Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ομιλουν αμα δεν κανω λαθος περι οικογενειακης ευθυνης. Ο νατσος αναφερε τον Βουτση, ο οποιος ειναι γιος στελεχους του Συριζα, και σαν αναρχικος ειχε διαπραξει ληστεια σε τραπεζα.
Εγω του θυμησα οτι ο Συριζα πιο πριν κατηγορουσε εμμεσα τον πλευρη για οικογενειακη ευθυνη.
Επισης ειχε σκασει και ενα θεμα με παιδι βουλευτη του Λαος οπου ηταν στην γαλαζια στρατια (φασιστικη οργανωση} οπου παλι ο Συριζα μιλαγε για οικογενειακη ευθυνη.
Με τον βουτση επαθαν νιλα στον Συριζα τοτε.

της ΝΔ ηταν...εαν δεν κανω λαθος καποιου βουλευτη απο την μανη καταγομενου..ο ΛΑ.Ο.Σ τοτε δεν ηταν σε βουλη...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τί είπε ο ογκόλιθος...

δυστυχως φιλε μου δεν ειναι οτι ειπε ασυναρτησια. εδω δειχνη ποσο επικινδυνα λαικιστης ειναι και βρισκει αρκετους στοκους να τους τρομαξει με το αν πεσει ο διακοπτης πχ θα χασουν τα παντα οι φοιτητες στα κομπιουτερ !!!!!
Μουνοπανο πουλημενος ειναι με μονο στοχο να γινει "ηγετης". καταλαβαινω κατι παπουδες αγαθους που τον πιστευουν και συμπονο μερικους ηλιθιους που τον ακολουθουν.
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BEATLES

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
της ΝΔ ηταν...εαν δεν κανω λαθος καποιου βουλετη απο την μανη καταγομενου..ο ΛΑ.Ο.Σ τοτε δεν ηταν σε βουλη...
Δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω οτι ηταν Λαος.
Γιατι μετα ειχαν αρχισει να τους το χτυπανε.
Θα το ψαξω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν είναι κ σίγουρο...έπαιξε το χαρτί της συγκατάβασης κ της λογικής προς εύρεση λύσης για το καλό της μαμάς πατρίδας ο πρόεδρος μπαίνοντας στην συγκυβέρνηση,δεν του πολυβγήκε ή ίσως κ να του βγήκε(θα δείξει) κ τώρα θα το παίξει αντάρτης-πατριώτης.

Τα δεξιούλια μια χαρά μπορεί να τα πείσει....
Ο Καρατζαφερης εχει ληξει οριστικα.
Και ηταν και απολυτα λογικο εξαλλου. Δεν υπηρχε πιο υπερεκτιμημενος πολιτικος τα τελευταια 50 χρονια. Πληρως ακαταρτιστος και μετριοτατος. Αποτελούσε παθογένεια του ελληνικού πολιτικού συστηματος (και δειγμα της κολοσσιαίας πολιτικής ανοησιας των Ελληνων) οτι ειχε κομμα ανω του 3%. Ενω π.χ. ο Στεφανοπουλος δεν μπορεσε ποτέ να ανεβει πανω απο 1-2%.
Πιθανοτατα πλεον ηδη εκτος βουλής στις επομενες εκλογες.
Οι σημερινες γραφικοτητες στη Βουλή για την οπλοχρησια και τους μεταναστες ηταν θλιβερες.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
δυστυχως φιλε μου δεν ειναι οτι ειπε ασυναρτησια. εδω δειχνη ποσο επικινδυνα λαικιστης ειναι και βρισκει αρκετους στοκους να τους τρομαξει με το αν πεσει ο διακοπτης πχ θα χασουν τα παντα οι φοιτητες στα κομπιουτερ !!!!!
Μουνοπανο πουλημενος ειναι με μονο στοχο να γινει "ηγετης". καταλαβαινω κατι παπουδες αγαθους που τον πιστευουν και συμπονο μερικους ηλιθιους που τον ακολουθουν.
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BEATLES

το ζητημα ειναι ποιοι εκτελουν τα αρθρα του μνημονιου.... προφανως το κκε απολυει κοσμο και μειωνει του μισθους βαση το μνημονιο....

