Επισκέπτης
Λυπαμαι ειλικρινως, αλλά δεν βλεπω παλι τι σχεση εχει η απαντηση αυτη με αυτο που ειπα.
Έχει να κάνει με το ότι δε μπορώ να σου απαντήσω με κάτι που είπε ο δικός μου παππούς.
Άλλωστε ότι γράφω το πιστεύω ο ίδιος.
Όχι ο παππούς μου..
Λυπαμαι ειλικρινως, αλλά δεν βλεπω παλι τι σχεση εχει η απαντηση αυτη με αυτο που ειπα.
Εδώ σε κατάφεραν και σε εκνεύρισαν και έχασες την ψυχραιμία σου, δείχνοντας ποιος πραγματικά εισαι.
Αληταρά αντε και γαμίσου
Οταν καποιοι στηριζουν το ΛΑΟΣ ειναι πολιτικα ανοητοι,οταν τα ιδια ατομα(και προφανως με τα λιγο πολυ ιδια κριτηρια)στηριζουν Νουδουλα τι ειναι?Προφανως. Αλλά αυτο δεν θα τους ανεβασει στα ματια μου ως εξυπνους. Τι να κανουμε τωρα?
για ποιο λογο ηταν ο παππους σου στη γυαρο...
''Η δυναμη επιβαλλεται δια παντος τροπου'' όποιος την έχει μεγαλύτερη δηλαδή(σε ποσοστό) έχει δίκιο κ ο άλλος πρέπει να σωπαίνει...να μου ζήσεις τέρρυ δημοκράτη μου!!!!oxi αγαπητε δεν δικαιουνται 100 αλητες απο τον ιντιμιντια να καθοριζουν ποιος ειναι και τι αρεστο στην ελλαδα ....και θα τους ακουουν οι υπολοιποι ελληνες... εφοσν θελουν να παιζουν με τους δημοκρατικους θεσμους να τους υπακουουν οταν οι ιδεολογικοι τους αντιπαλοι παιρνουν 25% και αυτοι με την τραγιασκα του αγωνιστη πουλανε ναρκωτικα και κανουν ληστειες...
Αν δεν κανω λαθος, μιλησα για πολιτικα ανοητους που εβγαζαν τον Καρατζαφερη πρωτο βουλευτη της ΝΔ στη Β Αθηνων. Νομιζω εχω απαντησει επομενως. Δεν εχω καμια δυσκολια.Οταν καποιοι στηριζουν το ΛΑΟΣ ειναι πολιτικα ανοητοι,οταν τα ιδια ατομα(και προφανως με τα λιγο πολυ ιδια κριτηρια)στηριζουν Νουδουλα τι ειναι?
Το 25% του Λεπεν εξηγειται πολιτικα και ιστορικα.
Φυσικα ηταν παροδικο και εξεπνευσε.
κομμενη καριολη
Φυσικα ημουν ΔΑΠιτης, εσυ δεν ησουν δηλαδη?λες μαλακιες γιατι εισαι ενας παπαρας δαπιτης... την δεκαετια του 70 ξεκινησε ο λεπεν με ο,5% για να φτασει στο 25%....και στα μεσα της δεκαετιας του 00 το κομμα διασπαστηκε..
Φυσικα δεν εχεις δυσκολια.Αν δεν κανω λαθος, μιλησα για πολιτικα ανοητους που εβγαζαν τον Καρατζαφερη πρωτο βουλευτη της ΝΔ στη Β Αθηνων. Νομιζω εχω απαντησει επομενως. Δεν εχω καμια δυσκολια.
Yπήρχε αυτή η οργάνωση μέλος της οποίας ήταν ο ''αξιότιμος'' κ. Βορίδης,θυμισέ μου πως την λέγανε.....Φυσικα ημουν ΔΑΠιτης, εσυ δεν ησουν δηλαδη?
![]()
![]()
Υπηρχε απο τοτε ΦΟΣ?
Δηλαδη το ΛΑΟΣ ειναι υπερ του Λεπεν? Να το πειτε ευθεως ομως, να παρετε 0,5% αντι για 2,5% που θα παρετε τωρα.
μουλικα ο φυρερ σου εχει,να τους παραδωσει την αρχηγια?οπως εκανε και ο λεπεν...λες μαλακιες γιατι εισαι ενας παπαρας δαπιτης... την δεκαετια του 70 ξεκινησε ο λεπεν με ο,5% για να φτασει στο 25%....και στα μεσα της δεκαετιας του 00 το κομμα διασπαστηκε..
Αν δεν κανω λαθος, μιλησα για πολιτικα ανοητους που εβγαζαν τον Καρατζαφερη πρωτο βουλευτη της ΝΔ στη Β Αθηνων. Νομιζω εχω απαντησει επομενως. Δεν εχω καμια δυσκολια.
ο λεπεν επαιρνε 25% στην γαλλια, με ποιο δικαιωμα θα τον κρινει η ελληνικη αριστερα που στο συνολο της μεχρι τωρα παιρνει 13%;;...αντε ρε διποδο ζωο νατσο-μεταναστη..που θα κρινεις την λευκη φυλη...
Βρε παιδι μου, εσυ θεωρεις δηλαδη ορθοτερο πολιτικα και πιο επωφελές να βρισκονται οι ακραιοι σε αυτοτελεις σχηματισμους? Πολιτικη ερωτηση σου κανω.Φυσικα δεν εχεις δυσκολια.
Αφου τα τετραποδα τυπου Τερυ και σια θα επιστρεψουν στο μαντρι που ανηκαν μεχρι που ανοιξε το μαγαζι του ο κονφερανσιε.
Εκει που εριχναν ΟΛΟΙ το ψηφαλακι τους στα 80's και 90's.
Δικοι σου ειναι.Nα τους χαιρεσαι.
Το Εθνικο Μετωπο εννοεις?Yπήρχε αυτή η οργάνωση μέλος της οποίας ήταν ο ''αξιότιμος'' κ. Βορίδης,θυμισέ μου πως την λέγανε.....
Το ''λευκή'' παίζεται...και άλλοι πατριώτες είναι μαύροι....
Ζητω η αγραμματη λευκη φυλη.
''Η δυναμη επιβαλλεται δια παντος τροπου'' όποιος την έχει μεγαλύτερη δηλαδή(σε ποσοστό) έχει δίκιο κ ο άλλος πρέπει να σωπαίνει...να μου ζήσεις τέρρυ δημοκράτη μου!!!!![]()
Α γεια σου.Το Εθνικο Μετωπο εννοεις?
Ναι, ναι. Η εποχη της τηλεοπτικης δημοκρατιας.ειναι πολοτικα ανοητοι αυτοι που βγαλανε τον καρατζαφερη πρωτο βουλετη στην Β αθηνων.... μαλιστα ειναι ανοητοι ο αβερωφ και ο μητσοτακης που ειχα δημοσια συγχαρει τον καρατζαφερη που με την τβ-πρεσσσ εσπαγε το κρατικο πασοκικο μονοπωλειο στην ερτ;
ηταν ανοητοι οι 300 προεδροι τοπικων οργανωσεων της ΝΔ που εχουν κατα καιρους τιμησει με πλακετες τον καρατζαφερη για την συνεισφορα του στην παραταξη....
αντε στο διαολο, αλεκοο...![]()