Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πού το θυμήθηκες αυτό το θρεντάκι ρε;;;; :2funny:

Το σήριαλ ""Ezel" έφτασε μέχρι την ελληνική Βουλή
Ερώτηση του βουλευτή Αθανάσιου Πλεύρη

Αυτή την φορά οι αντιδράσεις για την προβολή του τουρκιού σήριαλ "Ezel", σκηνές του οποίου έχουν γυριστεί στα Κατεχόμενα, έφτασαν μέχρι τη  Βουλή. Το θέμα φέρνει υπό τη μορφή ερώτησης ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αθανάσιος Πλεύρης, προς τον αρμόδιο υπουργό Πολιτισμού.

Η ερώτηση έχει τίτλο «Διαφήμιση του ψευδοκράτους από σειρά που προβάλλεται στην Ελληνική τηλεόραση», τονίζοντας ότι η προβολή της εν λόγω σειράς, προσβάλει τους Κύπριους και δυσχεραίνει κατά πολύ την ελληνοκυπριακή επιχειρηματολογία περί ψευδοκράτους.
"Πως είναι δυνατόν να επιδιώκουμε την άρνηση αναγνώρισης του ψευδοκράτους, την ίδια στιγμή που αυτό παρουσιάζεται μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι ανά την επικράτεια, αλλά και ενδεχομένως πιθανότατα προσβάλει τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου..." ερωτά ο βουλευτής.

ΛάΟΣ κυρίες κ κύριοι,το κόμμα της ουσίας!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ερχεται σαν δευτερος πινοκιο μετα τον jefry

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

- Θα μπορούσατε να μας αναλύσετε το φαινόμενο του «διπλού λόγου» που αναφέρετε ότι χρησιμοποιεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

Δ.Ψ.: Όπως συμβαίνει με όλους τους ηγέτες της σύγχρονης ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ χρησιμοποιεί έναν διπλό πολιτικό λόγο. Όταν απευθύνεται στο μεγάλο ακροατήριο των βραδινών τηλεοπτικών δελτίων ο Καρατζαφέρης επιδεικνύει την «καθωσπρέπει» πλευρά της πολιτικής του και μιλά για τους στόχους του έθνους, για ομοψυχία και μεγάλα ιδεώδη. Όταν μιλά στους «δικούς του», από τις εκπομπές του, θυμάται τους «λαθρομετανάστες», τους «εβραιοσιωνιστές», τα «εγκλήματα του ΚΚΕ», κλπ. Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως πολιτική «Δούρειου Ιππου» αυτό τον διπλό λόγο και έχει εξηγήσει στα στελέχη του ότι τώρα πια πρέπει να «σερβίρουν» με άλλο τρόπο τα ίδια πράγματα, την ακροδεξιά πολιτική ατζέντα δηλαδή. Ο λόγος που έγραψα το «Κρυφό Χέρι του Καρατζαφέρη» είναι ακριβώς αυτός: να αποκαταστήσω, δηλαδή, το πραγματικό περιεχόμενο του πολιτικού λόγου του ΛΑΟΣ, όπως προκύπτει από εκατοντάδες εκπομπές, δηλώσεις και άρθρα του στενού ηγετικού του πυρήνα.

[URL unfurl="true"]http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%C2%AB%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7[/url]

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μιλώντας για «τηλεοπτική αναγέννηση» της ελληνικής Ακροδεξιάς, εννοώ ότι χωρίς τηλεόραση δεν θα υπήρχε το «φαινόμενο Καρατζαφέρης». Οι λόγοι είναι τρεις: Ο πρώτος είναι ότι ο ίδιος ο Καρατζαφέρης αλλά και οι στενοί του συνεργάτες ήταν «έτοιμοι» για την τηλεόραση. Έχουν αποκτήσει την πολιτική τους παιδεία μέσω εκπομπών σε κανάλια τύπου «Τηλεάστυ», τα οποία φυτρώνουν κατά δεκάδες σ’ όλη την Ελλάδα από τη δεκαετία του ’90. Ακόμα και το ίδιο το κόμμα είναι δημιούργημα της τηλεοπτικής αυτής κατήχησης ενώ ο στενός πυρήνας των οπαδών αποτελείται από «τηλε-οπαδούς». Είναι χαρακτηριστικό ότι και μετά την εκλογή τους στη Βουλή τόσο ο ίδιος ο Καρατζαφέρης όσο και οι συνεργάτες του (Γεωργιάδης, Βελόπουλος, κ.α.) διατηρούν τις μεσημεριανές εκπομπές τους για να κατηχούν τους οπαδούς τους. Απ’ αυτή την άποψη ο Καρατζαφέρης θυμίζει τους αμερικανούς τηλευαγγελιστές που μέσω της μικρής οθόνης παθιάζουν –με το αζημίωτο- τους πιστούς τους.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης –κυρίως τα ηλεκτρονικά- υποδέχτηκαν εξαρχής, δηλαδή από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, τον πολιτικό λόγο του Καρατζαφέρη, ο οποίος αποτελείται από ένα μείγμα αγοραίων διαφημιστικών σλόγκαν και ορισμένων εθνικιστικών και ξενοφοβικών κοινοτοπιών. Κάποια στιγμή διαπιστώθηκε ότι η παρουσία του ίδιου και κάποιων στενών συνεργατών του προσφέρει στα κανάλια μια εγγύηση τηλεθέασης. Θυμίζω ότι πριν από δεκαπέντε χρόνια ανακάλυψαν τα κανάλια ακόμα και τον Πλεύρη πατέρα (συνεργάτη τότε του Καρατζαφέρη), τον οποίο έβαζαν να διαπληκτίζεται με τον Βασίλη Ραφαηλίδη σε μια εικονική διαμάχη φασισμού-μαρξισμού. Η πρόσφατη μετάλλαξη της ίδιας συνταγής εκφράζεται με την πρόσκληση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ από τη μια μεριά και του ΛΑΟΣ από την άλλη με σκοπό τη δημόσια ανταλλαγή σκληρών επιθέτων.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι τα προβεβλημένα στελέχη του ΛΑΟΣ είναι ιδανικές τηλεπερσόνες. Είναι, δηλαδή, έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα για λίγες στιγμές παρουσίας στο γυαλί. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τους γάμους τους, τις γυναίκες τους, τους αδελφούς τους. Όλα μεταδόθηκαν «ζωντανά» από τα μεσημεριανάδικα. Πρόκειται για τη μετατροπή ενός κόμματος σε ριάλιτι. Τι περισσότερο να θέλει η τηλεόραση;

