Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν ντρεπεσε ρε μουνοπανο που να στον σφυριξει ο σκαρπας!!!Και ένα εγώ που σε γαμανε η ψωλαραδες τρεις τρεις![]()
Δεν ντρεπεσε ρε μουνοπανο που να στον σφυριξει ο σκαρπας!!!
Αμα λεω εγω οτι βριθει αριστοκρατια το νημα!!!!!!!!Φασολάκια με πατάτες, χωριάτικη και κάτι γλυκά του κουταλιού. Ελαφριά.
το γλυκό παπαρούνα που έφαγα σήμερα δεν το έχεις δει ούτε στη βιτρίνα μπουρτζόβλαχε.Αμα λεω εγω οτι βριθει αριστοκρατια το νημα!!!!!!!!
Το νου σου γιατι και ο κουβαδοσακης,γλυκο παπαρουνα πηγε στον μητσο και τη μαρια και ειδες που κατεληξε...το γλυκό παπαρούνα που έφαγα σήμερα δεν το έχεις δει ούτε στη βιτρίνα μπουρτζόβλαχε.
Εγώ φταίω που δεν είπα ότι ήπια και κρασία από το δικό μας γιατί δε μου αρέσει να φλεξάρω.
Έξελθε ω κίναιδε εκ του νήματος τούτου!Στηριζω !! οταν μπαινεις online υπαρχει μια αυρα ποιοτητας![]()
Έφαγε και ban ο Πίκερ?Όχι ρε πούστη μου...
Πως το πετσόκοψαν έτσι το νήμα με τον κουβαδονόμο.
Πω ζημιά!!!Έφαγε και ban ο Πίκερ?![]()
Ω ρε πουστη
Έφαγε και ban ο Πίκερ?![]()
Τι ώρα αύριο για κοινωνία παππουλη μου?Πετσόκοψαν και την 45άρα που τον ξεκώλιασε παρτούζα με τον άντρα της.![]()
Ωχ,τσαντίστηκε το αφεντικό και άρπαξε το τσεκούριΠετσόκοψαν και την 45άρα που τον ξεκώλιασε παρτούζα με τον άντρα της.![]()
Τελικά στο σάη κυριαρχεί μια φαλλοκρατική αντίληψη που προωθεί τον ρατσισμό προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.![]()
Τι ώρα αύριο για κοινωνία παππουλη μου?