soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσεις θεωρειστε αξιοπρεπεις στη συγγρου?Τελος. Κοιταξτε το πώς θα επιστρεψετε αξιοπρεπως και μην το κουραζετε πλεον.
εσεις θεωρειστε αξιοπρεπεις στη συγγρου?Τελος. Κοιταξτε το πώς θα επιστρεψετε αξιοπρεπως και μην το κουραζετε πλεον.
Οταν ηταν επι χουντας στην Υενεδ ονομαζοταν Ανδρεου...
Πιστευω οτι θα ηταν αστειο π.χ. να με εκρινε εμενα καποιος το 2012, για κατι που εκανα το 1990. Και καθε μου πραξη να συναντουσε την απαντηση "ναι αλλά εκανες αυτο το 1990".Πιστεύεις δηλαδή ότι αλλάζει ο άνθρωπος;;;![]()
Ειναι δεδομενο οτι οι ακραιοι ειναι καλυτερο να βρισκονται στο μεγαλο κομμα, παρα να κανουν δικο τους οπου θα ξεσαλωνουν. Δεν νομιζω οτι διαφωνει κανενας.
Τι ελεγα? Καποιοι κρινουν με βαση τα τσεκουρια.
Δε πάει έτσι ακριβώς γιατί η πουτάνα η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται όταν ξεχνιέται.Πιστευω οτι θα ηταν αστειο π.χ. να με εκρινε εμενα καποιος το 2012, για κατι που εκανα το 1990. Και καθε μου πραξη να συναντουσε την απαντηση "ναι αλλά εκανες αυτο το 1990".
Τοσο απλα.
Πρόχειρα (που λέει ο περσονας).
Βαρεθηκα να ακουω για το 1965 του Μητσοτακη.
Βαρεθηκα να ακουω για το 1993 του Σαμαρα.
Βαρεθηκα να ακουω για τα τσεκουρια του Βοριδη το 1985.
Βαρεθηκα να ακουω για το 1995 που στηριξε ο Σαμαρας Στεφανόπουλο.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Εγω πλεον βλεπω τι λεει ο καθενας σημερα και ποιες ειναι οι θεσεις του, και αναλογως κρινω.
Θα προτιμουσες να προσχωρησει η ΝΔ στο ΛΑΟΣ?εσεις θεωρειστε αξιοπρεπεις στη συγγρου?
Πετράν ή ύρρετ,αν το κόμμα μείνει εκτός βουλής τί σκοπεύεις να κάνεις επαγγελματικά στο μέλλον;;;![]()
Εσεις εκει στην αριστερα ομως μια χαρα ξεχασατε τον αντικομμουνισμο των Παπανδρεου και δινατε 48% στο ΠΑΣΟΚ.Δε πάει έτσι ακριβώς γιατί η πουτάνα η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται όταν ξεχνιέται.
το λεπεν ποιος τον ειχε υποδεχτει ρε συ,μηπως θυμασαι?Ακτιβισμός είπαμε?
Ε καλά τώρα, όταν ο ακτιβισμός έρχεται από αριστερά σκούζετε, ενώ από δεκσά παίζει εκτίμηση φάση..
Oποτε ας επανα-προσχωρησει το ΛΑΟΣ στην ΝΔ...Θα προτιμουσες να προσχωρησει η ΝΔ στο ΛΑΟΣ?
Θα προτιμουσες να προσχωρησει η ΝΔ στο ΛΑΟΣ?
Πιστευω οτι θα ηταν αστειο π.χ. να με εκρινε εμενα καποιος το 2012, για κατι που εκανα το 1990. Και καθε μου πραξη να συναντουσε την απαντηση "ναι αλλά εκανες αυτο το 1990".
Τοσο απλα.
Πρόχειρα (που λέει ο περσονας).
Βαρεθηκα να ακουω για το 1965 του Μητσοτακη.
Βαρεθηκα να ακουω για το 1993 του Σαμαρα.
Βαρεθηκα να ακουω για τα τσεκουρια του Βοριδη το 1985.
Βαρεθηκα να ακουω για το 1995 που στηριξε ο Σαμαρας Στεφανόπουλο.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Εγω πλεον βλεπω τι λεει ο καθενας σημερα και ποιες ειναι οι θεσεις του, και αναλογως κρινω.
Περισσότερους δεξιούς παρά αριστερούς έχει ρε το ΠΑΣΟΚ,πλάκα με κάνεις;;;Εσεις εκει στην αριστερα ομως μια χαρα ξεχασατε τον αντικομμουνισμο των Παπανδρεου και δινατε 48% στο ΠΑΣΟΚ.
Με εχεις ακουσει να επικροτω ακροδεξιους ακτιβισμους?Ακτιβισμός είπαμε?
Ε καλά τώρα, όταν ο ακτιβισμός έρχεται από αριστερά σκούζετε, ενώ από δεκσά παίζει εκτίμηση φάση..
Και μια και λεμε για τη ΝΔ
αναμνηστική φωτό. Γνωρίζει κανείς το πουστράκι που μισοφαίνεται, κάτω σειρά, δεύτερος απο αριστερά?
http://[URL unfurl="true"]www.gerontopoulos.gr/wp-content/gallery/photos/averof.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χατζηνικολαου...τη κανελλη δε βλεπω
Ο παππούς μου ελεγε, οτι οταν αναπτυσσεις ενα σκεπτικο και ο αλλος βρισκει να πει μονο "λες μαλακιες", τοτε πολυ απλα εχεις δικιο. Αλλιως θα ειχε βρει να πει κατι πιο εξυπνο να σε αντικρουσει.Να γράφεις μαλακίες όμως δε λες να βαρεθείς..