TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
θα σου φερει κανα sfikoθα μου κανεις δωρο ενα καλο ρολοι απο την συλλογη σου
θα σου φερει κανα sfikoθα μου κανεις δωρο ενα καλο ρολοι απο την συλλογη σου
file ekei ta egkainia ayrio ειναι στο τρεξιμοΤασουλη φωναξε μου Γλομπεαρχη να του αλειψω μερεντα στο σουφρι και να τον διακορευσω
Θα σου φέρω ένα σγουοτς ντευτονα το συλλεκτικό με πολ Νιούμαν καντράνθα μου κανεις δωρο ενα καλο ρολοι απο την συλλογη σου
συντομα θα τον διαβασει κανας παπας ..ωρα του ειναι να μουερταρεισιγουρα διαβαζει ο moynhs...
πιο καλα στειλτου αυτο που εχει την μπανανα το καντρανΘα σου φέρω ένα σγουοτς ντευτονα το συλλεκτικό με πολ Νιούμαν καντράν
οσο ειναι καιρος και εχεις ακομη χρονοΠειραιώτης και εγώ!!
Άσχετο, σκατά γιατροί εδώ μέσα,αντι να μιλήσει η επιστημονική ομάδα, τους πρόλαβε ο νεκροθάφτης να με πάρει μαζί του!
Καλυτερεύω κουφάλες!!
Την δευτέρα στις επάλξεις.....θέλω να πιστεύω
δεν με πήρες χάρε!!!!οσο ειναι καιρος και εχεις ακομη χρονο
εχω τεραστια υπομονη μεροκαμματακι θα βγαλωδεν με πήρες χάρε!!!!
μέχρι τότε...τσίμπα ένα @@εχω τεραστια υπομονη μεροκαμματακι θα βγαλω
To εχω κι εγω κατα καιρους αυτο, παρακολουθησε λιγο την πιεση σου, και προσπαθησε να μειωσεις το στρεςΝαι αλλα αν είχα ίλιγγο δεν θα μπορούσα να περπατήσω.
Μπορώ και κάνω πράγματα απλά ακόμα και που κάθομαι,ζαλίζομαι!
Σαν να έχω βαρύ κεφάλι μετά απο ποτό είμαι και ζαλούρα!
θα σε φαω που θα μου πας ο πρωτος πελατης μου θα εισαι ειναι αβανταζ να εισαι ο πρωτος θα μου πανε καλα οι δουλειεςμέχρι τότε...τσίμπα ένα @@
πίεση 12 με 8 συνέχεια!To εχω κι εγω κατα καιρους αυτο, παρακολουθησε λιγο την πιεση σου, και προσπαθησε να μειωσεις το στρες
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ,κουφάλα νεκροθάφτη!θα σε φαω που θα μου πας ο πρωτος πελατης μου θα εισαι ειναι αβανταζ να εισαι ο πρωτος θα μου πανε καλα οι δουλειες
αντε να τα εκατοστησειςπίεση 12 με 8 συνέχεια!
το γαμημένο στρες φταίει, έχεις δίκιο!
μόλις κάνω και την 2η δόση εμβολίου, θα πάω για γενικό τσεκ απ!Α και που εισαι Αλπουλα, κάνε και ενα τεστ βιταμινων, ολοι το υποτιμουν, μπορει να σου αποκαλυψει σημαντικα πραγματα.
κανονικα βρωμογερακο στην ηλικια σου χρειαζεται καθε τριμηνομόλις κάνω και την 2η δόση εμβολίου, θα πάω για γενικό τσεκ απ!
Το κάνω κάθε χρόνο!
Έχεις δίκιο!