Για να μην ξεχνιόμαστε...σε ψήφους βγήκε πρώτη η Λεπέν ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Λόγω εκλογικού συστήματος υπήρξε διαφορετική μετάφραση σε έδρες.
Οι μόνοι που το "ξέχασαν" είναι τα ΜΜΕ
Για να μην ξεχνιόμαστε...σε ψήφους βγήκε πρώτη η Λεπέν ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ήδη είναι χιλιάδες τα περιστατικά της ρατσιστικής βίας κατά των ευρωπαίωνΘα βγει όμως κάποιος κ μετά θα υπάρξει σχεδόν εμφύλιος σε Παρίσι Μασσαλία κ σε όποιο άλλο μπουρδελο πόλη έχουν πάρει κεφάλι οι γυφτοι
Στο μεταξύ και εδω στις δικές μας εκλογές , σε περίπτωση που τα μεγάλα κόμματα έβλεπαν μια γερή πτώση στα ποσοστά τους φοβόμασταν για συγκυβέρνηση των τριών μεγάλων. Τελικά δεν χρειάστηκε όχι των τριών ούτε των δύο.Για να μην ξεχνιόμαστε...σε ψήφους βγήκε πρώτη η Λεπέν ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Τα αριστερο/wokeκρατουμενα μέσα έδωσαν ρέστα.Οι μόνοι που το "ξέχασαν" είναι τα ΜΜΕ
Δεν κατάλαβες τι εννοώ... όταν πήραν το Μουντιάλ το 1998 ήταν εθνική κατά βάση απαρτισμενη με Γάλλους και είχαν 2-3 προσθήκες στην 11αδα όπως Ντεσαγι, Τουραμ και Ζιντάν που δεν ήταν μαύρος αλλά Αλγερινός και πραγματικός μάγος παρόλο αυτά... τώρα γίνεται το αντίθετο είναι εθνική Γαλλίας μικτή από μαύρους και με 2-3 Γάλλους μέσα...Δεν είναι ντροπή αυτό για το ευρωπαϊκο ποδοσφαίρο? Δηλαδή σου αρέσει αυτή εικόνα κάθε φορά που παίζουνε..σαν είναι αγώνας Κόπα Άφρικα είναι...και η Ολλανδία μία από τα ίδια και χειρότερα γιατί εκ φύσης τους είναι ξανθοί γαλανοματες και τώρα απαρτίζεται κατά βάση από μαύρους... είναι πολύ λάθος αυτό.. Εδώ τα Αγγλακια που αν πας στην Αγγλία θα δεις 150 διαφορετικές φυλές να κυκλοφορούνε έχει μέσα 3 μαύρους νομίζω και ο ένας είναι και υπερπαικτης ο μπελιγχαμ..Για αυτό είμαι με Αγγλία που έτσι κι αλλιώς ήμουν από την αρχή, τώρα περισσότεροΚαι ο Ζιζου ρε παλικάρι τι ήταν δηλαδή(ς)????
Που την ίδια εποχή έπαιζε με τον Ανρι και τον Τουραμ.
Μπαλάρα έπαιζαν και ήταν στην εθνική Γαλλίας ως Γάλλοι.
Τι πας και τα ανακατεύεις όλα και τα κάνεις σούπα καλοκαιριάτικα........
Γαμω τους κουκουεδες που ρίξανε τη χώρα σε εμφύλιο και αντί να βγουν εκτός νόμου μας λένε για ηθικά πλεονεκτήματαΟρίστε απάντηση αριστερού βούρλου:
Οι "φασίστες" που επικαλείται τον αφήνουν να κελαηδεί, όμως αν τον ρωτήσεις περί ύπαρξης ΚΚΠακιστάν, ΚΚΙράν κλπ δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση ή θα πει τις γνωστές πίπες...
Αυτό προς απόδειξη που έλεγα πριν ότι δεν πιάνω κουβέντα με δαύτους γιατί είναι χάσιμο χρόνου.
