγαμε πηγα τουαλετα και την ειδα να μιλαει με αλλον.
Ειπα φιλε ενοχλεις και η γκομενα απαντησε "I am sorry but it s better if you leave" κι εφυγα βλεποντας τους μετα απο κανα μισαωρο να φευγουν μαζι.
Ενω στο αλλο ραντεβου γαμησα αφου πρωτα μου εσπασε τα αρχιδια με ατακες "I am romantic,I don f fuck at first date κτλ"
Πολεμος μαγκες,ΠΟΛΕΜΟΣ!!

Ή απλώς είσαι άσχημος.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ή απλώς είσαι άσχημος
Ώχου το μωρέ τι χαριτωμένο...
Να σαι σίγουρος άβγαλτό μου αγόρι ότι οι άσχημοι δε προλαβαίνουν να γαμάνε...
Αν είσαι όμορφος τότε ψάξου γιατί κάποιος άσχημος σου γαμάει τη γκόμενα.
Αν είσαι άσχημος τότε θα εκτιμούσα τα φώτα σου πως το κάνεις και γαμάς αβέρτα ενώ δε βλέπεσαι.
Πάντως σ ευχαριστώ για το χαριτωμένο σου κοπλιμέντο
Αν έχεις σχέση με το σπορ του κυνηγιού της γυναίκας η γνώμη σου θα μετρήσει διπλά
:confused:
Τεσπα κοιτάξου στον καθρέφτη και απάντα μας...
:coffee:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
Εύκολα γαμιεται και πάει την άλλη μέρα για καταγγελία μουφα βιασμού για να πάρει την ασφάλεια από τη χώρα της

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ναι μεν σωστός,καλά έκανες αλλά το να πάει κάποιος γυμναστήριο για bodybuilding(οχι απαραίτητα το επαγγελματικό)αλλά να χτίσει σώμα με στόχο να αυξήσει τις επιτυχίες του στις γυναίκες,δεν ανταποκρίνεται σε κάθε προσωπικότητα.
Καθένας μοχθεί για κάτι που του αρέσει.Αν λοιπόν σε κάποιον δεν αρέσει να λοιώνει στη γυμναστική ε δε θα το κάνει εύκολα μόνο και μόνο για να έχει πιο πολλές επιτυχίες,αν δεν ανήκει στην προσωπικότητά του.
Έχω φίλους τρελούς με τα σπορ,με την υγεινή διατροφή,με την ορειβασία,το τρέξιμο,το αθλητισμό γενικά.
Οι λεγόμενοι sport freaks.
Κάνουν κάτι όμορφο και αξιο θαυμασμού ώρες ώρες απλά δεν είναι για όλους φίλε μου.
Προσωπική μου άποψη:
Καθένας καλλιεργεί ότι του αρέσει περισσότερο.
Ιδανικά καλό θα ήταν να έχει στο πρόγραμμά του και λίγο γυμναστική.
Εξίσου σημαντικό επίσης είναι ο έλεγχος του άγχους της καθημερινότητας.Το άγχος όταν είναι υπερβολικό καταστρέφει τα πάντα.
Κάποιος φίλος έγραψε επίσης πιο πάνω να μαστε άνετοι με τις γυναίκες και να μη δείχνουμε λιγούρια.
Σωστό μεν,δύσκολο δε.
Εγώ θα πω απλά:Να κάνεις ότι σου βγαίνει από του φυσικού σου.
Το πολύ "φτιάξιμο" είτε μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση είτε για συμπεριφορά,μπορεί να σου εξασφαλίσει μερικά πηδήματα παραπάνω αν είσαι τυχερός και πέσεις στις γκόμενες που τα γουστάρουν ή εντονότατη απογοήτευση απόρριψης με υπότιτλους "πως γίνεται να με απορρίτπουν ενώ είμαι τούμπανο,ενώ μιλάω ωραία,ενώ είμαι άνετος"
Οπότε μάγκες κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη για σας πάνω απ όλα και παράλληλα μην αφήνετε το κυνήγι με όποιο θεμιτό τρόπο:καλύτερα πχ μια άτεχνη προσέγγιση από ένα αγχωμένο κοιλαρά παρά η καθόλου προσέγγιση ας πούμε.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom