Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ "ΓΑΛΑΤΑΣ" ΑΠΕΙΛΕΙ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΞΕΤΕ, ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ!

θα πρεπει να απαντησω στο παραληρημα σου? Και ο φινι και στράιχε "κουβαδακι" εχουν...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
γιατι αδερφε εαν το κανει αυτο αυριο θα το κανει και τσιπρας και θα εχουμε συνεχομενη ασταθεια...εαν ειναι και το κανει ...δεν τον αφηνουμε να μετρησει αντιδρασεις της κοινης γνωμης?
Αν εχουν κωλο, ας το κανουν !!!
ΟΧΙ, θα κανω αυτο και να μην κανουν τιποτα !!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πρεπει να απαντησω στην μαλακια σου? Κριμα που εισαι και πατριωτης. Ο μιχαλολιακος δεν γουσταρει το βημα του δημου αθηναιων? αν δεν του αρεσει να μην κατεβαινε...
ρε αδερφε τι δουλεια εχω εγω με τον μιχαλολιακο;; φαντασματα βλεπεις;;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ρε αδερφε τι δουλεια εχω εγω με τον μιχαλολιακο;; φαντασματα βλεπεις;;

πες μου τι κομμα εισαι για να προσαρμοσω την επιχειρηματολογια εναντιον σου....οτι κομμα και να εισαι βαλε το ονομα οποιου πολιτικου απο το κομμα σου και το επιχειρημα ισχυει...οι πολιτικοι και οχι ο αδωνις εκ φυσεως γουσταρουν το γυαλι..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν εχουν κωλο, ας το κανουν !!!
ΟΧΙ, θα κανω αυτο και να μην κανουν τιποτα !!!

εΙΠΑ ΑΥΤΟ "γιατι αδερφε εαν το κανει αυτο αυριο θα το κανει και τσιπρας και θα εχουμε συνεχομενη ασταθεια...εαν ειναι και το κανει ...δεν τον αφηνουμε να μετρησει αντιδρασεις της κοινης γνωμης?" τι δεν καταλαβες? αμφισβητεις το γεγονος οτι στην πολιτικη ακομα και στο κρατος με τους εντιμους πολιτικους υπαρχουν τακτικισμοι...και σε καθε θεμα ζυγιζουμε τα υπερ και τα κατα...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εΙΠΑ ΑΥΤΟ "γιατι αδερφε εαν το κανει αυτο αυριο θα το κανει και τσιπρας και θα εχουμε συνεχομενη ασταθεια...εαν ειναι και το κανει ...δεν τον αφηνουμε να μετρησει αντιδρασεις της κοινης γνωμης?" τι δεν καταλαβες? αμφισβητεις το γεγονος οτι στην πολιτικη ακομα και στο κρατος με τους εντιμους πολιτικους υπαρχουν τακτικισμοι...και σε καθε θεμα ζυγιζουμε τα υπερ και τα κατα...
Ο κολοτουμπας αρχηγος γιατι μαζεψε τα προβατα στο μανδρι για 5 μέρες?
Περιόδο εχουν?
:2funny: :2funny:

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
η αποσυρση ή οχι των βουλευτων ειναι ενα μεσο πολιτικης πιεσης για συναινεση σε μια κυβερνηση που αμφισβητητε και απο δικους της συνδικαλιστες, βουλευτες και εκδοτες...οποτε εαν δεν κοβει το μυαλουδακι μας μην λεμε μαλακιες περι πιπων
Ειπε,ειπες,ειπες παρε μας δυο πιπες πανεπιστημονα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τό  ΛΑΟΣ είναι το μόνο πολιτικό κόμμα πού μέ τήν στάση του απέδειξε ότι βάζει πρώτα τό συμφέρων τού λαού παρά οι πολιτικές σκοπιμότητες.
δυστιχώς κανένα άλλο κόμμα δέν έχει αντιληφθεί τήν τραγικότητα τής κατάστασης.

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Επισης θα χαλασουν τα γιαουρτια  που εχουν εκατομμυρια Eλληνες στα ψυγεια τους και δεν θα χτυπουν τα κουδουνια απο τα μπουρδελα μιλαμε για βιβλικη καταστροφη.
Τι ειπε ρε ο pentium 2 :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Επισης θα χαλασουν τα γιαουρτια  που εχουν εκατομμυρια Eλληνες στα ψυγεια τους και δεν θα χτυπουν τα κουδουνια απο τα μπουρδελα μιλαμε για βιβλικη καταστροφη.
Τι ειπε ρε ο pentium 2 :2funny: :2funny:
είναι παλληκάρι από τα λίγα
κρίμα και πάλι κρίμα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το γαμημενο το κωλοπεριστερο τι του ηρθε να κατσει πανω του.....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι χαβαλεδες και σκαει το χειλακι μας λιγο,μονο με τον λιλα δεν βγαινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom