ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.411
- Πόντοι
- 5.006
Το πουσταρο.Και περνει μαύρα λεφτά και τον βάζουν σε αναστολή να περνει τα επιδόματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καρφί για ΣΔΟΕ έχω κάτι παιδιά καλά εκει
Το πουσταρο.Και περνει μαύρα λεφτά και τον βάζουν σε αναστολή να περνει τα επιδόματα
Μπουξος ακομα λειπει...Το πουσταρο.
Ο μπουχος το πήρανε σε κλινική αποτοξίνωσης σε κανένα εξάμηνο θα βγει .Μπουξος ακομα λειπει...
Εγώ γνωρίζω τον διευθυντή της οικονομικής αστυνομίας θα του το κλείσω το μπουρδέλο...και δεν είναι μπουστης είπαμε ... ενεργητικός μονοΤο πουσταρο.
Ας πει η κυβέρνηση ότι οποιος έχει κάνει εμβόλιο παίρνει διαρκείας και μπουκαρει στο γήπεδο... άμα πια με τους μαλακες και τον κολοιοΣτην αναμονή μαν και αυτός μπας και ξέρει με τη κολο πανδημία .πιστεύω θα βγάλει αλλά όχι φουλ.
Ε ναι γαματα.παλιο γαμιολες..Ας πει η κυβέρνηση ότι οποιος έχει κάνει εμβόλιο παίρνει διαρκείας και μπουκαρει στο γήπεδο... άμα πια με τους μαλακες και τον κολοιο
Δεύτερη χρόνια δεν παλεύετε
Αίσχος και ονειδοςΚαι περνει μαύρα λεφτά και τον βάζουν σε αναστολή να περνει τα επιδόματα
Εγώ covid ξεcovid 29/5/2022 θα είμαι μέσα στην Αγιά ΣοφιάΑς πει η κυβέρνηση ότι οποιος έχει κάνει εμβόλιο παίρνει διαρκείας και μπουκαρει στο γήπεδο... άμα πια με τους μαλακες και τον κολοιο
Δεύτερη χρόνια δεν παλεύετε
Εγώ covid ξεcovid 29/5/2021 θα είμαι μέσα στην Αγιά Σοφιά
Προαυλιστηκες τυπε ;ths poytanas ginotan shmera eksw
Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου δες για ρομάντζοΆγιο Γεώργιο Καβούρι. Εναλλακτικά Άγιο Νεκτάριο Βούλα.
Δεν θα βγάλει την ανηφόρα το Saxo του.Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου δες για ρομάντζο
παντου παει ΠΑΝΤΟΥΔεν θα βγάλει την ανηφόρα το Saxo του.
παντου παει ΠΑΝΤΟΥ
Δεν θα βγάλει την ανηφόρα το Saxo του.
παντου παει ΠΑΝΤΟΥ
θα μου παρουν αμαξαΜε Saxo θα πάει στον γάμο?
Δεν είναι στις υποχρεώσεις των κουμπάρων, που πληρώνουν για όλα, αυτό?
θα μου παρουν αμαξα