[URL unfurl="true"]http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%C2%AB%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7[/url]

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
- Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μέλλον αυτής της παράταξης;

Δ.Ψ.: Πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς με σιγουριά, ειδικά μέσα σε μια περίοδο που το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του περνά τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχει μεγάλος αναβρασμός γιατί όχι μόνο οι οπαδοί αλλά και πολλά στελέχη δεν είναι σε θέση να παρακολουθούν τις πολιτικές πιρουέτες του αρχηγού.
Ο κ. Καρατζαφέρης το γνωρίζει και γι’ αυτό διατηρεί απόλυτη εξουσία μέσα στο κόμμα και διαγράφει αμέσως όποιον ξεφεύγει από τη γραμμή.
Δεν διστάζει να αδειάζει δημόσια ακόμα και τα προβεβλημένα στελέχη του (όπως συνέβη με τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη). Αλλά είναι κι ο ίδιος τόσο ανασφαλής ώστε μεταβάλλει άποψη ανάλογα με τις όποιες αντιδράσεις. Πριν από τις τελευταίες εκλογές απέσυρε από τις λίστες του κάποιον υποψήφιο, τον οποίο ο ίδιος είχε χρίσει, μόλις αποκαλύφτηκε ότι επρόκειτο για τον πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Καρατζαφέρης προκειμένου να επιπλεύσει στην πολιτική σκηνή είναι ικανός για το οτιδήποτε.
Από την άλλη πλευρά, χωρίς τον ιδρυτή του, το μόρφωμα του ΛΑΟΣ είναι δύσκολο να έχει κάποια αυτόνομη πορεία.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τό ΛΑΟΣ χωρίς νά εκφράζει απόλυτα αυτούς πού τό ψηφίζουν καί ένας από αυτούς είμαι καί εγώ είναι ένα κόμμα  που
1) Πιστεύει στήν εθνική ενότητα καί ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ  κόμμα πού συμμερίζετε ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ
2)εχει ταχθεί ενάντια στην οικογενειοκρατία
3)έχει πολύ ποιο ξεκάθαρη απο την νδ και τό πασοκ πολιτική σέ θέματα μετανάστευσης ιθαγένειας κλπ
4)έχει αντιμαρξιστική και αντισοσιαλιστική ιδεολογία
5)πιστευει στην ελευθερη οικονομία
6 ο καρατζαφέρης ο γεωργιάδης πλεύρης κλπ θεωρώ ότι ειναι πολύ ποιο άξιοι από τά στελέχη τών άλλων κομμάτων

τρίκαρδε συνέχισε νά αγωνίζεσε νά γίνουμε αλβανία επι χότζα μέ τήν παπαρηγαφύρερ σου που στό βάθος σκέφτετε νά στείλει στην μακρόνησο όσους διαφωνούν όπως έκανε ο μπρέζιεφ κλπ....στην σιβηρία