πως νομιμοποιειται το κκε και το συριζα να παντελωνιαζουν τα λεφτα του "αστικου" κρατους που βασανιζει τον εργατη...;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Καρατζαφερης εχει ληξει οριστικα.
Και ηταν και απολυτα λογικο εξαλλου. Δεν υπηρχε πιο υπερεκτιμημενος πολιτικος τα τελευταια 50 χρονια. Πληρως ακαταρτιστος και μετριοτατος. Αποτελούσε παθογένεια του ελληνικού πολιτικού συστηματος (και δειγμα της κολοσσιαίας πολιτικής ανοησιας των Ελληνων) οτι ειχε κομμα ανω του 3%. Ενω π.χ. ο Στεφανοπουλος δεν μπορεσε ποτέ να ανεβει πανω απο 1-2%.
Πιθανοτατα πλεον ηδη εκτος βουλής στις επομενες εκλογες.
Οι σημερινες γραφικοτητες στη Βουλή για την οπλοχρησια και τους μεταναστες ηταν θλιβερες.
Να σου θυμίσω ότι κάποτε ήταν στην νδ ή θα σε πικράνω;;;; :grin:

Τώρα ήρθε κ ο Άδωνης...θα πετάξει το κόμμα. :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το ζητημα ειναι ποιοι εκτελουν τα αρθρα του μνημονιου.... προφανως το κκε απολυει κοσμο και μειωνει του μισθους βαση το μνημονιο....

πως νομιμοποιειται το κκε και το συριζα να παντελωνιαζουν τα λεφτα του "αστικου" κρατους που βασανιζει τον εργατη...;
τι κανεις γιαννη?.....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μη μπερδεύεσαι.
Εγώ λέω πως ο γιός Βούτσης δε φέρει καμία ευθύνη που ο πατέρας του κατάντησε βουλευτής.
Όχι το αντίστροφο.

ναι ο ληστης ληστευει απο ιδανικα...  :2funny:... βεβαια η επανασταση θελει χορηγο-...και μετα που το παιζεται σοβαροι... παλιο-καθαρματα...  :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ναι ο ληστης ληστευει απο ιδανικα...  :2funny:... βεβαια η επανασταση θελει χορηγο-...και μετα που το παιζεται σοβαροι... παλιο-καθαρματα...  :2funny:

Ενώ οι πατριώτες του κώματος ασχολούνται μόνο με τοκογλυφία.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πως το πε ο πρόεδρος: ''Όταν ο άλλος μπαίνει στο σπίτι σου ή στο μαγαζί σου μπορείς κ τον πυροβολείς,ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!'' :rockon:

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Να σου θυμίσω ότι κάποτε ήταν στην νδ ή θα σε πικράνω;;;; :grin:

Τώρα ήρθε κ ο Άδωνης...θα πετάξει το κόμμα. :2funny: :2funny:
Ηταν επισης θλιβερο οτι εβγαινε πρωτος βουλευτης στην Β Αθηνων επι ΝΔ.
Εντελως θλιβερο.
Σου εχω ξαναπει οτι θεωρω επισης μέτριο το Γεωργιάδη, αλλά εχω σε εκτίμηση το Βορίδη.
Εγω μιλαω παντα σαν καταρτιση και γνωσεις.
Αλλοι μπορει να ασχολουνται με τσεκουρια πριν 30 χρονια. Αλλοι μπορει να γουσταρουν ή να σιχαινονται τις φωνασκίες σε εκπομπες με βιβλια.
Εγω επιφυλασσω στον εαυτο μου την πολυτελεια να κρινει τον πολιτικο με βαση την καταρτισή του και τις θεσεις του, ΣΗΜΕΡΑ. Και με βαση αυτα, ο Καρατζαφερης ειναι απαραδεκτος, ο Γεωργιαδης αδιαφορος και ο Βοριδης αποδεκτός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom