athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
pou einai o mounhs?θα την βατεψε ο τζιμμης ο σπρωχτης
pou einai o mounhs?θα την βατεψε ο τζιμμης ο σπρωχτης
τελευταια μερα στην δουλεια ξεσκαρταρει τα ληγμεναpou einai o mounhs?
να ερθει να τον γαμησω για γουρι πριν φυγειτελευταια μερα στην δουλεια ξεσκαρταρει τα ληγμενα
τωρα το παιζει γαμπρος στης διακοπες ψαχνει χορηγο για τον χειμωνα που θα ερθεινα ερθει να τον γαμησω για γουρι πριν φυγει
εχω παρει ολη την παραλιακη πανω-κατω, δεξιά λωρίδα και βρέχω τον κόσμο στις στάσεις οταν βρέχειΠου είσαι εσύ ρε άρχοντα;
χαχααχχαχααχαχχαχαχααχχααχχαχααχεχω παρει ολη την παραλιακη πανω-κατω, δεξιά λωρίδα και βρέχω τον κόσμο στις στάσεις οταν βρέχει
2,5 μέτρα κύμμα σηκώνω , σερφερς θα γίνουν όλοι , ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΦΟΡ ΕΒΕΡ
μια χαρα ειναιρε εσεις ο αλπουλα που ειναι ? λες να τιναξε τα πετταλα
κριμα και ελεγα σαββατο σημερα θα βγαλουμε μεροκαματομια χαρα ειναι
ξεραιλα..μπορει να εισαι τυχερος με κανα αλλοκριμα και ελεγα σαββατο σημερα θα βγαλουμε μεροκαματο
εσυ τι κανεις??ξεραιλα..μπορει να εισαι τυχερος με κανα αλλο
καλυτερα ειμαι μαλλον θα αργησω να ψοφολογησω...εσυ τι κανεις??
ελεος ρε γαμωτη παλι θα την βγαλω σ/κ κουλουρι με τυρικαλυτερα ειμαι μαλλον θα αργησω να ψοφολογησω...
κοιτα να εχασες το μεροκαματο...ρε εσεις ο αλπουλα που ειναι ? λες να τιναξε τα πετταλα
μπα τον κραταω απο το χερι απλος χθες το βραδυ με πηρε ο υπνος και την κοπανησε αλλα θα τον βρω που θα μου παεικοιτα να εχασες το μεροκαματο...
στην πηρε αλλος την δουλεια ...
Καργιολη..εχω παρει ολη την παραλιακη πανω-κατω, δεξιά λωρίδα και βρέχω τον κόσμο στις στάσεις οταν βρέχει
2,5 μέτρα κύμμα σηκώνω , σερφερς θα γίνουν όλοι , ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΦΟΡ ΕΒΕΡ
δωσε σημεία για σημερα , σιγουράκια, 60 ευρω καυσιμο εκαψα εχθεςΚαργιολη..
60 ευρω....εκανες μουσκεμα πολυ κοσμοδωσε σημεία για σημερα , σιγουράκια, 60 ευρω καυσιμο εκαψα εχθες
καιει πολλα το γαμημενο αλλα χαλάλι του , εχει την άνεση και την αποσταση απο του μπλεμπεους60 ευρω....εκανες μουσκεμα πολυ κοσμο