You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γ.Ο.Τ.Ε !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ισως η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν θα έπρεπε να δοθεί το μάνατζμεντ σε ξένη εταιρία. Ετσι κι αλλιώς το δημόσιο έχανε την πλειοψηφία, λόγω των διαδοχικών μετοχοποιήσεων. Ο ΟΤΕ, με τη γερμανική σφραγίδα ενδεχομένως να ανταποκριθεί καλύτερα στον αυξανόμενο ανταγωνισμό. Απο κει και πέρα οι όροι που γίνεται η σταδιάκή πώληση του υφιστάμενου ποσοστού του δημοσίου θα έπρεπε να είναι καλύτεροι για τους μετόχους του, που βλέπουν την επένδυση τους να μην αποδίδει.
Τι ακριβώς θα πει κερδοφόρα επιχείρηση; Έχω το σχεδόν μονωπώλιο και μετά κάνω ότι μου κατέβει από επιχειρησιακές τακτικές '80 εώς υπεραμοιβές υπεραρίθμων; Το ίδιο κερδοφόρα είναι και άλλα μονοπώλια όπως ο ΟΛΠ που και αυτά προκαλούν στρεβλώσεις στην αγορά. Το θέμα είναι πως αντί να φτιάξουν τις μη κερδοφόρες και επίσης ολιγοπωλιακές καταστάσεις - πχ μεσάζοντες - ασχολούνται με τα φιλέτα. Eάν η κυβέρνηση δε θεωρεί εαυτόν ικανό για management, το νου σε αυτούς που τους (ξανά)ψηφίσανε και τους άλλους
Επισκέπτης
Δε με ενδιαφέρει ποιανού είναι ιδιοκτησίας ο ΟΤΕ ...
Με ενδιαφέρει η τσέπη μου.
Άν κάποιος άλλος διαχειριστής του ΟΤΕ , μειώσει τα πάγια , τις τιμές , καλυτερεύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες (που έκανα 3 μήνες να βαλω internet στο κολο-νήσι μου) κτλ ... δε μπα να τον αγοράσει και η Ουγκάντα ... το ίδιο μου κάνει !
Άν κάποιος άλλος διαχειριστής του ΟΤΕ , μειώσει τα πάγια , τις τιμές , καλυτερεύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες (που έκανα 3 μήνες να βαλω internet στο κολο-νήσι μου) κτλ ... δε μπα να τον αγοράσει και η Ουγκάντα ... το ίδιο μου κάνει !
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
Αυτους τους τεμπελοκοπριτες που φοβουνται οτι θα χασουν τα προνομια δεν τους λυπαμαι καθολουειδατε πως αντιδρουν οι κηφηνες του ΟΤΕ?χανουν την μασα και την ξαπλα,το δημοσιουπαλληληκι δηλαδη και τους πειραζει.ουστ ρε κοπριτες να σας πουλησουν να ησυχασουμε και σας και τη δεη και την ολυμπιακη και τον ολπ και ολους
ειδατε πως αντιδρουν οι κηφηνες του ΟΤΕ?χανουν την μασα και την ξαπλα,το δημοσιουπαλληληκι δηλαδη και τους πειραζει.ουστ ρε κοπριτες να σας πουλησουν να ησυχασουμε και σας και τη δεη και την ολυμπιακη και τον ολπ και ολους
η μεγαλύτερη χούντα στη χώρα...η αριστεροσυνδικαλιστική συντεχνία...βλέπετε τι κάνουν στα Πανεπιστήμια...15-20 φασιστοειδή σε σύνολο 500 ή 1000 φοιτητών παίρνουν απόφαση για κατάληψη...
Επισκέπτης
Δε με ενδιαφέρει ποιανού είναι ιδιοκτησίας ο ΟΤΕ ...
Kαλυτερες υπηρεσιες θα εχουμε σιγουρα γιατι η deutche telecom δεν συγκρινεται με τον Π.Ο.Τ.Ε.
Ακριβως
Τουλαχιστον τωρα ισως φυγουν απο εκει τα διαφορα κομματοσκυλα που ειχαν μπει με βισμα και εξυναν ολη την μερα τα παπαρια τους χωρις να ξερουν τιποτα , ταλαιπωροντας ετσι τους πελατες απο παροχη υπηρεσιων.
Αν το δημοσιο ειναι διαλειμενο ας παει τοτε στον διαολο.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ακριβως
Τουλαχιστον τωρα ισως φυγουν απο εκει τα διαφορα κομματοσκυλα που ειχαν μπει με βισμα και εξυναν ολη την μερα τα παπαρια τους χωρις να ξερουν τιποτα , ταλαιπωροντας ετσι τους πελατες απο παροχη υπηρεσιων.
Αν το δημοσιο ειναι διαλειμενο ας παει τοτε στον διαολο.
Δε θα πάει μόνο ο ΠΟΤΕ στο διάολο αλλά όλη η χώρα.
Αλλά τα θέλαμε.....
Κοινωνικές μεταρρυθμίσεις ε;
Ας κάτσουμε τώρα στον άξονα
Επισκέπτης
Δε θα πάει μόνο ο ΠΟΤΕ στο διάολο αλλά όλη η χώρα.
Αλλά τα θέλαμε.....
Κοινωνικές μεταρρυθμίσεις ε;
Ας κάτσουμε τώρα στον άξονα
Αφου τα θελει ο κολος μας τουλαχιστον το γκρεμισμα του μαγαζιου να γινει σωστα.
Αφου τα θελει ο κολος μας τουλαχιστον το γκρεμισμα του μαγαζιου να γινει σωστα.
Αν κρίνω απο τις αντιδράσεις πάντως (και όχι μόνο των "τεμπελχανάδων" του ΟΤΕ, όπως λανθασμένα γενικεύετε), της κοινωνικής πλειοψηφίας ο κώλος μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την πώληση του ΟΤΕ.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αν κρίνω απο τις αντιδράσεις πάντως (και όχι μόνο των "τεμπελχανάδων" του ΟΤΕ, όπως λανθασμένα γενικεύετε), της κοινωνικής πλειοψηφίας ο κώλος μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την πώληση του ΟΤΕ.
Ο ταλαντούχος πρωθυπουργός μας έχει άλλη άποψη πάντως.
εννοείς τα στημένα ρεπορτάζ των καναλιών....για ρώτα και τα 2 εκ συνδρομητές που φύγαμε από τον ΟΤΕ (και που θα ήταν ακόμη περισσότεροι αν οι διαδικασίες ήταν πιο απλές)....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις