Μαλλον σε τρωει ο κωλος σου!!!
Δροσερό μου φασιστάκι, τόσο μικροτσουτσουνος ειναι ο Μπουμπούκος, ο πισωγλeντης!!!!!
Μαλλον σε τρωει ο κωλος σου!!!
O Καρατζαφύρερ, πουλα τα πάντα, προκειμένου να γίνει υπουργός (μαζί με 2-3 άλλους κομματαρχες από το ΛΑΟΣ) και αργότερα "πρωθυπουργος" σε μια κατωχική κυβέρνηση (στιλ Τσολάκογλού).
Δροσερό μου φασιστάκι, τόσο μικροτσουτσουνος ειναι ο Μπουμπούκος, ο πισωγλeντης!!!!!
ο καρατζαφερης ειναι ενας πολιτικος οπου οταν τον συμφερει παει με το πασοκ βλεπε μνημονιο
και οταν το συμφερει παει με τη νδ π.χ κατα του μνημονιου καταστεφει τη χωρα οχι στο μεσοπροθεσμο κοινως ειναι ενας πολιτικος οπου κανει τα παντα για 50 με 100 ψηφους ενιοτε το παιζει και παιδι του λαου π.χ ειμαι γιος γαλατα και ολα τα καταφερα μονος μου (μουσια) και γενικος ξεχναει αυτα που εχει πει πριν απο 1 με 2 μηνες
αλλος ενας καραγκιοζης που το μονο που τον νοιαζει ειναι η κονομα καλα τον ξεμπροστιασε ο μειμαρακης με τα εξοπλιστηκα του στρατου
η πολιτικη δεν ειναι ολυμπιακος εναντιον παναθγναικου...υπαρχει και η ΑΕΚ με την δικη της τακτικη και τις δικες της φιλοδοξιες...
ΞΕΡΕΙΣ ποσοι "τσολακογλου" των ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ υπηρχαν στην ΕΣΣΔ? Και γιατι ενα κομμα να μην εχει σαν στοχο την εξουσια...επειδη εσεις ειστε εναντιον ολων...?
[video]. ΔΩΡΕΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ).[/b]
τι να μην ξεχασουμε ; οτι σε 10 χρονια θα εχει ξεχαστει;
Υπάρχει και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Μπορεί να ξεχαστεί και αυτό.
τι να μην ξεχασουμε ; οτι σε 10 χρονια θα εχει ξεχαστει;
Υπάρχει και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Μπορεί να ξεχαστεί και αυτό.
θα δουμε σε 10 χρονια
ΑΠΟΚΑΛΥΠHΤΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΔΩΡΕΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ).
Δε γίνεται πολιτική με αγάλματα. Μονο κάνα προπαγανδιστικό παιχνιδάκι και μέχρι εκεί
να κανουμε αγαλμα και την γοργονα την αδελφη του μεγα αλεξανδρου