kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.921
- Πόντοι
- 2.356
εκει θελω να καταληξω λοιπον! σε καθε περιπτωση μπορεις να εχεις πολλα παραλληλα μετωπα ανοιχτα και ανα πασα ωρα και στιγμη να φας μουνι που το εχεις ηδη ετοιμο και ψημενο χωρις να παιζεις μπαλα μονο οπου εισαι παρων! με το διαδικτυο εισαι πανταχου παρων... σε καθε περιπτωση εχεις λιγοτερες επιλογες...Καλά ρε φίλε εσύ ξέρεις καλύτερα! Από το διαδίκτυο έπαιζα όταν ήμουν φαντάρος γιατί δεν υπήρχε κι άλλος τρόπος όταν ήμουν μέσα σε στρατόπεδο Ακόμα και τότε όποτε ήμαστε έξω παίζαμε καλύτερα. Το ποιος περιορίζεται στην γειτονιά του τύπε και ποιος κι αλλού αυτός το ξέρει αδελφούλη.
εγωπροσωπικα δε συμβιβαζομαι με την "αγορα" και τη διαθεσιμοτητα που μου προσφερει η εξοδος σε 1-2 αντε 3 μαγαζια της βραδιας μου, απο τη στιγμη που μπορεις να κανεις στοχευμενη εξοδο και με σχετικη προεργασια για συγκεκριμενο μουνι που θες να φας...
εσυ θες να πας κουτουρου face to face με μια αγνωστη χωρις ουδεμια πληροφορια. δικαιωμα σου. (εκτος αν εισαι θαμωνα σε μαγαζι και εχεις δει το μουνι 10 φορες αλλα αυτο ειπαμε πως σε περιοριζει σε συγκεκριμενες γκομενες που πανε στο συγκεκριμενο μαγαζι)