Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλουνάδα μήν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ , γράφτους όλους στό μουνί σου.....

Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εγώ ανοίκω στο ΛΑΟΣ

Μάλιστα ο αρχηγός μου κανει προξενιό μεναν υψηλόβαθμο καραφλό, μουδηξε αυτή την φωτο
ξευρεις ποιός ειναι;;;;;

Συνημμένα

• δαραβίγκας3.jpg
    δαραβίγκας3.jpg
    1,2 KB · Εμφανίσεις: 17

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εγώ ανοίκω στο ΛΑΟΣ

Μάλιστα ο αρχηγός μου κανει προξενιό μεναν υψηλόβαθμο καραφλό, μουδηξε αυτή την φωτο
ξευρεις ποιός ειναι;;;;;

:think: :think: :think: :think: :think: Τό κομμμμμμμ-[size=17pt]μούνι ???????[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
:think: :think: :think: :think: :think: Τό κομμμμμμμ-[size=17pt]μούνι ???????[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα είναι κομμουνιστης ο καράφλας δεν τον παντρευομαι :tickedoff: :tickedoff: προτιμώ να μείνω στο ράφι-παρθένα μια ζωή

Εμένα ο αρχηγός μου είπε ότι είναι κωλονακιότης-πλούσιος (έχει κτήματα με μαιντανούς) και μορφομένος (χάρβατ και έτσι)

ΥΓ. Λατρεμένη μου φιλουνάδα, σευχαριστώ για τες πλεροφορίες (αμα έχεις τετοιες φιλουνάδες - τι τους θελεις τους εχθρούς) ΤΟ ΚΟ - ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΊΣΕΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΠΟΤΕΣ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Αμα είναι κομμουνιστης ο καράφλας δεν τον παντρευομαι :tickedoff: :tickedoff: προτιμών να μείνω στο ράφι-παρθένα μια ζωή

Εμένα ο αρχηγός μου είπε ότι είναι κωλονακιότης-πλούσιος (έχει κτήματα με μαιντανούς) και μορφομένος (χάρβατ και έτσι)

Λές νά είναι ή persona.........

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Λές νά είναι ή persona.........

Βρε δεν παν ναναι ο Θανασάκης ή ο Μπουμπούκος, εγώ τα πόδια μου δεν τα ανοίγω :tickedoff:

Ο κυρ Πετρος Κωνσταντίνου, πουναι ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ εδω μέσα να πα΄ρει θεση, περικαλώ πολύ

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδία σανό & γάλα πουλούσε ο άνθρωπος, τι ξέρει από computers? Εχει πει αρκετές μπαρούφες οι οποίες σε κάνουν να γελάς. Εξάλλου σοβαρή οικονομικομαθηματικοαλγοριθμική πρόταση για τα περί κρίσης, μηνμονίου και ανάπτυξης δεν έχει καταθέσει ποτέ στο Κοινοβούλιο, αλλά μόνο εκθέσεις ιδεών που αν τις διαβάσεις κάνουν πιο φαυλοκρατικό το σύστημα και που του γράφουν ο Μάκης, ο υιός Πλεύρης και ο Μπουμπούκος.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παιδία σανό & γάλα πουλούσε ο άνθρωπος, τι ξέρει από computers? Εχει πει αρκετές μπαρούφες οι οποίες σε κάνουν να γελάς. Εξάλλου σοβαρή οικονομικομαθηματικοαλγοριθμική πρόταση για τα περί κρίσης, μηνμονίου και ανάπτυξης δεν έχει καταθέσει ποτέ στο Κοινοβούλιο, αλλά μόνο εκθέσεις ιδεών που αν τις διαβάσεις κάνουν πιο φαυλοκρατικό το σύστημα και που του γράφουν ο Μάκης, ο υιός Πλεύρης και ο Μπουμπούκος.
σανό γάλα και πληροφορίες πούλαγε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τιποτα τσοντες ειχε βγαλει; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε τον μπαγλαμα!!!!

Επισκέπτης
μόνο εκθέσεις ιδεών που αν τις διαβάσεις κάνουν πιο φαυλοκρατικό το σύστημα και που του γράφουν ο Μάκης, ο υιός Πλεύρης και ο Μπουμπούκος.

ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.
[size=18pt]ΑΛΛΕΣ 500.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!!!!![/size]

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166