athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.608
- Πόντοι
- 12.756
θα μπει Μπουξαρος παλι συντομα να καταθεσει εμπεριστατωμενες αποψεις για την κατρακυλα και να δωσει οδηγιεςπαει το πασχα θα ξαναμπει αυτος

θα μπει Μπουξαρος παλι συντομα να καταθεσει εμπεριστατωμενες αποψεις για την κατρακυλα και να δωσει οδηγιεςπαει το πασχα θα ξαναμπει αυτος
με μαλαματινα η χωρις?θα μπει Μπουξαρος παλι συντομα να καταθεσει εμπεριστατωμενες αποψεις για την κατρακυλα και να δωσει οδηγιες![]()
ναι αλλα εγω τα ελεγα οτι ειμαστε τριμπουρδελο απο το καλοκαιρι και ο αλκοολας μου ελεγε για ριφιφι και ουρανια τοξακαι εσυ μπαοκι δεν εισαι?![]()
![]()
![]()
μαλαματινα και χαμπουργερςμε μαλαματινα η χωρις?![]()
ε τσακο και συ.ναι αλλα εγω τα ελεγα οτι ειμαστε τριμπουρδελο απο το καλικαιρι και ο αλκοολας μου ελεγε για ριφιφι και ουρανια τοξα![]()
με μαλαματινα μιλαει πιο στρωτα πιο λογικα.μαλαματινα και χαμπουργερς![]()
σοβαρα? κατσε να ξανανοιξω γιατι το εκλεισαε τσακο και συ.![]()
![]()
αν και ισοφαρισατε.
![]()
ειδες που μας εχει φτασει η ψευτοδιοικηση,να κανουμε υποθεσεις και να τσακωνομαστε τι που ποιος,παλια εβαζαν και καμια βουλιτσα και ειμασταν σιγουροι,διοικηση σου λεει ο αλλος,να την χεσω.Τι εγινε ρε παπαρα Νιπλη πειστηκες οτι εχει φαει μπαν ο αλλος ή ακομα;
Καλα αυτο ειναι απο τα αγραφα πραγματικα....παιζει να ειναι το μοναδικο φορουμ παγκοσμιως που δεν φαινεται πουθενα αν ενας χρηστης ειναι μπαναρισμενος ή οχι.Τουλαχιστον στο συγκεκριμενο θεμα φερθηκαν απολυτα σωστα και αμεσα...ειδες που μας εχει φτασει η ψευτοδιοικηση,να κανουμε υποθεσεις και να τσακωνομαστε τι που ποιος,παλια εβαζαν και καμια βουλιτσα και ειμασταν σιγουροι,διοικηση σου λεει ο αλλος,να την χεσω.![]()
![]()
λογια γρηγοριου δικαιου.
η αλλιως παπαφλεσσας.![]()
τωρα ξυπνησα απο μεσημεριανο 5ωρο υπνο, θα πω του Αθηναιου να το τσεκάρει , ειμαι πτωμα εγωΤι εγινε ρε παπαρα Νιπλη πειστηκες οτι εχει φαει μπαν ο αλλος ή ακομα;
οταν σου στελνω μνμ βαιμπερ θα απανταςτωρα ξυπνησα απο μεσημεριανο 5ωρο υπνο, θα πω του Αθηναιου να το τσεκάρει , ειμαι πτωμα εγω
τον εχει μπαναρει και το βαιμπερ.οταν σου στελνω μνμ βαιμπερ θα απαντας![]()
7 μηνυματα , 8 αναπαντητες , δεν ακουσα Χριστό ... χρησιμοποιησα τον τροπο Ντεφλιξ , με το που το ανοιγω σε 3 λεπτα κοιμαμαιοταν σου στελνω μνμ βαιμπερ θα απαντας![]()
ρε πουστη λες και το ηξερα σου στελνω αν κοιμασαι7 μηνυματα , 8 αναπαντητες , δεν ακουσα Χριστό ... χρησιμοποιησα τον τροπο Ντεφλιξ , με το που το ανοιγω σε 3 λεπτα κοιμαμαι
λαθος οταν του στελνεις κανει πως κοιμαται.ρε πουστη λες και το ηξερα σου στελνω αν κοιμασαι![]()
απο το μεσημερι εχει ανοιξει , εχει παρεμβει και το βατραχομουρης ..υπαρχει σοβαρα θεμα
σοβαρη σχεση με τρανς,δλδ τι θελει γαμο η παιδια?![]()