The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.073
- Πόντοι
- 25.467
Πιο αξιόπιστος από τον Ζαρντίν μόνον ο Μουνοβαγόνης.
έχει και συνέχεια....αφου σημερα διαβασα οτι ηταν και το πιο αξιοπιστο μελος μπορω πια να αποχωρησω ησυχος απο το φορουμ
τώρα δέσαμεΠιο αξιόπιστος από τον Ζαρντίν μόνον ο Μουνοβαγόνης.
κυριε διευθυντά ZARDEN παρακαλωΠιο αξιόπιστος από τον Ζαρντίν μόνον ο Μουνοβαγόνης.
τον συμπαθουμε αλλα ειναι moynhs...ρε σεις γιατί τον πειράζετε!
Παίζει ειλικρινά να είναι και το καλύτερο παιδί που έχει περάσει στο forum...μετά τον zadren!
ΓΑΜΙΟΛΑ Γλομπεαρχη ελα να απολογηθεις
ρε σεις γιατί τον πειράζετε!
Παίζει ειλικρινά να είναι και το καλύτερο παιδί που έχει περάσει στο forum...μετά τον zadren!
τι κανεις δουλευταρα;Κου κου???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Poustidoi k.oi 2 bro
τι κανεις δουλευταρα;
τα αυτια η γενητρια... και τωρα θα ερθει και ο αθηναιος με νεο λουκ εγινε κουλαρας οποτε ετοιμασε το να το παρειΔουλευω αβερτα
Δεν εχουμε κ ρευμα μου χει παρει τ αυτια η γεννητρια...
και εγω κουραστηκα στην δουλεια..απο τα αγρια χαραματα με εφαγαν οι δρομοι...ΕΓΩ κουραζομαι,ΕΣΥ τα ξυνειςΔουλευω αβερτα
Δεν εχουμε κ ρευμα μου χει παρει τ αυτια η γεννητρια...
και εγω κουραστηκα στην δουλεια..απο τα αγρια χαραματα με εφαγαν οι δρομοι...ΕΓΩ κουραζομαι,ΕΣΥ τα ξυνεις
με 1200 το μηνα κανω τη δικη σου και ενα γαμησι θα σου δινω τσαμπα τον μηναΑλλαξε δουλεια!!
του βρηκα δουλεια εγω βοηθος σου τωρα που θα παρεις αδεια ελπιζω μονιμη να προσεχει τα προβοσκιδουχαΑλλαξε δουλεια!!
εγω θα παω να χεζω τζαμπα πανω απο το μνημα τουμε 1200 το μηνα κανω τη δικη σου και ενα γαμησι θα σου δινω τσαμπα τον μηνα
???????????με 1200 το μηνα κανω τη δικη σου και ενα γαμησι θα σου δινω τσαμπα τον μηνα
εγω θα παω να χεζω τζαμπα πανω απο το μνημα του
ενταξει δεν το ηξερα τοτε θα πηγαινω να πεταω τα σκουπιδια πανω στον ταφο τουΓι αυτά έχουμε τον. Τραλαλάκη.
να σου στειλω να βαλεις μια φωτογραφια του ΖΑDREN? μπας και γινεις λιγο αξιοπιστοςθα αλλάξω avatar!
Θα τους πετσοκόψω όλους τώρα!