TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Αυτός ο καργιολης ο ΑθηναίοςΈλα ρε άλλη δουλειά δεν έχετε παλιό καργιολες,αφήστε τον άνθρωπο ησυχο
Αυτός ο καργιολης ο ΑθηναίοςΈλα ρε άλλη δουλειά δεν έχετε παλιό καργιολες,αφήστε τον άνθρωπο ησυχο
δουλευουμε σκληραν,τιμιαν και υπομονετικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πολυ νωρις κοιμαστε ολοι να σας γαμησω , μεροκαματιαριδες
Ποιον δαγκωσες σήμερα λέγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πολυ νωρις κοιμαστε ολοι να σας γαμησω , μεροκαματιαριδες
Γλομπεαρχης-gamiolhs πρεπει να εχει κατι χιλιαρικακια ευρωπουλα σε τραπεζα....θα τα κανει σκονη βεβαια μεχρι τελος του χρονου σε ταξιδια που θα τον γαμανε αραπηδες και προβοσκιδες εγχωριες...Ποιον δαγκωσες σήμερα λέγε
Θα γίνω ο προσωπικός του ζιγκολό και εσύ ο αποκλειστικός γαμιας τουΓλομπεαρχης-gamiolhs πρεπει να εχει κατι χιλιαρικακια ευρωπουλα σε τραπεζα....θα τα κανει σκονη βεβαια μεχρι τελος του χρονου σε ταξιδια που θα τον γαμανε αραπηδες και προβοσκιδες εγχωριες...
Μηπως λεω,ΜΗΠΩΣ να του τα ματσακωνιασουμε εμεις τωρα που τα εχει ακομα;
λες να μας χαρισει καμμια χιλιαρου;επειδη ειναι σπανιο παιδι;Θα γίνω ο προσωπικός του ζιγκολό και εσύ ο αποκλειστικός γαμιας του
Αν είναι για 1 σιγά μην κάθομαι να του καθαρίζω την κωλοτρυπιδαλες να μας χαρισει καμμια χιλιαρου;επειδη ειναι σπανιο παιδι;
οχι ρε λεω να μας χαρισει απο 1000 χωρις και χωριςετσι επειδη ειναι ο καραμπουζουκλης ο ΓλομπεαρχηςΑν είναι για 1 σιγά μην κάθομαι να του καθαρίζω την κωλοτρυπιδα
Σα μιλάς για νταβατζηλικη.... Δεν το έχω κάνει ..οκ συμφωνωοχι ρε λεω να μας χαρισει απο 1000 χωρις και χωριςετσι επειδη ειναι ο καραμπουζουκλης ο Γλομπεαρχης
ποσο σου εχει μεινει ακομα για το σημερινο μεροκάματο ?λες να μας χαρισει καμμια χιλιαρου;επειδη ειναι σπανιο παιδι;
Πως τον πετσόκοψες έτσι!!!ποσο σου εχει μεινει ακομα για το σημερινο μεροκάματο ?
ειναι φιλος/αδερφοςΠως τον πετσόκοψες έτσι!!!
Νιπλή έχεις τον ίδιο τρόπο σκέψης με έναν δικό μου που τής καλές εποχές έστηνε ριχταδικα στην Ελλάδαποσο σου εχει μεινει ακομα για το σημερινο μεροκάματο ?
βοηθαμε λιγο με την εννοια ριχταδικα ?Νιπλή έχεις τον ίδιο τρόπο σκέψης με έναν δικό μου που τής καλές εποχές έστηνε ριχταδικα στην Ελλάδα
Εεε μην μου πεις δεν ήξερες την έννοια....στην ίδια τάξη μένειςβοηθαμε λιγο με την εννοια ριχταδικα ?
λες για ανοιγμα με σκοπό το πιστολιασμα και κλεισιμο ?
Εεε μην μου πεις δεν ήξερες την έννοια....στην ίδια τάξη μένεις
τυπε εμεις δεν ειμαστε του υποκόσμου
τα λέγαμε αλλιως, με πιο class πχ
-οχημα χορηγήσεων
-Στουντιο 54 ( αν ειναι εδω κανας λογιστης θα καταλαβει αμέσως )
-κωλατεραλ για το Δημόσιο
Αυτός ο καργιολης ο Αθηναίος
kanonise την πορεια σου ο αθηναιος δεν γαμαει σημερα εγω ομως πηδαω φουλPoustidoi k oi.dio