celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 6.056
Ευτυχως δεν ηπιες τριπλο καφε γιατι δεν το γλιτωνες το τρεξιμο στο μπανιοστο 2-0 ετοιμαζομουν να παω για μπανιο...ευτυχως που δεν πηγα ....
Ευτυχως δεν ηπιες τριπλο καφε γιατι δεν το γλιτωνες το τρεξιμο στο μπανιοστο 2-0 ετοιμαζομουν να παω για μπανιο...ευτυχως που δεν πηγα ....
τωρα τελειωνω τον μονοποικιλιακο μουΕυτυχως δεν ηπιες τριπλο καφε γιατι δεν το γλιτωνες το τρεξιμο στο μπανιο
Καλη επιτυχια τυπεμετα το μπανιο θα γαμησω
Τέτοια ώρα??τωρα τελειωνω τον μονοποικιλιακο μου
δεν εχω αυπνιες με τον καφε κοιμαμαι χαλαρα....ουτε τα μανστερ,ρεντ μπουλ μου κανουν κατιΤέτοια ώρα??
Κούμπωσε και ένα ρεντ μπουλ μετά!
Κι εγω,απλα καπου διαβασα οτι επηρεαζει την ποιοτητα του υπνουδεν εχω αυπνιες με τον καφε κοιμαμαι χαλαρα....ουτε τα μανστερ,ρεντ μπουλ μου κανουν κατι
δεν εχω αυπνιες με τον καφε κοιμαμαι χαλαρα....ουτε τα μανστερ,ρεντ μπουλ μου κανουν κατι
χμμμ θα το κοιταξω να δωΚι εγω,απλα καπου διαβασα οτι επηρεαζει την ποιοτητα του υπνου
οσες φορες πινω δεν με πιανει αλλα και εγω προτιμω μανστερ μου αρεσει πολυ καλυτεραΡεντ μπουλ έχω πάνω απο 10 χρόνια να δοκιμάσω, το μόνστερ το έχω για πρωινό κάθε Σάββατο (μόνο...) μαζί με ένα κουλούρι θεσσαλονίκης γεμιστό.
Δεν τα πιστευω αυτα,με το ζορι να μας πεισουν οτι 5-6-7 καφεδακια τη μερα ειναι υπερβοληχμμμ θα το κοιταξω να δω
Thanks!Έλα με τα χίλια ζόρια σε καλη μεριά τα ψιλά
Μην τα πίνετε αυτά ρεοσες φορες πινω δεν με πιανει αλλα και εγω προτιμω μανστερ μου αρεσει πολυ καλυτερα
Λες ψέματα αδυναμία έχεις και στην ροδέλα του γκλομπεαρχηκαφες αδυναμια μου
Λες ψέματα αδυναμία έχεις και στην ροδέλα του γκλομπεαρχη
Κατάρες σου ρίχνω φουλ όλες της ημέρες να βρέχει και να μην βρεθεί προβοσκιδουχο στο νησί ούτε για δείγμα και να ξέρεις Σαββατογεννημένος γαμιοληηηηηηKargioliiiiiii
ΚαλααααααααΚατάρες σου ρίχνω φουλ όλες της ημέρες να βρέχει και να μην βρεθεί προβοσκιδουχο στο νησί ούτε για δείγμα και να ξέρεις Σαββατογεννημένος γαμιοληηηηηη
Ούτε τον κωλο σου δεν θα βρέξεις με θαλασσινό νερό μπορείς να τον βρέξεις με καμμίαΚαλαααααααα
Καλημέρα και καλή εβδομάδαKαλημερα μαγκες