athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
εσυ στα αρχιδια σου και 5 να σφαξεις στο γονα πας Ψ.Ν.Α.και σε 5 χρονια εισαι εξωΕ ναι εγω σεβομαι μονο οσους εχουν δικαστηρια για πανω απο 30 χρονια ποινη.![]()
εσυ στα αρχιδια σου και 5 να σφαξεις στο γονα πας Ψ.Ν.Α.και σε 5 χρονια εισαι εξωΕ ναι εγω σεβομαι μονο οσους εχουν δικαστηρια για πανω απο 30 χρονια ποινη.![]()
Νομιζεις, ημιτρελος ειμαι. Φυλακη θα σαπισω.εσυ στα αρχιδια σου και 5 να σφαξεις στο γονα πας Ψ.Ν.Α.και σε 5 χρονια εισαι εξω
ναι αλλα με πτυχιο...οποτε εκει θα μπεις ουτε μια μερα φυλακη ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑΝομιζεις, ημιτρελος ειμαι. Φυλακη θα σαπισω.![]()
τα ρουχα ηταν υψηλης ραπτικης πουσυ;η πλεμπα ζαρα,μπερσκα και τετοια;αυτη π λεω εβγαζε τα αντικλεπτικα απο τα ρουχα και μετα τα πηγαινε σε μοδιστρες για ραψιμο εκει που τα τραβουσε
Αυτα δεν μου αρεσουνε. ^^ναι αλλα με πτυχιο...οποτε εκει θα μπεις ουτε μια μερα φυλακη ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Ο αλλος στρατολογει τσιλιαδορους απο το ιντερνετ, μεγαλη ευκαιρια.![]()
ευχαριστο αυτο..εξαλλου ειναι γνωστο τοις πασοι δομοκιωτη φιλε μου οτι στο μπου ο μονος αγαμητος,μισθωτος και ξωπλενης ειμαι εγω ολοι οι υπολοιποι πλησιαζουν τον Μπλιτζεριαν..τωρα οτι εκτος μπου ραβουν τις καλτσες τους με το ξυλινο αυγο και για να δουν μουνι καθονται να τους πατησει και οδοστρωτηρας αλλο καπελο αυτο
ζαρα κλπ κυριως απο τα μολναι αλλα με πτυχιο...οποτε εκει θα μπεις ουτε μια μερα φυλακη ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα ρουχα ηταν υψηλης ραπτικης πουσυ;η πλεμπα ζαρα,μπερσκα και τετοια;
Μα αυτος ακριβως ειναι ο λογος που πρεπει να ξερεις τον αλλον κυριε αγιε.Δεν έχετε ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερο το να μην γνωρίζονται μεταξύ τους τα μέλη μιας οργάνωσης, για λόγους ασφαλείας;
Αν τον μπουζουριάσουν και πεί στους μπάτσους πως έκλεισε συνεργάτη από το Bou, που είχε μάλιστα και το παρατσούκλι "Ψυχοπαθής" δεν θα προλαβαίνει τα μαζεύει τα δόντια του από το πάτωμα.![]()
ερωτηση κρισεως παμπλουτε φιλε μου..πιστευεις αν τους δινοταν η ευκαιρια και μπορουσαν να σε σφαξουν για να σου παρουν λεφτα θα το εκαναν πουση και σαικοκιλερ;Νομίζω έμεινε σωβρακο αυτός αγορίνα..
Θα μας πει ο Μπραμπ που το δουλευει καλα το google![]()
αυτη π λεω εβγαζε τα αντικλεπτικα απο τα ρουχα και μετα τα πηγαινε σε μοδιστρες για ραψιμο εκει που τα τραβουσε
Εγω θα τον εσφαζα και τσαμπα, εχει αρχισει και μου σπαει τους ορχεις.ερωτηση κρισεως παμπλουτε φιλε μου..πιστευεις αν τους δινοταν η ευκαιρια και μπορουσαν να σε σφαξουν για να σου παρουν λεφτα θα το εκαναν πουση και σαικοκιλερ;
πολυ καλο παιδι ο κυριος Νιπλης ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΕγω θα τον εσφαζα και τσαμπα, εχει αρχισει και μου σπαει τους ορχεις.![]()
Και την διεύθυνση να τους δώσω θα χαθούν στον δρόμο.ερωτηση κρισεως παμπλουτε φιλε μου..πιστευεις αν τους δινοταν η ευκαιρια και μπορουσαν να σε σφαξουν για να σου παρουν λεφτα θα το εκαναν πουση και σαικοκιλερ;
3 δευτερολεπτα δουλεια εισαι, το μονο που σε σωζει οτι ειναι πολυ βαβουρα να χαθει η σωρος.Και την διεύθυνση να τους δώσω θα χαθούν στον δρόμο.