satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
εχω ψαξει πολυ εδω και δεν εχω βρει τιποτα γι αυτο το μωρο. εχει κανει test drive κανεις? τι εντυπωσεις υπαρχουν?
εχω ψαξει πολυ εδω και δεν εχω βρει τιποτα γι αυτο το μωρο. εχει κανει test drive κανεις? τι εντυπωσεις υπαρχουν?
Γενικά καλή συμμετοχή,πολυ καλη πιπα,κυρίως παθητική.Πιο παχιά λίγο απο ότι στις φώτο.καλη τη βλεπω απο προσωπο τουλαχιστον... αλλα θελει και 80. ευγενικη. την εχω βαλει στο ματι απο καιρο αλλα θελω γνωμες
Poytobrhkarepoysthmoy!!!!Γενικά καλή συμμετοχή,πολυ καλη πιπα,κυρίως παθητική.Πιο παχιά λίγο απο ότι στις φώτο.
Κάνε merge αφεντικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό.
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΟΥ ΤΙΝ ΠΡΟΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ, ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ,ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΛΙΚΙΑ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ... ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, ΜΟΥ ΖΗΤΙΣΕ 100 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ 80 ΧΩΡΙΣ.. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΑ.. ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
Διαφωνώ με τον φίλω ποιο πάνω οσο αφορα τον ενεργητικό της ρόλο.... χοντρούλα και μόνο παθητική... 16εκ πουτσο...