athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
ολα καλα θα πανεναι σε καμια ωρα θα παω
ολα καλα θα πανεναι σε καμια ωρα θα παω
ωραια θα βγαλω μεροκαμματο εδω μεσα κατσε να πλευρισω τον αγιο να αναλαμβανω αυτους που θελουν ενα κομματι γης 2χ3ελα να κερασουμε Λαγκαβουλιν...α σημερα μπολιαζεσαι;
οχι και γαμιολα ειπαμε φουλ και μονο ενεργητικος δεν ειναι μπουστηςαυτη η γαμιολα ο Γλομπεαρχης ειμαι σιγουρος οτι διαβαζει τα παντα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
τωρα θα ξυνει τα ζαρωμενα του σπιτι πιστευω σχολασεοχι και γαμιολα ειπαμε φουλ και μονο ενεργητικος δεν ειναι μπουστης
????αυτη η γαμιολα ο Γλομπεαρχης ειμαι σιγουρος οτι διαβαζει τα παντα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
σχολασες μωρη καμπια;
Τωρα ηρθα delivery μεχρι τις 00.00σχολασες μωρη καμπια;
πολλες ωρες ρεΤωρα ηρθα delivery μεχρι τις 00.00
πολλες ωρες ρε
Τωρα ηρθα delivery μεχρι τις 00.00
οχι εζησα ενταξει ολα μεχρι στιγμηςΠάει κι ο δρ. Ρετσίνωφ.
??Αυτό δεν έπρεπε να του το πείτε.
Τώρα θα σας βάλει να σελεμίζετε λίγο από κάθε παραγγελία, και να του τα πάτε το βραδάκι για να μας φιλέψει για την γιορτή του.
του βικου ξυνειτωρα θα ξυνει τα ζαρωμενα του σπιτι πιστευω σχολασε
το βραδυ θα ξεκινησει να σκαει η παρενεργεια αν σκασει κατι..αν και πιστευω οτι θα το γαμησεις το αστραοχι εζησα ενταξει ολα μεχρι στιγμης
τωρα αν μου ερθει καμια θρομβωση δεν ξερω
αντε ντε να μην μενω και εγω χωρις μεροκαματακιΠάει κι ο δρ. Ρετσίνωφ.
οχι εζησα ενταξει ολα μεχρι στιγμης
τωρα αν μου ερθει καμια θρομβωση δεν ξερω
ναι ναι λυπησου τον κιολας τον επιδοματακια... παρτου και εναν αραπη να του κανει αεραπολλες ωρες ρε
ετσι μου ειπε και η μουνιτσα που μαζευε χαρτουρα εκει μπροστατο βραδυ θα ξεκινησει να σκαει η παρενεργεια αν σκασει κατι..αν και πιστευω οτι θα το γαμησεις το αστρα