alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
τι έδωσες?εγω εδωσα στην στελλα το σαββατο ..αργεις πολυ παλιο γερακο
ποιον εννοώ?
τι έδωσες?εγω εδωσα στην στελλα το σαββατο ..αργεις πολυ παλιο γερακο
αυτον που εκανες λαικ που του λεω γαμας καθολουτι έδωσες?
σε εσένα έκανα likeαυτον που εκανες λαικ που του λεω γαμας καθολου
επίσης σε αυτόν του την είχα πει και εγώ απλά δεν ασχολήθηκα!αυτον που εκανες λαικ που του λεω γαμας καθολου
εσυ αγορι μου εισαι α πα πασε εσένα έκανα like
Επίσης γατάκι να ξέρεις οτι πριν τους δώσω για μπάνιο, τους μιλάω με pm, τους κάνω like και τους απαντάω μέσα στο forum
Κοινώς είμαι σαδιστής!!!!
???η ξυνη σταματησε η αλλη ρωσσια
προλαβε να παντρευτεις τουλαχιστον !!! σωσου !!!αν στραβωσει κατι την γαμησαμε και ψοφησε...θα δειξει
Εγώ έκλεισα 22 ώρες και πιάνω πολύ καλά σήμα 5G με την μαλαπέρδα μου!!!4 ωρες εμβολιασμενος και ακομα ζωντανός ...
ναι.. ακομη δεν πιανω εγωΕγώ έκλεισα 22 ώρες και πιάνω πολύ καλά σήμα 5G με την μαλαπέρδα μου!!!
Phizer και εσύ?
Μια χαρά μαν θα πας.στειλε τα ψιλά όμως μπας και δε προλάβεις ομιγενητο.ναι.. ακομη δεν πιανω εγω
Ακόμα εδώ τον βλέπω τον φίλο μας.Καλημέρα!
Η εβδομάδα άρχισε με εμένα εμβολιασμένο με την πρώτη δόση και με το να δώσω για μπανάρισμα έναν κλώνο!
Μα πόσο ευτυχία πια!!!
μαλακιες με την δουλεια,θα δειξει η νεκροψια
έφυγε!Ακόμα εδώ τον βλέπω τον φίλο μας.
εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται να είναι προμότορες αλλά να είναι τόσο βλάκες!Μ αρέσει που είναι εφευρετικοί πάντως.
Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν.
Καλημέρα και εγώ μια χαρά, δεν είχα καμιά παρενέργεια!.24 ώρες μετά από φαιζερ ακόμα ζωντανός
merokammaτακι δηλαδη δεν θα βγαλουμε αν δεν ψοφησουν κανα 2 φιλοι να σε βοηθησουν απο ποιον θα κονομησεις24 ώρες μετά από φαιζερ ακόμα ζωντανός
εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται να είναι προμότορες αλλά να είναι τόσο βλάκες!
Με ξεπρνάει η χαζομάρα τους!
Καλημέρα!
Καλημέρα και εγώ μια χαρά, δεν είχα καμιά παρενέργεια!.