Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βρε παιδι μου, εσυ θεωρεις δηλαδη ορθοτερο πολιτικα και πιο επωφελές να βρισκονται οι ακραιοι σε αυτοτελεις σχηματισμους? Πολιτικη ερωτηση σου κανω.
για το φαηλο και την ομαδα του τι λες?

Επισκέπτης
ειναι πολοτικα ανοητοι αυτοι που βγαλανε τον καρατζαφερη πρωτο βουλετη στην Β αθηνων.... μαλιστα ειναι ανοητοι ο αβερωφ και ο μητσοτακης που ειχα δημοσια συγχαρει τον καρατζαφερη που με την τβ-πρεσσσ εσπαγε το κρατικο πασοκικο μονοπωλειο στην ερτ;
Τύπε είχες σφυρίχτρα στο στόμα όταν το γραφες;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Βρε παιδι μου, εσυ θεωρεις δηλαδη ορθοτερο πολιτικα και πιο επωφελές να βρισκονται οι ακραιοι σε αυτοτελεις σχηματισμους? Πολιτικη ερωτηση σου κανω.
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι οταν καποιος προσχωρει σε εναν πολιτικο σχηματισμο/οργανωση/κομμα/ομαδα πα να πει οτι ο σχηματισμος αυτος τον καλυπτει ιδεολογικα/πολιτικα.

Δηλαδη ο Βοριδης(που ειναι φασιστας ΙΜΟ)Δεν εχει προβλημα να βρισκεται στην ΝΔ.

Ουτε και η ΝΔ να εχει στις ταξεις της τον Βοριδη.

Αυτο.

Ειναι κατι που συνεβαινε συνεχως στην μεταπολιτευση μεχρι την ιδρυση του ΛΑΟΣ:Δηλαδη ΟΛΗ η δεξια,των φασιστων περιλαμβανομενων,ψηφιζε και στηριζε πολιτικα την ΝΔ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Να μιλάν όλοι δεν παίζει ε;;; :think:

βεβαια να μιλανε ολοι...αλλα δεν καθοριζει μια θλιβερα μειοψηφια αλητων του ιντιμιντια...μαλλον πρακτορων τι ειναι και τι δεν ειναι δημοκρατικο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι οταν καποιος προσχωρει σε εναν πολιτικο σχηματισμο/οργανωση/κομμα/ομαδα πα να πει οτι ο σχηματισμος αυτος τον καλυπτει ιδεολογικα/πολιτικα.

Δηλαδη ο Βοριδης(που ειναι φασιστας ΙΜΟ)Δεν εχει προβλημα να βρισκεται στην ΝΔ.

Ουτε και η ΝΔ να εχει στις ταξεις της τον Βοριδη.

Αυτο.

Ειναι κατι που συνεβαινε συνεχως στην μεταπολιτευση μεχρι την ιδρυση του ΛΑΟΣ:Δηλαδη ΟΛΗ η δεξια,των φασιστων περιλαμβανομενων,ψηφιζε και στηριζε πολιτικα την ΝΔ.
Και αυτη η στηριξη οδηγησε την ΝΔ σε φασιστικες ή εστω ακραιες επιλογες?
Με αλλα λογια, η ενταξη αυτη, εκανε ακραιες τις κεντρικες επιλογες του κομματος?
Ή απλα απορροφηθηκαν απο την μετριοπαθεστερη πλειοψηφια?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καλη ερωτηση. Δεν εχω αποψη ακομη.
Δεν βλεπω καλα δειγματα ομως.

ο φαηλος δικηγορος του αλεξ ροντου...και μετα λεμε οτι δεν τα εχει βρει ο σαμαρας με τον τζεφρι....α ρε κοροιδα..!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βεβαια να μιλανε ολοι...αλλα δεν καθοριζει μια θλιβερα μειοψηφια αλητων του ιντιμιντια...μαλλον πρακτορων τι ειναι και τι δεν ειναι δημοκρατικο...
Θα το συντρίψει το indymedia τελικά ο Άδωνης ή όχι;;; :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τέρρυ μου είσαι ξανθός/καστανός γαλανομάτης ή μελαμψός πατριώτης;;;; :coffee:

οι λευκοι δεν ειναι μονο ξανθοι... δεν λεω καποια πραγματα διοτι ο ποντικας και ο νατσος ρουφιανοι του ιντιμιντια...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καταλαβες τι εννοουσα πριν λεγοντας "τηλεοπτικη δημοκρατια"?
Αυτός ο ''τηλεοπτικός δημοκράτης'' να σου θυμίσω πάλι ότι βρήκε στέγη στην νδ;;;

Σοβαρά τώρα....σκέπτεσαι να ψηφίσεις νδ;;;; :rolleyes:

Επισκέπτης
Και αυτη η στηριξη οδηγησε την ΝΔ σε φασιστικες ή εστω ακραιες επιλογες?
Με αλλα λογια, η ενταξη αυτη, εκανε ακραιες τις κεντρικες επιλογες του κομματος?
Ή απλα απορροφηθηκαν απο την μετριοπαθεστερη πλειοψηφια?
Οι πραξεις των συνεργατων μας μας χαρακτηριζουν,ανεξαρτητα αν θελουμε να αυτοχαρακτηριζομαστε"μετριοπαθεις"η οπως αλλιως.

Οταν λοιπον παρεχεις πολιτικη στεγη μετα βαιων και κλαδων στον Βοριδη,παρεχεις πολιτικη στεγη μετα βαιων και κλαδων σε εναν φασιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom