ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.508
- Πόντοι
- 5.006
Ωραίες ναιΕίχες δοκιμάσει ποτέ τις potato wedges από Pizza Hut?
Πατάτες φούρνου με την φλούδα μαζί,πικάντικες παναρισμένες συνοδευόμενες από λυωμένο cheddar
Ωραίες ναιΕίχες δοκιμάσει ποτέ τις potato wedges από Pizza Hut?
Πατάτες φούρνου με την φλούδα μαζί,πικάντικες παναρισμένες συνοδευόμενες από λυωμένο cheddar
οχιθείο, βάλε λεμόνι, άνιθο, σκόρδο σε σκόνη, φρέσκο κρεμμύδι, κάρυ και ότι αλλο παρόμοιο σου αρέσει και θα δεις
πιο πολύ σε σαλάτα ταιριάζει, αλλά εμένα μου κάνει και για κανονικό
ΝΑΙ!!!Είχες δοκιμάσει ποτέ τις potato wedges από Pizza Hut?
όχι, αρκετά βαρύ για τα γούστα μου αλλά γενικά μου αρέσουν με την φλούδαΕίχες δοκιμάσει ποτέ τις potato wedges από Pizza Hut?
Όχι και ναιοχι
ΝΑΙ!!!![]()
Στο κατάστημα τις σέρβιραν με cheddar,στο delivery με κέτσαπόχι, αρκετά βαρύ για τα γούστα μου αλλά γενικά μου αρέσουν με την φλούδα
τις κάνω κι' εγώ όταν βρίσκω αυτές που θέλω
πάτημα να γίνουν επιπεδες και μετά ψήσιμοΟι βρασμενες πατατες γαμανε οταν τις βραζεις με τη φλουδα....και μετα τις τηγανιζεις!!!
πάλι???Επισης και κατι αλλο γιατι βλεπω οτι εχετε ξεχαστει ολιγον τι...
G A M I E S T E
αυτο δεν το εχω κανει......Οι βρασμενες πατατες γαμανε οταν τις βραζεις με τη φλουδα....και μετα τις τηγανιζεις!!!
πω ρε πουστη βρωμοστομας.....Επισης και κατι αλλο γιατι βλεπω οτι εχετε ξεχαστει ολιγον τι...
G A M I E S T E
Δεν το εχεις κανει γιατι εισαι ασχετος με την κουζινα και θεωρεις γκουρμε το ζβαν....αυτο δεν το εχω κανει......
αυτο που ηξερα μεχρι τωρα ητα συνταγη γιαγιαγιας απο ανδρο που ημουνα διακοπες καποτε να τηγανιζω πατατες σε σιγανη φωτια....να βραζουν τρουμπακη μου ελεγε ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ οχι να τηγανιζονται....
Επισης και κατι αλλο γιατι βλεπω οτι εχετε ξεχαστει ολιγον τι...
G A M I E S T E
έχει γενέθλια ο κούλης μας
Στουπιέχει γενέθλια ο κούλης μας
επικίνδυνοΣτουπι
εχουμε καμια καλη προσφορα?Στουπι
ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΘΕΙΟ.....ΠΛΑΝΤΑΞΑέχει γενέθλια ο κούλης μας
έχει γενέθλια ο κούλης μας
Εχει εκπτωσεις τον ιουλιοεχουμε καμια καλη προσφορα?