Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.999
- Πόντοι
- 12.756
το νημα χτυπηθηκε απο την αρση της καραντίνας ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μας περιμένει πάντα το επόμενο
το νημα χτυπηθηκε απο την αρση της καραντίνας ....
βαλε θεμα κουβεντας
πότε θα πάρεις το Μόκα ?βαλε θεμα κουβεντας
μαλλον οταν πουλησω το νεφρο της κυραςπότε θα πάρεις το Μόκα ?
βάλε δόσεις ρε μαλάκα , ΝΔ εχουμε , βάλε δόσειςμαλλον οταν πουλησω το νεφρο της κυρας
βαλε θεμα κουβεντας
δεν μου αρεσει να χρωσταω και ποτε δεν ξερεις τι θα παιχτει με μισθο,με την δουλεια κλπβάλε δόσεις ρε μαλάκα , ΝΔ εχουμε , βάλε δόσεις
βαλε θεμα κουβεντας
ετσι δεν θα πάρεις ποτέ τίποτα, βαλε δόσεις , γιατι αμα περιμένεις να τα μαζέψεις απο τις οικονομίες σου μεχρι να γίνει αυτο θα τηλεμεταφερόμαστε σαν το Σταρ Τρεκδεν μου αρεσει να χρωσταω και ποτε δεν ξερεις τι θα παιχτει με μισθο,με την δουλεια κλπ
Πουσυ τι λες να κανει σε αναλογες περιπτωσεις;είχα έναν φίλο στο Λύκειο που όταν έβγαινε με κορίτσι ρανΔεβού για να μην τα χάνει και επικρατούν αμήχανες σιωπές, είχε χαρτάκι με σημειωμένους τίτλους-θέματα συζήτησης και το έβγαζε στο καφέ στην ζούλα
είχα έναν φίλο στο Λύκειο που όταν έβγαινε με κορίτσι ρανΔεβού για να μην τα χάνει και επικρατούν αμήχανες σιωπές, είχε χαρτάκι με σημειωμένους τίτλους-θέματα συζήτησης και το έβγαζε στο καφέ στην ζούλα
αμα το έχει το google θα στο βρεί , ειναι ο πουστης η Νικολουλη του διαδικτύου, κανει ταξίδια μέσα απο αυτό και έχει ζήσει άλλες 2 ζωέςο Μπράμπους λογικά θα θυμάται πώς λένε τον φίλο μου
ή το Καφέ
ή ποιον παντρεύτηκε τελικά η κοπέλα
Πουσυ τι λες να κανει σε αναλογες περιπτωσεις;
Ολα τα ματς θα τα παιξει στο Γουεμπλει. Χώσου.Λέω να παίξω καμία Αγγλία Γιούρο, γνώμες.
δεν τον συγχωρησα αλλα τον ανεχτηκα γιατι εσωσε την Ελλας
Μόλις είδα αποδόσεις. Φαβορί μαζί με Γαλλία. Ουάου. Δεν αξίζει τελικά.Ολα τα ματς θα τα παιξει στο Γουεμπλει. Χώσου.
Μήπως πήρε το μάτι σας τον βάτραχο;
ειναι εδω ο αγαπημενος μου;Μήπως πήρε το μάτι σας τον βάτραχο;
Κυκλοφόρησε φήμη ότι τριγυρνάει.