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Συμφωνώ με koproni  απόλυτα!!!!!!!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εκτός τών άλλων πού ανάφερΑ η νδ είναι υπεύθυνη
1)γιατην την οικονομική κατάσταση τής χώρας ασχετα εάν τό μερίδιο δέν είναι ισάξιο μέ τό πασοκ
2)είναι υπεύθυνη και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ δέν θά τό συγχωρήσει ΠΟΤΕ γιά τα δεκεμβριανά καί τών εμπρεισμό τού κέντρου της αθήνας
ΕΠΡΕΠΕ τότε νά πράξη ο μπούλης τής ραφήνας ότι έπραξε ο σαρκοζί δηλαδή νά καλέσει ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ νά επιβάλουν τήν τάξι
3) τήν διόγκωση τού μεταναστευτικού προβλήματος ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ δεν θα τό συγχωρήσει
4)ο σαμαράς ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ του γιά λόγους όπως οι ιδιωτικοποιήσεις που Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΙΚΕ και ο μαλάκας ο σαμαράς συμμερίζετε τώρα τίς απόψεις του
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εκτός τών άλλων πού ανάφερΑ η νδ είναι υπεύθυνη
1)γιατην την οικονομική κατάσταση τής χώρας ασχετα εάν τό μερίδιο δέν είναι ισάξιο μέ τό πασοκ
2)είναι υπεύθυνη και ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ δέν θά τό συγχωρήσει ΠΟΤΕ γιά τα δεκεμβριανά καί τών εμπρεισμό τού κέντρου της αθήνας
ΕΠΡΕΠΕ τότε νά πράξη ο μπούλης τής ραφήνας ότι έπραξε ο σαρκοζί δηλαδή νά καλέσει ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ νά επιβάλουν τήν τάξι
3) τήν διόγκωση τού μεταναστευτικού προβλήματος ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ δεν θα τό συγχωρήσει
4)ο σαμαράς ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ του γιά λόγους όπως οι ιδιωτικοποιήσεις που Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΙΚΕ και ο μαλάκας ο σαμαράς συμμερίζετε τώρα τίς απόψεις του

ΑΠΟΚΑΛΥΠHΤΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΔΩΡΕΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Περσι ψοφησε....φετος βρωμισε!!!!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Ετσι - έτσι φιλε μου Κοπρόνη, πες τον πόνο σου να ξεσπάσεις, κλάψε στην αγκαλία μου.

Τωρα ολοι οι πραγματικοί δεκσιοι ψηφίζουνε ΛΑΟΣ (παραμάγαζο του Μητσοτακ) και πάνε διακοπές στην Τουρκια για να στηρίξουνε την οικονομία της "φίλης χώρας" :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε ένας ένας, να βγάλει την μάσκα, ολοι θέλουνε την ΧΟΥΝΤΑ, αλλά καταταλλα ειναι δημοκράτες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ (ΣΚΑΪ ΕΤΣΙ?): ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ 9%, ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ, ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

[URL unfurl="true"]http://manolis-wwwarenagr.blogspot.com/2011/03/9.html[/url]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Ετσι - έτσι φιλε μου Κοπρόνη, πες τον πόνο σου να ξεσπάσεις, κλάψε στην αγκαλία μου.

Τωρα ολοι οι πραγματικοί δεκσιοι ψηφίζουνε ΛΑΟΣ (παραμάγαζο του Μητσοτακ) και πάνε διακοπές στην Τουρκια για να στηρίξουνε την οικονομία της "φίλης χώρας" :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε ένας ένας, να βγάλει την μάσκα, ολοι θέλουνε την ΧΟΥΝΤΑ, αλλά καταταλλα ειναι δημοκράτες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τί λέη τό κομμμμούνι γιά όλα αύτά ????

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τί λέη τό κομμμμούνι γιά όλα αύτά ????

Λατρεμένη μου φιλουνάδα, πηρα τηλέφωνο στον κύριο Κομμουνι εψες και δεν απαντούσε :tickedoff:

Εν το μεταξυ, πέρασα από κυρία Γιαννα, να πάρω τα τάπερ μου και μου ειπε ότι δεν άφησες τίποτις, μωρη κακούργα έφαγες τα ντολμαδάκια και το πράσινο τάπερ μαζί;;;;;

Ηταν στη  Γιαννα και ένα πουρό ουκρανό από την Λαρισα, ειμαι ψυχοπονίαρα και την τίμησα (καλη δεν λέω - τριτη ηλικία) :tits2:

Μια φιλη μου που πήρα για κονέ, τίμησε μια Λειλά :tits2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, πηρα τηλέφωνο στον κύριο Κομμουνι εψες και δεν απαντούσε :tickedoff:

Εν το μεταξυ, πέρασα από κυρία Γιαννα, να πάρω τα τάπερ μου και μου ειπε ότι δεν άφησες τίποτις, μωρη κακούργα έφαγες τα ντολμαδάκια και το πράσινο τάπερ μαζί;;;;;

Ηταν στη  Γιαννα και ένα πουρό ουκρανό από την Λαρισα, ειμαι ψυχοπονίαρα και την τίμησα (καλη δεν λέω - τριτη ηλικία) :tits2:

Μια φιλη μου που πήρα για κονέ, τίμησε μια Λειλά :tits2:

τηλ  ;)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
To τηλ του Καζαφυρερ δεν του έχω.

Αν θέλεις του Μπουμπούκου, μπορω να στοβρω, μια φίλη μου κουρευετε στο ιδιο κομμοτήριο με την βουλγάρα της Μπουμπούκας.

Μαλλον σε τρωει ο κωλος σου!!!

Συνημμένα

• trikardos.jpg
    trikardos.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 52

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom