Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.471
- Πόντοι
- 3.656
ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.ειμαι απλα ενας ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.ειμαι απλα ενας ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
το παραβλεπω αυτο δε το γραφω πλεον ειναι ενα με μενα πλεον ΟΛΟΙ το ξερουν φιλτατεΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ.
Τι σχέση έχει η Λεπέν με την δική μας την κουράδα,τον Βελόπουλο?Συνασπιζονται ο καθε πικραμενος για να μην βγει η Λεπεν
σαν να λεμε εδω συνασπισμος Κουλη με Ταιλερ,Ανδρουλακη,Λεβεντη,Ζωη,οικολογους,Βαρουfucker,τον αλλον που χαριζει οικοπεδα,κυνηγους για να μην βγει Βελοπουλος
οχι οτι δεν θα γινει
Βάλε άβαταρ τον Πινοσέτ.το παραβλεπω αυτο δε το γραφω πλεον ειναι ενα με μενα πλεον ΟΛΟΙ το ξερουν φιλτατε
εν ευθετω χρονο θα γινειΒάλε άβαταρ τον Πινοσέτ.
Σου ταιριάζει γάντι φίλε μου.
Εντάξει καλός και ο βιαστής ψυχών που έχεις τώρα....
Ποιος Βελοπουλος ο κωλομπαραςΤι σχέση έχει η Λεπέν με την δική μας την κουράδα,τον Βελόπουλο?
Συμφωνείς-διαφωνείς μαζί της,έχει διαγράψει σημαντική παρουσία, 4 δεκαετίες η συγκεκριμένη.
Αν το κάνεις,εγώ θα βαλω Αλιέντε να μπιφάρουμε....εν ευθετω χρονο θα γινει
Ναι αυτός που βάζει κηραλοιφή στον κώλο για λιπαντικό....Ποιος Βελοπουλος ο κωλομπαρας
για αρχη θα βαλω αλλονΑν το κάνεις,εγώ θα βαλω Αλιέντε να μπιφάρουμε....
Ναι αυτός που βάζει κηραλοιφή στον κώλο για λιπαντικό....
Ρε τραβα δούλεψε ρετο παραβλεπω αυτο δε το γραφω πλεον ειναι ενα με μενα πλεον ΟΛΟΙ το ξερουν φιλτατε
Ναι η πουστραΝαι αυτός που βάζει κηραλοιφή στον κώλο για λιπαντικό....
πριν λιγο σχολασα απο αξημερωταΡε τραβα δούλεψε ρε
Πω ρε πούστη....για αρχη θα βαλω αλλον
Που από τον ύπνο ρε μλκπριν λιγο σχολασα απο αξημερωτα
βαλε οποιον θες τυπε στην θεση του ΒελοΤι σχέση έχει η Λεπέν με την δική μας την κουράδα,τον Βελόπουλο?
Συμφωνείς-διαφωνείς μαζί της,έχει διαγράψει σημαντική παρουσία, 4 δεκαετίες η συγκεκριμένη.
να κανουμε αλλαγη να ερθει η Λεπεν εδω και να παει ο καραφλας-επιστολεας Γαλλιαβαλε οποιον θες τυπε στην θεση του Βελο
Κουτσουμπα,Μιχαλολιακο,δεν ξερω ποιον,καποιον τελος παντων που δεν ταυτιζεται
Ήδη έχει γίνει πιο μεταξένια...δεν είναι σαν τον μπαμπά της.λετε η λεπεν να βγει μελονι ?
Παίξε αυτήν την κουράδα για πρωθυπουργό anytime σε μακροχρόνιο στοίχημα γιατί αν ο Μητσοτακης συνεχίσει να ευνουχίζει την Ν.Δ.οι πατριώτες νοικοκύρηδες θα τον στηρίζουν.Τι σχέση έχει η Λεπέν με την δική μας την κουράδα,τον Βελόπουλο?