You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 115K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι χαβαλεδες και σκαει το χειλακι μας λιγο,μονο με τον λιλα δεν βγαινει
Που το ξέρεις;;;;; οτι δεν κάνει παρέα με τον Λιλάκο ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Που το ξέρεις;;;;; οτι δεν κάνει παρέα με τον Λιλάκο ;)
Φιλουνάδα μήν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ , γράφτους όλους στό μουνί σου.....
Φιλουνάδα μήν ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ , γράφτους όλους στό μουνί σου.....
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εγώ ανοίκω στο ΛΑΟΣ
Μάλιστα ο αρχηγός μου κανει προξενιό μεναν υψηλόβαθμο καραφλό, μουδηξε αυτή την φωτο
ξευρεις ποιός ειναι;;;;;
Συνημμένα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εγώ ανοίκω στο ΛΑΟΣ
Μάλιστα ο αρχηγός μου κανει προξενιό μεναν υψηλόβαθμο καραφλό, μουδηξε αυτή την φωτο
ξευρεις ποιός ειναι;;;;;
Τό κομμμμμμμ-[size=17pt]μούνι ???????[/size]
Τό κομμμμμμμ-[size=17pt]μούνι ???????[/size]
Αμα είναι κομμουνιστης ο καράφλας δεν τον παντρευομαι προτιμώ να μείνω στο ράφι-παρθένα μια ζωή
Εμένα ο αρχηγός μου είπε ότι είναι κωλονακιότης-πλούσιος (έχει κτήματα με μαιντανούς) και μορφομένος (χάρβατ και έτσι)
ΥΓ. Λατρεμένη μου φιλουνάδα, σευχαριστώ για τες πλεροφορίες (αμα έχεις τετοιες φιλουνάδες - τι τους θελεις τους εχθρούς) ΤΟ ΚΟ - ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΊΣΕΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΠΟΤΕΣ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Αμα είναι κομμουνιστης ο καράφλας δεν τον παντρευομαι προτιμών να μείνω στο ράφι-παρθένα μια ζωή
Εμένα ο αρχηγός μου είπε ότι είναι κωλονακιότης-πλούσιος (έχει κτήματα με μαιντανούς) και μορφομένος (χάρβατ και έτσι)
Λές νά είναι ή persona.........
Λές νά είναι ή persona.........
Βρε δεν παν ναναι ο Θανασάκης ή ο Μπουμπούκος, εγώ τα πόδια μου δεν τα ανοίγω
Ο κυρ Πετρος Κωνσταντίνου, πουναι ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ εδω μέσα να πα΄ρει θεση, περικαλώ πολύ
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχα . τι να πρωτοπει κανεις...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απαιχτος!!!!!
Ρε παιδία σανό & γάλα πουλούσε ο άνθρωπος, τι ξέρει από computers? Εχει πει αρκετές μπαρούφες οι οποίες σε κάνουν να γελάς. Εξάλλου σοβαρή οικονομικομαθηματικοαλγοριθμική πρόταση για τα περί κρίσης, μηνμονίου και ανάπτυξης δεν έχει καταθέσει ποτέ στο Κοινοβούλιο, αλλά μόνο εκθέσεις ιδεών που αν τις διαβάσεις κάνουν πιο φαυλοκρατικό το σύστημα και που του γράφουν ο Μάκης, ο υιός Πλεύρης και ο Μπουμπούκος.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σανό γάλα και πληροφορίες πούλαγεΡε παιδία σανό & γάλα πουλούσε ο άνθρωπος, τι ξέρει από computers? Εχει πει αρκετές μπαρούφες οι οποίες σε κάνουν να γελάς. Εξάλλου σοβαρή οικονομικομαθηματικοαλγοριθμική πρόταση για τα περί κρίσης, μηνμονίου και ανάπτυξης δεν έχει καταθέσει ποτέ στο Κοινοβούλιο, αλλά μόνο εκθέσεις ιδεών που αν τις διαβάσεις κάνουν πιο φαυλοκρατικό το σύστημα και που του γράφουν ο Μάκης, ο υιός Πλεύρης και ο Μπουμπούκος.
σανό γάλα και πληροφορίες πούλαγε
Απαπα τι ναι αυτά που λες;;;;; θα σε μαλώσω, κατάσκοπος ο φυρερ
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν πούλαγε βιντεοκασέτες με πληροφορίες πριν βγει η 'ελεύθερη'τηλεόραση??Απαπα τι ναι αυτά που λες;;;;; θα σε μαλώσω, κατάσκοπος ο φυρερ
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τιποτα τσοντες ειχε βγαλει; ρε τον μπαγλαμα!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
Επισκέπτης
μόνο εκθέσεις ιδεών που αν τις διαβάσεις κάνουν πιο φαυλοκρατικό το σύστημα και που του γράφουν ο Μάκης, ο υιός Πλεύρης και ο Μπουμπούκος.
ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.
[size=18pt]ΑΛΛΕΣ 500.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!!!!![/size]