Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λυπαμαι ειλικρινως, αλλά δεν βλεπω παλι τι σχεση εχει η απαντηση αυτη με αυτο που ειπα.

Έχει να κάνει με το ότι δε μπορώ να σου απαντήσω με κάτι που είπε ο δικός μου παππούς.
Άλλωστε ότι γράφω το πιστεύω ο ίδιος.
Όχι ο παππούς μου..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εδώ σε κατάφεραν και σε εκνεύρισαν και έχασες την ψυχραιμία σου, δείχνοντας ποιος πραγματικά εισαι.

Αληταρά αντε και γαμίσου

oxi αγαπητε δεν δικαιουνται 100 αλητες απο τον ιντιμιντια να καθοριζουν ποιος ειναι και τι αρεστο στην ελλαδα ....και να τους ακουουν οι υπολοιποι ελληνες... εφοσον θελουν να παιζουν με τους δημοκρατικους θεσμους, να τους υπακουουν οταν οι ιδεολογικοι τους αντιπαλοι παιρνουν 25% ....αντι αυτοι με την τραγιασκα του αγωνιστη να πουλανε ναρκωτικα και να κανουν ληστειες...

Επισκέπτης
Προφανως. Αλλά αυτο δεν θα τους ανεβασει στα ματια μου ως εξυπνους. Τι να κανουμε τωρα?
Οταν καποιοι στηριζουν το ΛΑΟΣ ειναι πολιτικα ανοητοι,οταν τα ιδια ατομα(και προφανως με τα λιγο πολυ ιδια κριτηρια)στηριζουν Νουδουλα τι ειναι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
oxi αγαπητε δεν δικαιουνται 100 αλητες απο τον ιντιμιντια να καθοριζουν ποιος ειναι και τι αρεστο στην ελλαδα ....και θα τους ακουουν οι υπολοιποι ελληνες... εφοσν θελουν να παιζουν με τους δημοκρατικους θεσμους να τους υπακουουν οταν οι ιδεολογικοι τους αντιπαλοι παιρνουν 25% και αυτοι με την τραγιασκα του αγωνιστη πουλανε ναρκωτικα και κανουν ληστειες...
''Η δυναμη επιβαλλεται δια παντος τροπου'' όποιος την έχει μεγαλύτερη δηλαδή(σε ποσοστό) έχει δίκιο κ ο άλλος πρέπει να σωπαίνει...να μου ζήσεις τέρρυ δημοκράτη μου!!!! :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Οταν καποιοι στηριζουν το ΛΑΟΣ ειναι πολιτικα ανοητοι,οταν τα ιδια ατομα(και προφανως με τα λιγο πολυ ιδια κριτηρια)στηριζουν Νουδουλα τι ειναι?
Αν δεν κανω λαθος, μιλησα για πολιτικα ανοητους που εβγαζαν τον Καρατζαφερη πρωτο βουλευτη της ΝΔ στη Β Αθηνων. Νομιζω εχω απαντησει επομενως. Δεν εχω καμια δυσκολια.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το 25% του Λεπεν εξηγειται πολιτικα και ιστορικα.
Φυσικα ηταν παροδικο και εξεπνευσε.

λες μαλακιες γιατι εισαι ενας παπαρας δαπιτης... την δεκαετια του 70 ξεκινησε ο λεπεν με ο,5% για να φτασει στο 25%....και στα μεσα της δεκαετιας του 00 το κομμα διασπαστηκε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
λες μαλακιες γιατι εισαι ενας παπαρας δαπιτης... την δεκαετια του 70 ξεκινησε ο λεπεν με ο,5% για να φτασει στο 25%....και στα μεσα της δεκαετιας του 00 το κομμα διασπαστηκε..
Φυσικα ημουν ΔΑΠιτης, εσυ δεν ησουν δηλαδη?
:2funny: :2funny: :2funny:
Υπηρχε απο τοτε ΦΟΣ?
Δηλαδη το ΛΑΟΣ ειναι υπερ του Λεπεν? Να το πειτε ευθεως ομως, να παρετε 0,5% αντι για 2,5% που θα παρετε τωρα.

Επισκέπτης
Αν δεν κανω λαθος, μιλησα για πολιτικα ανοητους που εβγαζαν τον Καρατζαφερη πρωτο βουλευτη της ΝΔ στη Β Αθηνων. Νομιζω εχω απαντησει επομενως. Δεν εχω καμια δυσκολια.
Φυσικα δεν εχεις δυσκολια.

