Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πιστεύεις δηλαδή ότι αλλάζει ο άνθρωπος;;; :rolleyes:
Πιστευω οτι θα ηταν αστειο π.χ. να με εκρινε εμενα καποιος το 2012, για κατι που εκανα το 1990. Και καθε μου πραξη να συναντουσε την απαντηση "ναι αλλά εκανες αυτο το 1990".
Τοσο απλα.
Πρόχειρα (που λέει ο περσονας).
Βαρεθηκα να ακουω για το 1965 του Μητσοτακη.
Βαρεθηκα να ακουω για το 1993 του Σαμαρα.
Βαρεθηκα να ακουω για τα τσεκουρια του Βοριδη το 1985.
Βαρεθηκα να ακουω για το 1995 που στηριξε ο Σαμαρας Στεφανόπουλο.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Εγω πλεον βλεπω τι λεει ο καθενας σημερα και ποιες ειναι οι θεσεις του, και αναλογως κρινω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πετράν ή ύρρετ,αν το κόμμα μείνει εκτός βουλής τί σκοπεύεις να κάνεις επαγγελματικά στο μέλλον;;; :coffee:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ειναι δεδομενο οτι οι ακραιοι ειναι καλυτερο να βρισκονται στο μεγαλο κομμα, παρα να κανουν δικο τους οπου θα ξεσαλωνουν. Δεν νομιζω οτι διαφωνει κανενας.

δηλαδη το ζητημα ειναι πιο κομμα ψηφιζουν και οχι εαν εκφραζονται οπως αυτοι θελουν....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πιστευω οτι θα ηταν αστειο π.χ. να με εκρινε εμενα καποιος το 2012, για κατι που εκανα το 1990. Και καθε μου πραξη να συναντουσε την απαντηση "ναι αλλά εκανες αυτο το 1990".
Τοσο απλα.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Εγω πλεον βλεπω τι λεει ο καθενας σημερα και ποιες ειναι οι θεσεις του, και αναλογως κρινω.
Δε πάει έτσι ακριβώς γιατί η πουτάνα η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται όταν ξεχνιέται.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και μια και λεμε για τη ΝΔ

αναμνηστική φωτό. Γνωρίζει κανείς το πουστράκι που μισοφαίνεται, κάτω σειρά, δεύτερος απο αριστερά?

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δε πάει έτσι ακριβώς γιατί η πουτάνα η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται όταν ξεχνιέται.
Εσεις εκει στην αριστερα ομως μια χαρα ξεχασατε τον αντικομμουνισμο των Παπανδρεου και δινατε 48% στο ΠΑΣΟΚ.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ακτιβισμός είπαμε?
Ε καλά τώρα, όταν ο ακτιβισμός έρχεται από αριστερά σκούζετε, ενώ από δεκσά παίζει εκτίμηση φάση..
το λεπεν ποιος τον ειχε υποδεχτει ρε συ,μηπως θυμασαι?

Επισκέπτης
Θα προτιμουσες να προσχωρησει η ΝΔ στο ΛΑΟΣ?
Oποτε ας επανα-προσχωρησει το ΛΑΟΣ στην ΝΔ...

Γιατι οπως ξερεις πολυ καλα ΟΛΟΙ οι δεξιοι,ΚΑΙ οι ακροακροτατοι,ψηφιζαν ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΝΔ καποτες,πριν εμφανιστει το ΛΑΟΣ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Θα προτιμουσες να προσχωρησει η ΝΔ στο ΛΑΟΣ?

γιατι να μην προσχωρησει η ΝΔ στο συριζα...αριστερο κομμα..ειναι... δηλωση ανδρεουλακου εαν θυμασαι.... "η νδ ειναι ενα κομμα με κεντρο-αριστερη ηγεσια και δεξιους ψηφοφορους''

Επισκέπτης
Τοσο απλα.

Να γράφεις μαλακίες όμως δε λες να βαρεθείς..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσεις εκει στην αριστερα ομως μια χαρα ξεχασατε τον αντικομμουνισμο των Παπανδρεου και δινατε 48% στο ΠΑΣΟΚ.
Περισσότερους δεξιούς παρά αριστερούς έχει ρε το ΠΑΣΟΚ,πλάκα με κάνεις;;; :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ακτιβισμός είπαμε?
Ε καλά τώρα, όταν ο ακτιβισμός έρχεται από αριστερά σκούζετε, ενώ από δεκσά παίζει εκτίμηση φάση..
Με εχεις ακουσει να επικροτω ακροδεξιους ακτιβισμους?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και μια και λεμε για τη ΝΔ

αναμνηστική φωτό. Γνωρίζει κανείς το πουστράκι που μισοφαίνεται, κάτω σειρά, δεύτερος απο αριστερά?

http://[URL unfurl="true"]www.gerontopoulos.gr/wp-content/gallery/photos/averof.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χατζηνικολαου...τη κανελλη δε βλεπω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Να γράφεις μαλακίες όμως δε λες να βαρεθείς..
Ο παππούς μου ελεγε, οτι οταν αναπτυσσεις ενα σκεπτικο και ο αλλος βρισκει να πει μονο "λες μαλακιες", τοτε πολυ απλα εχεις δικιο. Αλλιως θα ειχε βρει να πει κατι πιο εξυπνο να σε αντικρουσει.
Πολυ χαιρομαι που με κοντραρουν και οι αριστεροι και το ΛΑΟΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom