πριν απο λιγο διαβαζα ενα αρθρο που μιλουσε το ποσο μεγαλη αξια εχει στους χαλεπους καιρους που ζουμε να στηριζουμε ελληνικα προιοντα!!!
το κατα ποσο θα αυξηθουν οι θεσεις εργασιας και μαζι το εισοδημα πολλων απο εμας,γιατι αγοραζοντας ενα ξενο προιον εισαγωγης το 70% πηγαινει εξω.
Αρα γιατι οχι και στον πληρωμενο ερωτα να μην τιμουμαι τις ελληνιδες και να κοψουμε τελειος τα city tour που στελνουν ολο το χρημα εξω !!!!!!
εγω απο εδω και μπρος μονο ελληνιδες πουτανες θα τιμω!!!!!!
προσοχη στις απομιμισεις μην μας πουλανε βουλγαρικο κωλο για ελληνικο!!!!!!!
Οχι,εξαλλου οι μισες ελληνιδες τανες Μαριες λεγονται
Αυτη που λεω ηταν μελαγχρινη προμιλφ με διαφορα τατου και εκφυλοφατσα..Τα τελευταια 3 χρονια χαθηκε απο Αθηνα..
Οχι,εξαλλου οι μισες ελληνιδες τανες Μαριες λεγονται
Αυτη που λεω ηταν μελαγχρινη προμιλφ με διαφορα τατου και εκφυλοφατσα..Τα τελευταια 3 χρονια χαθηκε απο Αθηνα..
Απο οτι θυμαμαι εγω μια χαρα μουναρα ειχε! Δεν καταλαβα τιποτα αν ηταν παλια αντρας.
Και μου κανε και μια ισπανικη, εχασα το φως μου.
Στο Αχαρνων 85 νομιζω ητανε. Ειχε και ενα κρεββατι με πορφυρα πεπλα.
Πολυ καυλα!
Η Αχαρνων 105? Δεν θυμαμαι καλα...
Απο οτι θυμαμαι εγω μια χαρα μουναρα ειχε! Δεν καταλαβα τιποτα αν ηταν παλια αντρας.
Και μου κανε και μια ισπανικη, εχασα το φως μου.
Στο Αχαρνων 85 νομιζω ητανε. Ειχε και ενα κρεββατι με πορφυρα πεπλα.
Πολυ καυλα!
Να σου πω... Ειχε βυζαρες τεραστιες και φυσικοτατες, αρα αποκλειεται να ηταν αντρας αλλιως θα ειχε βαλει σιλικονη.
Δεν νομιζω... Δεν παιρνω και ορκο βεβαια!
Πάντα προτιμώ τις ελληνίδες τάνες,όπου κι αν τις βρίσκω ,είτε μπουρδέλο(σπάνια περίπτωση γιατί είναι όλες ''κυρίες''),είτε στούντιο,είτε κωλόμπορο(η αγαπημένη μου περίπτωση ,μιας κι εκεί γίνονται όλα τα ωραία σκηνικά!!!).Ένας υπόλογος μου είχε πει ότι στον θρυλικό ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' μια ελληνίδα τάνα του έκανε ακάποτο τσιμπούκι,αφού πρώτα ρούφαγε ουίσκι και το έφτυνε πάνω στον πούτσο του για απόλυμανση
Πάντα προτιμώ τις ελληνίδες τάνες,όπου κι αν τις βρίσκω ,είτε μπουρδέλο(σπάνια περίπτωση γιατί είναι όλες ''κυρίες''),είτε στούντιο,είτε κωλόμπορο(η αγαπημένη μου περίπτωση ,μιας κι εκεί γίνονται όλα τα ωραία σκηνικά!!!).Ένας υπόλογος μου είχε πει ότι στον θρυλικό ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' μια ελληνίδα τάνα του έκανε ακάποτο τσιμπούκι,αφού πρώτα ρούφαγε ουίσκι και το έφτυνε πάνω στον πούτσο του για απόλυμανση