Αφου τα τετραποδα τυπου Τερυ και σια θα επιστρεψουν στο μαντρι που ανηκαν μεχρι που ανοιξε το μαγαζι του ο κονφερανσιε.

Εκει που εριχναν ΟΛΟΙ το ψηφαλακι τους στα 80's και 90's.

Δικοι σου ειναι.Nα τους χαιρεσαι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φυσικα ημουν ΔΑΠιτης, εσυ δεν ησουν δηλαδη?
:2funny: :2funny: :2funny:
Υπηρχε απο τοτε ΦΟΣ?
Δηλαδη το ΛΑΟΣ ειναι υπερ του Λεπεν? Να το πειτε ευθεως ομως, να παρετε 0,5% αντι για 2,5% που θα παρετε τωρα.
Yπήρχε αυτή η οργάνωση μέλος της οποίας ήταν ο ''αξιότιμος'' κ. Βορίδης,θυμισέ μου πως την λέγανε.....

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μουλικα ο φυρερ σου εχει,να τους παραδωσει την αρχηγια?οπως εκανε και ο λεπεν...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ειναι πολοτικα ανοητοι αυτοι που βγαλανε τον καρατζαφερη πρωτο βουλετη στην Β αθηνων.... μαλιστα ειναι ανοητοι ο αβερωφ και ο μητσοτακης που ειχα δημοσια συγχαρει τον καρατζαφερη που με την τβ-πρεσσσ εσπαγε το κρατικο πασοκικο μονοπωλειο στην ερτ;

ηταν ανοητοι οι 300 προεδροι τοπικων οργανωσεων της ΝΔ που εχουν κατα καιρους τιμησει με πλακετες τον καρατζαφερη για την συνεισφορα του στην παραταξη....

αντε στο διαολο, αλεκοο...  :jerking:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ο λεπεν επαιρνε 25% στην γαλλια, με ποιο δικαιωμα θα τον κρινει η ελληνικη αριστερα που στο συνολο της μεχρι τωρα παιρνει 13%;;...αντε ρε διποδο ζωο νατσο-μεταναστη..που θα κρινεις την λευκη φυλη...
:2funny:
Ζητω η αγραμματη λευκη φυλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Φυσικα δεν εχεις δυσκολια.

Αφου τα τετραποδα τυπου Τερυ και σια θα επιστρεψουν στο μαντρι που ανηκαν μεχρι που ανοιξε το μαγαζι του ο κονφερανσιε.

Εκει που εριχναν ΟΛΟΙ το ψηφαλακι τους στα 80's και 90's.

Δικοι σου ειναι.Nα τους χαιρεσαι.
Βρε παιδι μου, εσυ θεωρεις δηλαδη ορθοτερο πολιτικα και πιο επωφελές να βρισκονται οι ακραιοι σε αυτοτελεις σχηματισμους? Πολιτικη ερωτηση σου κανω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny:
Ζητω η αγραμματη λευκη φυλη.
Το ''λευκή'' παίζεται...και άλλοι πατριώτες είναι μαύροι.... :sunglasses:

blouza.jpg

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
''Η δυναμη επιβαλλεται δια παντος τροπου'' όποιος την έχει μεγαλύτερη δηλαδή(σε ποσοστό) έχει δίκιο κ ο άλλος πρέπει να σωπαίνει...να μου ζήσεις τέρρυ δημοκράτη μου!!!! :rockon:

τοτε να σωπαινουν οι πλειοψηφιες και να μιλαει το 0,1 του ιντιμιντια... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ειναι πολοτικα ανοητοι αυτοι που βγαλανε τον καρατζαφερη πρωτο βουλετη στην Β αθηνων.... μαλιστα ειναι ανοητοι ο αβερωφ και ο μητσοτακης που ειχα δημοσια συγχαρει τον καρατζαφερη που με την τβ-πρεσσσ εσπαγε το κρατικο πασοκικο μονοπωλειο στην ερτ;

ηταν ανοητοι οι 300 προεδροι τοπικων οργανωσεων της ΝΔ που εχουν κατα καιρους τιμησει με πλακετες τον καρατζαφερη για την συνεισφορα του στην παραταξη....

αντε στο διαολο, αλεκοο...  :jerking:
Ναι, ναι. Η εποχη της τηλεοπτικης δημοκρατιας.
Που εβγαζε πρωτους βουλευτες τον Γιαννοπουλο και τον Καρατζαφερη.
Λυπαμαι δεν θα παρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom