Την κάνω γιατί θα βγούμε και γνωστοί στο τέλος :-*
Εεεεεε που πας;;
Την κάνω γιατί θα βγούμε και γνωστοί στο τέλος :-*
κατσε ρε συ..Την κάνω γιατί θα βγούμε και γνωστοί στο τέλος :-*
ζμπούτσας..Γαμησε τα Γιωργη, εκδηλωνομαστε.
τρομαρα σουκατσε ρε συ..
μπορει να εχουμε παρθει κιολας..
ψυγεια κατέβαινες ????
Sunrise κανενας??
σε γαμαω..τρομαρα σου
Οοοοχι ρε συ με τους Γκλέτσους κτλ απαπα..lost και Ατομο αργότερα με την Κατερινούλα στην πόρτα..Ζει αυτή?κατσε ρε συ..
μπορει να εχουμε παρθει κιολας..
ψυγεια κατέβαινες ????
Το καλύτερο γαμήσι είναι αυτό.Κάντε στο πλάι το στριγκάκι και τρίψτε την πούτσα σας στην κωλάρα μας.Μην ξεχνάτε με το χεράκι να μας χαιδευετε τις ρωγίτσες.
Faz του Α.Μάρκου με το Area στην Π.Ιωακείμ τότε με τα κρεμασμένα άδεια κάδρα στους τοίχους.Δίπλα ο Λώρας για κανά φτηνό πριν
Sunrize,Jungle του Χ.Καλοπήτα
Business κάπου στη Συγγρού αν θυμάμαι καλά για tehcno
Alarm και Κούκος
Γερόντια welcome to the club
Eυτυχώς δεν είμαι τόσο γέρος να πρόλαβα και το Εργοστάσιο του Τ.Μελετόπουλου
Και κάτι για την ιστορία για τους παλιούς
πολυ παλια οταν ημουν φοιτητης μετα απο γλεντι με ποτο τραγουδι κτλ ΄΄έτυχε να κοιμοιθω με μια φιλη απο Θεσσαλονικη !!!αυτη ενω φαινοταν οτι ειχε κοιμηθει στο πλαι μου χωρις να εχουμε τιποτα αρχιζω το βυζοτριψιμο και σιγα σιγα εισχωρησα...[size=20pt]κοιμοταν τοσο βαρια που στο τελος καταλαβε τι γινοταν[/size], το μονο που μου ειπε """προσεχε μην χυσεις μεσα""" που να βρεις καποτα κατω απο τετοιες συνθηκες....
το αλλο πρωι μελι γαλα ολα σαν να μην εγινε τιποτα
τι να πεις δεν ρωτασ και πολλα κατω απο τετοιες συνθηκες
σε γαμαω..
Κάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαι
ατομοοοοοοοοοοοοο ??????????Οοοοχι ρε συ με τους Γκλέτσους κτλ απαπα..lost και Ατομο αργότερα με την Κατερινούλα στην πόρτα..Ζει αυτή?
για θύμησέ μου λιγο το εργοστασιο..Faz του Α.Μάρκου με το Area στην Π.Ιωακείμ τότε με τα κρεμασμένα άδεια κάδρα στους τοίχους.Δίπλα ο Λώρας για κανά φτηνό πριν
Sunrize,Jungle του Χ.Καλοπήτα
Business κάπου στη Συγγρού αν θυμάμαι καλά για tehcno
Alarm και Κούκος
Γερόντια welcome to the club
Eυτυχώς δεν είμαι τόσο γέρος να πρόλαβα και το Εργοστάσιο του Τ.Μελετόπουλου
Και κάτι για την ιστορία για τους παλιούς
Όχι καλέ εγώ χόρευα τότενες κάπου πέρα ..βρε τον Παπαγιώργη
για θύμησέ μου λιγο το εργοστασιο..