ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.226
- Πόντοι
- 5.006
Συνάχι;εγω μονο αρωστησα αν και γιατρος
Συνάχι;εγω μονο αρωστησα αν και γιατρος
γαστρεντεριτιδα με εχει γαμησει απο χθεςΣυνάχι;
αρρωστος εισαι ??? τι επαθες ρεεγω μονο αρωστησα αν και γιατρος
τα μύδια και τις γαρίδες που σε πήγε ο απλας στην Ελευσίνα;γαστρεντεριτιδα με εχει γαμησει απο χθες
ειδες γαμας εσυ τον τζιμμυ και εσενα η γαστρεντεριτιδα ..στο τελος θα κανετε τρενακιγαστρεντεριτιδα με εχει γαμησει απο χθες
Έλα Τάσο είναι σοβαρά τα πράγματα μη καυλαντιζεις συνέχεια.αρρωστος εισαι ??? τι επαθες ρε
το εμβολιο τυπε παρενεργειες νομιζω πεθαινειςγαστρεντεριτιδα με εχει γαμησει απο χθες
Τι έφαγες μορε;παιδια παραλιγο να μου στριψει το εντερο χωρις μαλακιες
παντα σοβαρα ρωταω τον φιλο μου ... αν πεθανει ποιος θα παρει το σαχο οεοΈλα Τάσο είναι σοβαρά τα πράγματα μη καυλαντιζεις συνέχεια.
τιποτα απολυτως μικροβιο μπορει και στον αερα να ηταν.απο χθες απογευμα σημερα σηκωθηκα λιγοΤι έφαγες μορε;
Φαε κανένα φιδέ με φρυγανιά.τιποτα απολυτως μικροβιο μπορει και στον αερα να ηταν.απο χθες απογευμα σημερα σηκωθηκα λιγο
Περαστικά.τιποτα απολυτως μικροβιο μπορει και στον αερα να ηταν.απο χθες απογευμα σημερα σηκωθηκα λιγο
περιαστικά τύπε μουτιποτα απολυτως μικροβιο μπορει και στον αερα να ηταν.απο χθες απογευμα σημερα σηκωθηκα λιγο
και εσυ μαλακινσησαλμονελα εχεις?
καταρες ηταν σε βριζει ο προβοσκιδολαγνοςτιποτα απολυτως μικροβιο μπορει και στον αερα να ηταν.απο χθες απογευμα σημερα σηκωθηκα λιγο
γαμησε τα ρε φιλε γαμιωντας ολαπεριαστικά τύπε μου
Μια η κυρά μια εσύ τι κακό σας έχει βρει?
δεν θελω αρνητικη ενεργειαγαμησε τα ρε φιλε γαμιωντας ολα