Ποια είναι η ντροπή ρε φίλε? Αφού αυτοί είναι οι καλύτεροι παίκτες,τι θελεις να κάνουν και οι προπονητές? Να καλούν με ποσοστοση μίσους λευκούς, μίσους μαύρους και μίσους... κίτρινους?Δεν κατάλαβες τι εννοώ... όταν πήραν το Μουντιάλ το 1998 ήταν εθνική κατά βάση απαρτισμενη με Γάλλους και είχαν 2-3 προσθήκες στην 11αδα όπως Ντεσαγι, Τουραμ και Ζιντάν που δεν ήταν μαύρος αλλά Αλγερινός και πραγματικός μάγος παρόλο αυτά... τώρα γίνεται το αντίθετο είναι εθνική Γαλλίας μικτή από μαύρους και με 2-3 Γάλλους μέσα...Δεν είναι ντροπή αυτό για το ευρωπαϊκο ποδοσφαίρο? Δηλαδή σου αρέσει αυτή εικόνα κάθε φορά που παίζουνε..σαν είναι αγώνας Κόπα Άφρικα είναι...και η Ολλανδία μία από τα ίδια και χειρότερα γιατί εκ φύσης τους είναι ξανθοί γαλανοματες και τώρα απαρτίζεται κατά βάση από μαύρους... είναι πολύ λάθος αυτό.. Εδώ τα Αγγλακια που αν πας στην Αγγλία θα δεις 150 διαφορετικές φυλές να κυκλοφορούνε έχει μέσα 3 μαύρους νομίζω και ο ένας είναι και υπερπαικτης ο μπελιγχαμ..Για αυτό είμαι με Αγγλία που έτσι κι αλλιώς ήμουν από την αρχή, τώρα περισσότερο
υποκριτές και καλά αντισυστημικοί είναι ... απλά είναι πιό έξυπνοι από την ΝΑΤΟική αριστερά (ζαίοι-αντιφάδες κτλπ)Γαμω τους κουκουεδες που ρίξανε τη χώρα σε εμφύλιο και αντί να βγουν εκτός νόμου μας λένε για ηθικά πλεονεκτήματα
το μεγαλύτερο έγκλημα της Δύσης είναι που παρέδωσε την μισή Ευρώπη λεία στους κομισάριους ,απίστευτη λαλακίαΕιδικά όσοι είναι μέλη του bou και υποστηρίζουν ΚΚ€ είναι αντικείμενο ψυχολογικής ανάλυσης...
Λες και τα εκδιδόμενα κορίτσια που πάμε προέρχονται από την καπιταλιστική Δύση
B γηκαν...αλλά ξαναμπήκαν στα πλαίσια του νομου λόγω ανωτερότητας της δεξιάς...και για ανθρωπιστικούς λόγους...Γαμω τους κουκουεδες που ρίξανε τη χώρα σε εμφύλιο και αντί να βγουν εκτός νόμου μας λένε για ηθικά πλεονεκτήματα
Ένα χρόνο το πιο γρήγοροΑς διοργανώσουν τώρα τους Ολυμπιακούς, και βλέπουμε μετά.
Ποιος νίκησε τελικά στις εκλογές της Γαλλίας; Οι αριθμοί που εξηγούν τι ακριβώς έγινε και πού οδηγείται η χώρα
Χάρη σε ένα εκλογικό σύστημα - που ισχύει εδώ και δεκαετίες και που κανείς δεν αμφισβητεί στη Γαλλία - το Νέο Λαϊκό Μέτωπο, μία συμμαχία άσπονδων αριστερώνwww.naftemporiki.gr
Με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, μπορεί σε λίγο καιρό από τώρα να έχουν να προχωρήσουν σε πρόωρες εκλογές ξανά.
Σωστά βγήκαν τότεB γηκαν...αλλά ξαναμπήκαν στα πλαίσια του νομου λόγω ανωτερότητας της δεξιάς...και για ανθρωπιστικούς λόγους...
Πες με ΜΑΛΑΚΆ, δεν έχω θέμα. Αλλά αιτιολογημεναΦίλε η κινεζοποίηση σου λέει κάτι; ότι θέλουν οι μισθοί όλων μας να είναι στα τάρταρα να μην εχουμε προσωπική ζωή ( οπως είχαν οι γονείς μας), περιουσία κτλ η φτωχοποίηση όπως λες εσύ! Αγαπητέ Μίδα εδώ δεν είμαι ουτε για να προσβάλω ουτε για να βρίζω. Εαν διαφωνεις με την αππψη μου δεκτό αλλά εως εκεί! Τους χαρακτηρισμούς σου τους επιστρέφω!