Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο καρατζαφερης ειναι ενας πολιτικος οπου οταν τον συμφερει παει με το πασοκ βλεπε μνημονιο
και οταν το συμφερει παει με τη νδ π.χ κατα του μνημονιου καταστεφει τη χωρα οχι στο μεσοπροθεσμο κοινως ειναι ενας πολιτικος οπου κανει τα παντα για 50 με 100 ψηφους ενιοτε το παιζει και παιδι του λαου π.χ ειμαι γιος γαλατα και ολα τα καταφερα μονος μου (μουσια) και γενικος ξεχναει αυτα που εχει πει πριν απο 1 με 2 μηνες
αλλος ενας καραγκιοζης που το μονο που τον νοιαζει ειναι η κονομα καλα τον ξεμπροστιασε ο μειμαρακης με τα εξοπλιστηκα του στρατου

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
O Καρατζαφύρερ, πουλα τα πάντα, προκειμένου να γίνει υπουργός (μαζί με 2-3 άλλους κομματαρχες από το ΛΑΟΣ) και αργότερα "πρωθυπουργος" σε μια κατωχική κυβέρνηση (στιλ Τσολάκογλού).

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
O Καρατζαφύρερ, πουλα τα πάντα, προκειμένου να γίνει υπουργός (μαζί με 2-3 άλλους κομματαρχες από το ΛΑΟΣ) και αργότερα "πρωθυπουργος" σε μια κατωχική κυβέρνηση (στιλ Τσολάκογλού).

ΞΕΡΕΙΣ ποσοι "τσολακογλου" των ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ  υπηρχαν στην ΕΣΣΔ? Και γιατι ενα κομμα να μην εχει σαν στοχο την εξουσια...επειδη εσεις ειστε εναντιον ολων...?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο καρατζαφερης ειναι ενας πολιτικος οπου οταν τον συμφερει παει με το πασοκ βλεπε μνημονιο
και οταν το συμφερει παει με τη νδ π.χ κατα του μνημονιου καταστεφει τη χωρα οχι στο μεσοπροθεσμο κοινως ειναι ενας πολιτικος οπου κανει τα παντα για 50 με 100 ψηφους ενιοτε το παιζει και παιδι του λαου π.χ ειμαι γιος γαλατα και ολα τα καταφερα μονος μου (μουσια) και γενικος ξεχναει αυτα που εχει πει πριν απο 1 με 2 μηνες
αλλος ενας καραγκιοζης που το μονο που τον νοιαζει ειναι η κονομα καλα τον ξεμπροστιασε ο μειμαρακης με τα εξοπλιστηκα του στρατου

η πολιτικη δεν ειναι ολυμπιακος εναντιον παναθγναικου...υπαρχει  και η ΑΕΚ με την δικη της τακτικη και τις δικες της φιλοδοξιες...

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
η πολιτικη δεν ειναι ολυμπιακος εναντιον παναθγναικου...υπαρχει  και η ΑΕΚ με την δικη της τακτικη και τις δικες της φιλοδοξιες...

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς έγραψες

την μαλακία σου πάλι.

Μωρή μαλάμο στρακι, γιατί μωρη δεν  :fuck1: να ξελαμπικάρεις.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΞΕΡΕΙΣ ποσοι "τσολακογλου" των ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ  υπηρχαν στην ΕΣΣΔ? Και γιατι ενα κομμα να μην εχει σαν στοχο την εξουσια...επειδη εσεις ειστε εναντιον ολων...?

Την εξουσία να την έχει με την λαική βούληση και όχι πουλόντας τον λαό.

Εδώ το λένε όλοι, ο Καρατζαφυρερ αλλάζει πολιτική κατα πόσο συχνά χέζει.

Αλλα λεει το πρωι αλλά το βράδυ.

ΑΑΑΑΑΑΑ και να βελτιωσεται την αισθιτική σας, ο Μπουμπούκος που ποσταρισες- μονταρισες ειναι πολύ μικρόψωλος

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο? Ποιός είναι αυτός ο Πέτρος Κωνσταντίνου που βγαίνει εδω?? Αυτον που χαιρετισε ναζιστικά ο Μιχαλολιάκος; Του ΑΝΤΑΡΣΥΑ?? αυτός που αγαπά τους Καζαμπούμπου και τους θέλει στο σπίτι του?
Και στην τελική καλά κάνει! Αλλά έχω μια απορία: Η ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ?? ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ  ΤΟΥΣ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Υπάρχει και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Μπορεί να ξεχαστεί και αυτό.

Μην υποτιμαμε τους συμβολισμους... Και απο λογους εθνικης μνημης πρεπει να τιμουμε (και με αγαλματα) μεγαλες μορφες

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom