spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.853
- Πόντοι
- 18.546
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς έγραψα, και θεώρησε ότι είμαι υπέρ του Ελγαναδόρ.
το γεγονός ότι μούφα τον ανεβάζαμε μούφα τον κατεβάζαμε δεν του έλεγε τίποτα...
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς έγραψα, και θεώρησε ότι είμαι υπέρ του Ελγαναδόρ.
έλα μωρέ σοβαρά πράγματατο χειρότερο από όλα είναι ότι δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να κατανοήσει ότι όσοι του την λέγανε για την επιλογή του να ανοίξει αυτό το νήμα μετά την κριτική του μούφα για την λεγάμενη δεν υποστήριζαν τον μούφα απλώς καυτηρίαζαν το γεγονός ότι το νήμα άνοιξε μετά από αυτήν την κριτική ως υπεράσπιση της λεγάμενης.
Δεν το έχω με τον γραπτό λόγο αλλά έκανα ότι μπορούσα για τον κάνω να καταλάβει την μαλακία του... απέτυχα παταγωδώς
έλα μωρέ σοβαρά πράγματα
ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, κανείς δε πήρε στα σοβαρά τις κριτικές για την Πάρις.
το γεγονός ότι μούφα τον ανεβάζαμε μούφα τον κατεβάζαμε δεν του έλεγε τίποτα...
Δεν θα διαφωνήσω βοηθάνε οι σωστές κριτικές,δεν είναι έτσι φίλε , ξέρω άτομα που τα μαζεύουν 20ρικο 20ρικο για να πάνε με ένα σωστό call girl και δεν ξέρουν τι παίζει στο φόρουμ , μπαίνουν σαν επισκέπτες και βλέπουν πολλές φορές μόνο την βαθμολογία , δεν μπορεί 3 από τις 7 κριτικές για την λεγάμενη να τις έχει γράψει το ίδιο άτομο και μία 4η ο κολλητός του
έλα μωρέ σοβαρά πράγματα
ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, κανείς δεν πήρε στα σοβαρά τις κριτικές για την Πάρις.
Από εμάς σίγουρα.
Δεν είμαι όμως τόσο σίγουρος για τους μη τακτικούς αναγνώστες που μπαίνουν μια στο τόσο, και βάζουν ένα στόχο ανάλογα με τις πόσες διθυραμβικές κριτικές έχει.
εδώ σφάχτηκε όλο το φόρουμ στην ποδιά της Πάρις και ρωτάς τι έχουμε?τι εχουμε παιδια;
να υπενθυμισω ειμαι μνηστευμενος και δε ξερω απο αυταεδώ σφάχτηκε όλο το φόρουμ στην ποδιά της Πάρις και ρωτάς τι έχουμε?
εντάξει αλλά μια γνώμη θα την θέλαμενα υπενθυμισω ειμαι μνηστευμενος και δε ξερω απο αυτα
να υπενθυμισω ειμαι μνηστευμενος και δε ξερω απο αυτα
με καλυψες και εσυ και ο Αγιος και ο Σπιπηςεντάξει αλλά μια γνώμη θα την θέλαμε
εντάξει αλλά μια γνώμη θα την θέλαμε
Καπου διαβασα οτι εινσι ο κωλος της Ιωαννας Τριανταφυλλίδου εδω μεσα. Αλλα δεν τον βλεπω.
Πυρ, γυνή και θάλασσαμε καλυψες και εσυ και ο Αγιος και ο Σπιπης
ενα πραγμα ομως δεν καταλαβαινω για να το σοβαρεψω και εγω
ΠΩΣ γινεται ρε φιλε καποιοι να καψουρευονται εκδιδομενες;και να κανουν χατηρια,να κερνανε κλπ;
μωρε οκ αλλα με εκδιδομενη;ποσες ειναι οι πιθανοιτητες να σε γουσταρει πραγματικα;ελαχιστες θα πω εγωΠυρ, γυνή και θάλασσα
μόνο αυτό έχω να πω άμα παίζεις με τη φωτιά κάποια στιγμή θα καείς.
Ευτυχώς την σβήσανε στην Άνω Γλυφάδα.