Νέα

Γαμάτε ελληνίδες πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εγω εχω παει με την Προεδρο και ηταν μια χαρα! Ελληνιδα δεν ειναι?
Πολυ καλες βυζαρες και πολυ καλο service.
Παλια...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δυο εχω  :fuck1: απο φυλης, μια μαρια θεσσαλονικια παλιοτερα στo 67 kai την Μαιρουλα τη βυζαρου που ειναι μεχρι και σημερα στο 54 β  :knockinb:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Δυο εχω   :fuck1: απο φυλης, μια μαρια θεσσαλονικια παλιοτερα στo 67 kai την Μαιρουλα τη βυζαρου που ειναι μεχρι και σημερα στο 54 β  :knockinb:
Μαρια θεσσαλονικια πρεπει να ειναι η Αννα-Μαρια, η κανω λαθος?
Νομιζω ειχε δουλεψει παλια Φυλης. :think:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
πριν απο λιγο διαβαζα ενα αρθρο που μιλουσε το ποσο μεγαλη αξια εχει στους χαλεπους καιρους που ζουμε να στηριζουμε ελληνικα προιοντα!!!
το κατα ποσο θα αυξηθουν οι θεσεις εργασιας και μαζι το εισοδημα πολλων απο εμας,γιατι αγοραζοντας ενα ξενο προιον εισαγωγης το 70% πηγαινει εξω.

Αρα γιατι οχι και στον πληρωμενο ερωτα να μην τιμουμαι τις ελληνιδες και να κοψουμε τελειος τα city tour που στελνουν ολο το χρημα εξω !!!!!!

εγω απο εδω και μπρος μονο ελληνιδες πουτανες θα τιμω!!!!!!

προσοχη στις απομιμισεις μην μας πουλανε βουλγαρικο κωλο για ελληνικο!!!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου!
Επίσης καταγγέλω ότι κάθε Πάσχα μας πουλάνε βουλγάρικα αρνιά για Ελληνικά!!! :cheesy:  

Εγω εχω παει με την Προεδρο και ηταν μια χαρα! Ελληνιδα δεν ειναι?
Πολυ καλες βυζαρες και πολυ καλο service.
Παλια...
Βεβαίως και είναι Έλλην!!!
Ε τότε αφού πήγες και με την πρόεδρο μπράβο έχεις ήδη γίνει και εσύ Πρόεδρος!!! :cheesy:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μαρια θεσσαλονικια πρεπει να ειναι η Αννα-Μαρια, η κανω λαθος?
Νομιζω ειχε δουλεψει παλια Φυλης. :think:
Οχι,εξαλλου οι μισες ελληνιδες τανες Μαριες λεγονται :grin:
Αυτη που λεω ηταν μελαγχρινη προμιλφ με  διαφορα τατου και εκφυλοφατσα..Τα τελευταια 3 χρονια χαθηκε απο Αθηνα..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οχι,εξαλλου οι μισες ελληνιδες τανες Μαριες λεγονται :grin:
Αυτη που λεω ηταν μελαγχρινη προμιλφ με  διαφορα τατου και εκφυλοφατσα..Τα τελευταια 3 χρονια χαθηκε απο Αθηνα..

Γραψε λαθος. :S 

Βεβαίως και ήταν Έλλην!!!
Ε τότε αφού πήγες και με την πρόεδρο μπράβο έχεις ήδη γίνει και εσύ Πρόεδρος!!! :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: Οχι ακομα... :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Η προεδρος πρωην αντρας ειναι?  :think:
Απο οτι θυμαμαι εγω μια χαρα μουναρα ειχε! Δεν καταλαβα τιποτα αν ηταν παλια αντρας.
Και μου κανε και μια ισπανικη, εχασα το φως μου.
Στο Αχαρνων 85 νομιζω ητανε. Ειχε και ενα κρεββατι με πορφυρα πεπλα.
Πολυ καυλα!
Η Αχαρνων 105? Δεν θυμαμαι καλα...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Απο οτι θυμαμαι εγω μια χαρα μουναρα ειχε! Δεν καταλαβα τιποτα αν ηταν παλια αντρας.
Και μου κανε και μια ισπανικη, εχασα το φως μου.
Στο Αχαρνων 85 νομιζω ητανε. Ειχε και ενα κρεββατι με πορφυρα πεπλα.
Πολυ καυλα!
Εχει μαγαζι πανω στην Αχαρνων,δεν ξερω αν δουλευει ακομα..Παντως το παρελθον της ειναι ακομα αδιευκρινιστο  :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εχει μαγαζι πανω στην Αχαρνων,δεν ξερω αν δουλευει ακομα..Παντως το παρελθον της ειναι ακομα αδιευκρινιστο  :grin:
Να σου πω... Ειχε βυζαρες τεραστιες και φυσικοτατες, αρα αποκλειεται να ηταν αντρας αλλιως θα ειχε βαλει σιλικονη.
Δεν νομιζω... Δεν παιρνω και ορκο βεβαια!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Πάντα προτιμώ τις ελληνίδες τάνες,όπου κι αν τις βρίσκω :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny:,είτε μπουρδέλο(σπάνια περίπτωση γιατί είναι όλες ''κυρίες''),είτε στούντιο,είτε κωλόμπορο(η αγαπημένη μου περίπτωση :grin:,μιας κι εκεί γίνονται όλα τα ωραία σκηνικά!!!).Ένας υπόλογος μου είχε πει ότι στον θρυλικό ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' μια ελληνίδα τάνα του έκανε ακάποτο τσιμπούκι,αφού πρώτα ρούφαγε ουίσκι και το έφτυνε πάνω στον πούτσο του για απόλυμανση :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πάντα προτιμώ τις ελληνίδες τάνες,όπου κι αν τις βρίσκω :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny:,είτε μπουρδέλο(σπάνια περίπτωση γιατί είναι όλες ''κυρίες''),είτε στούντιο,είτε κωλόμπορο(η αγαπημένη μου περίπτωση :grin:,μιας κι εκεί γίνονται όλα τα ωραία σκηνικά!!!).Ένας υπόλογος μου είχε πει ότι στον θρυλικό ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' μια ελληνίδα τάνα του έκανε ακάποτο τσιμπούκι,αφού πρώτα ρούφαγε ουίσκι και το έφτυνε πάνω στον πούτσο του για απόλυμανση :2funny: :2funny:
Καλο αυτο, για απολυμανση !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom