Μάλλον ο πατέρας Λεπέν θα οδηγούσε τη Γαλλία σε χάος, τύπε μου, με το βίαιο χαρακτήρα του και τα ναζιστικά στοιχεία που είχε τότε στο κόμμα του. Τουναντίον ο Ζεμούρ που δεν σου κάνει έχει πιο ρεαλιστικό σχέδιο αφομοίωσης.Κατεληξες να μην αναγνωριζεις τη Γαλλια γιατι θεωρουσες τον πατερας της απανθρωπο οπως μαλλον το ιδιο θεωρεις και τον Ορμπαν ενω τωρα αυτη που και να βγει δε θα κανει τιποτα τη βαφτισες ηπια.
Για αυτο πεθανε η Γαλλια και το ποστ σου ειναι ενας επικηδειος της,το ποιος, που, ποτε θα αναλαβει ειναι ναχαμε να λεγαμε.
Το γιατι τυποι με λεφτα θελουν κι αλλα και για αυτο ασχολουνται με τη πολιτικη ειναι συνηθες φαινομενο απο τον Τραμπ μεχρι τον Κούλη.
Αυτος ο ο εβραιος ταιριαζει με της ουκρανιας ως προς το χαος που θα ηθελε να φερει αφου αυτα που λεει ειναι μια ανουσια θεραπεια σοκ σε εναν ασθενη που εχει αποδημησει,απλα θα οδηγουσαν σε ενα εμφυλιο με σφαγες -πραγματικες οχι της Μπουτσας που μας φλομωσαν οι νεοταξιτες κιναιδοι-σκληρες και φρικιαστικες οπως του Μπατακλαν και σε μια πρωτοφανη συριοποιηση μιας μεγαλης δυτικης χωρας με πιθανες συνεπειες ντόμινο καταρχην στη γαλλοφωνη ευρωπη αλλα και αλλού
Τώρα ούτως ή άλλως ο Λεπέν είναι εκτός παιχνιδιού λόγω γήρατος και ο Ζεμούρ εκτός δευτέρου γύρου. Ποια είναι η επιλογή που μου μένει σαν ψηφοφόρος εκτός από την κόρη Λεπέν, με βάση αυτά που θέλω για τη Γαλλία;
Και κακώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν μου αρέσει ο Όρμπαν. Μακάρι να είχαμε έναν τέτοιο στη Γαλλία.