Νέα

Γαμάτε μέσω TikTok;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
Καλά ρε φίλε εσύ ξέρεις καλύτερα! Από το διαδίκτυο έπαιζα όταν ήμουν φαντάρος γιατί δεν υπήρχε κι άλλος τρόπος όταν ήμουν μέσα σε στρατόπεδο Ακόμα και τότε όποτε ήμαστε έξω παίζαμε καλύτερα. Το ποιος περιορίζεται στην γειτονιά του τύπε και ποιος κι αλλού αυτός το ξέρει αδελφούλη.
εκει θελω να καταληξω λοιπον! σε καθε περιπτωση μπορεις να εχεις πολλα παραλληλα μετωπα ανοιχτα και ανα πασα ωρα και στιγμη να φας μουνι που το εχεις ηδη ετοιμο και ψημενο χωρις να παιζεις μπαλα μονο οπου εισαι παρων! με το διαδικτυο εισαι πανταχου παρων... σε καθε περιπτωση εχεις λιγοτερες επιλογες...
εγωπροσωπικα δε συμβιβαζομαι με την "αγορα" και τη διαθεσιμοτητα που μου προσφερει η εξοδος σε 1-2 αντε 3 μαγαζια της βραδιας μου, απο τη στιγμη που μπορεις να κανεις στοχευμενη εξοδο και με σχετικη προεργασια για συγκεκριμενο μουνι που θες να φας...

εσυ θες να πας κουτουρου face to face με μια αγνωστη χωρις ουδεμια πληροφορια. δικαιωμα σου. (εκτος αν εισαι θαμωνα σε μαγαζι και εχεις δει το μουνι 10 φορες αλλα αυτο ειπαμε πως σε περιοριζει σε συγκεκριμενες γκομενες που πανε στο συγκεκριμενο μαγαζι)

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
εκει θελω να καταληξω λοιπον! σε καθε περιπτωση μπορεις να εχεις πολλα παραλληλα μετωπα ανοιχτα και ανα πασα ωρα και στιγμη να φας μουνι που το εχεις ηδη ετοιμο και ψημενο χωρις να παιζεις μπαλα μονο οπου εισαι παρων! με το διαδικτυο εισαι πανταχου παρων... σε καθε περιπτωση εχεις λιγοτερες επιλογες...
εγωπροσωπικα δε συμβιβαζομαι με την "αγορα" και τη διαθεσιμοτητα που μου προσφερει η εξοδος σε 1-2 αντε 3 μαγαζια της βραδιας μου, απο τη στιγμη που μπορεις να κανεις στοχευμενη εξοδο και με σχετικη προεργασια για συγκεκριμενο μουνι που θες να φας...

εσυ θες να πας κουτουρου face to face με μια αγνωστη χωρις ουδεμια πληροφορια. δικαιωμα σου. (εκτος αν εισαι θαμωνα σε μαγαζι και εχεις δει το μουνι 10 φορες αλλα αυτο ειπαμε πως σε περιοριζει σε συγκεκριμενες γκομενες που πανε στο συγκεκριμενο μαγαζι)
Το έχω ξαναπει άπειρες φορές, περι ορέξεως...ουδείς λόγος! Μπορεί να κάνει κάποιος περισσότερες εξόδους σε πολύ περισσότερα μαγαζιά πολύ περισσότερες φορές και περισσότερα ταξίδια. Όπως όλες οι γκόμενες δεν πάνε στα ίδια μαγαζιά. Δεν είναι όλες για όλα. Το να έχεις κάποιο τέτοιο μέσο δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά άλλοι δεν μπορούν να ζαλίζουν τα αρχίδια τους με τα πληκτορολόγια γιατί έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά επιλογές πολλές και χωρίς αυτά τα μέσα να είναι εργαλείο αναζήτησης αλλά επικοινώνιας. Να στο πω κι αλλιώς, ο barman και ο meter στα μπουζούκια δεν περιμένουν αυτά τα μέσα για να γαμήσουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
δεν ισχυει,τουλαχιτονστην ελλαδα,μεσω κυκλου ψαχνουν γκομενο,γη μεσω ινσταγκραμ..(και στο ινσταγκραμ να εινει καπως φνωστος του,οχι εντελως αγνωστος)..το καμακι στο δρομο εχει πεθανει,ισως στα βαλκανια να ειναι πιο καλα..
Όχι και τελείως...όντως πνέει τα λοίσθια.

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Το σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες γαμιουνται και μέσω τικ τοκ και μέσω ινσταγκραμ και με οιτ θέλουν.. Πλέον αυτές έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι.. Ο άντρας πρέπει όπως λέει ο φίλος να ανεβάζει βίντεο που κάνει γυμναστική και καραγκιοζιλικια, μπας και τσιμπήσει καμία καμμένη.. Η γυναίκα λίγο κολαρακι να δείξει να οξ πυρφοροι.. Τι να λέμε τώρα, εδώ κάτι μπάζα χοντρούλης έχουν για τη πλάκα πάνω από δέκα χιλιάδες ακόλουθους.. ???

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
Το έχω ξαναπει άπειρες φορές, περι ορέξεως...ουδείς λόγος! Μπορεί να κάνει κάποιος περισσότερες εξόδους σε πολύ περισσότερα μαγαζιά πολύ περισσότερες φορές και περισσότερα ταξίδια. Όπως όλες οι γκόμενες δεν πάνε στα ίδια μαγαζιά. Δεν είναι όλες για όλα. Το να έχεις κάποιο τέτοιο μέσο δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά άλλοι δεν μπορούν να ζαλίζουν τα αρχίδια τους με τα πληκτορολόγια γιατί έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά επιλογές πολλές και χωρίς αυτά τα μέσα να είναι εργαλείο αναζήτησης αλλά επικοινώνιας. Να στο πω κι αλλιώς, ο barman και ο meter στα μπουζούκια δεν περιμένουν αυτά τα μέσα για να γαμήσουν.
Προφανώς τύπε αλλά σκεψου πόσο μπορεί να λύνει τα χέρια το ίντερνετ τον μέσο επαρχιώτη που ξέρει να το χειριστεί σωστά όταν πάει για τουρ στην πόλη!!!!

Οπως και το μουνι δε περιμένει από εκεί να διαλέξει γαμπρό αλλά από εκεί κάνει screening και παίζει safe αφού βλέπει αυτά που θέλει να δει

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Αν έχεις λεφτά Τυπε σε βρίσκουν αυτές μυρίζουν οι ελεεινιδες το χρήμα όπως τα σκυλιά το ψημένο κρέας,δε πα να μην έχεις ούτε τικ τοκ ούτε ινστα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες γαμιουνται και από τικ τοκ και ινστα και φβ, για τους Αντρές έχω τις αμφιβολίες μου?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Καυλωμένη Ουκρανή πρόσφυγας

Συνημμένα

• Screenshot_20221023_144013.jpg
    Screenshot_20221023_144013.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 183
  • 7476e0a79cdefa4277f1ee3753f8539b.mp4
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 0
  • de5041df519bc0b2d692fc8e61e11fc7.mp4
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 2b8dc9c1b41e527219cae9a8747465fb.mp4
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 0

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

στα σχόλια αφήνει να εννοηθει οτι κανει συναντησεις, ινστα ομως κλειδωμενο...
οποιος θελει δοκιμαζει

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Φυσικά και καθώς το κάνουμε κάνουμε....τικ...τοκ...τικ....τοκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom