The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
την καλυτερη ώρα μπηκα να αφησω το κολατσιο σας
Μερσί. Επιφυλάσσομαι.
την καλυτερη ώρα μπηκα να αφησω το κολατσιο σας
ναι και στα 2....εκανα και ρηξικελευθη προτασιςΣκέπτομαι να βάλω μέχρι 2 επιλογές γιατί οι διαγωνιζόμενοι είναι όλοι ένας κι ένας.
Επίσης θα ήθελα γνώμες για το αν η ψηφοφορία θα πρέπει να είναι ονομαστική.
βαλε και Χαρτοπολεμο (θεωρια χρηματων)
μονο και μονο για αυτο βαλτον....Μπά.
Δεν φθουράει μπροστά στον διαμένοντα στην Γαλλία ξενοδοχοκαθηγητοεπενδυτοβοσκό μεγιστάνα.
Αφήστε που θα αρχίσει πάλι τη μίρλα για σκαιότατη στοχοποίησή του από υποκινούμενα σκοτεινά κέντρα και τα ρέστα.
μονο και μονο για αυτο βαλτον....
μου θυμιζεις τον νιπλη....@athinaios44
Ρε συ μουνίκακα...
Κι ο Παπαροφίλλιπας δεν είχε διατυπώσει κάποια θεωρία; Ή κάνω λάθος.
μου θυμιζεις τον νιπλη....
Ο Βαλκάνιος Καραπουτσαριός είχε διατυπώσει δική του θεωρία;μονο και μονο για αυτο βαλτον....
δεν ξερω...Ο Βαλκάνιος Καραπουτσαριός είχε διατυπώσει δική του θεωρία;
Ο Βαλκάνιος Καραπουτσαριός είχε διατυπώσει δική του θεωρία;
Καί βέβαια...εννοείται!!Ο Βαλκάνιος Καραπουτσαριός είχε διατυπώσει δική του θεωρία;
Καί βέβαια...εννοείται!!
Ο Βλακάνιος Πουσταράς...θεωρεί ότι άν τό παίζεις μουράτος καί μέ καλό επάγγελμα π.χ στήν Ελβετία...γαμείς αβέρτα...
Πού στήν Ελβετία !! Eκεί πού οι Eβραίοι γαμούν καί δέρνουν από φράγκα...
Ξέχασε νά μάς πεί όμως...ότι free γκόμενα δέν έχει βγάλει ποτέ!!
Καί ότι βρίσκει καραμουνάρες τού κερατά...από τό Tinder...
Δέν νομίζω ότι πρέπει νά εξαιρεθεί...ο πολυγαμέας Βλακάνιος Πουσταράς...διότι είναι νεότερος από τόν Τέλη μέ πιό Trendy ιδέες!!Παραλλαγή της θεωρίας του κ. Λάκη λοιπόν.
Νομίζω ότι ο κ. Λάκης προηγείται, αλλά ότι και η διδασκαλία του απλώνεται σε περισσότερα πεδία. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, μέσα μεταφοράς, αρώματα, οινοπνευματώδη, πούρα, τραβελάδικα κλπ.
Οπότε μεταξύ των δύο, δικαιωματικά προκρίνεται ο κ. Λάκης33
Δέν νομίζω ότι πρέπει νά εξαιρεθεί...ο πολυγαμέας Βλακάνιος Πουσταράς...διότι είναι νεότερος από τόν Τέλη μέ πιό Trendy ιδέες!!
Ο Τέλης είναι μίας άλλης εποχής...περισσότερο ρομαντικής...
Ενώ ο κατά δήλωση του...μετράτος Βλακάνιος Πουσταράς...είναι σχετικά νεότερης εποχής...
Πιστεύω ότι έχει λαμπρό μέλλον στίς ανοησίες...
Μέχρι καί διαγωνισμό ομορφιάς έκανα μέ τόν Βλακάνιο...άσχετα πού τό κεφάλι του είναι σάν πιγκουίνος...καί ίσως καί η Photo πού είχε βάλει είναι fake...
Πολλές διαφορές...έχει ο Βλακάνιος Πουσταράς από τό Τέλη...Αν μπορέσετε να τεκμηριώσετε κάποια διαφορά που να είναι όμως και ειδοποιός ούτως ώστε να διαφοροποιεί την μια θεωρία από την άλλη, ευχαρίστως η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ ως διοργανώτρια αρχή, θα δεχθεί την υποψηφιότητα.
Τίποτα δεν ξέρεις τελικά. Όρθιος κοιμάσαι.
Θα ρωτήσω τον Τσελεμπερέ που δεν μπορεί να κλείσει μάτι από τους καφέδες.
@celebre .
Mε εμπαιζεις ρε κερατα?Για αραμπικα τιο λενε οι πηγες σου?Μηπως βγαλουμε καμια ακρη με φυτειες στην Κολομβια
Πολλές διαφορές...έχει ο Βλακάνιος Πουσταράς από τό Τέλη...
Θά πώ ένα παράδειγμα ενώ ισχυρίζεται ότι μένει τώρα στήν Ελβετία..."Τραβιέται" σέ άλλες χώρες π.χ. τής Βαλτικής τάχα μου γιά επαγγελματικό σκοπό!!
Ο Τέλης αποκλείεται νά ήταν στήν Ελβετία...καί νά πήγαινε νά γαμήσει "Φθηνα" Στήν Βαλτική...θά τό έκανε ώς ταξίδι αναψυχής...καί όχι αυτοσκοπό.
Ενώ ο Βλακάνιος βάζει εμπρός τίς λέξεις "Επαγγελματικό σεμινάριο" γιά νά μήν τόν κράξουν...καί νά αφήσει νά αιωρείται...μία άνεση...μία χλίδα...
Οι Ελβετίδες καί οι Σκωτσέζες παρεμπιπτόντως...τίς θεωρώ τίς ασχημότερες γκόμενες στήν Ευρώπη...
Τίς διαφοροποιεί αρκετά...ότι ο Βλακάνιος έχει εμμονή καί μέ τήν εικόνα του...το look του...ενώ ο Τέλης δέν νομίζω...Δεν αρνούμαι ότι ως περσόνες έχουν μεγάλες διαφορές. Παρά τούτο όμως οι θεωρίες και των δύο βασίζονται στην αρχή "πουλμούρ τζαφρά", ασχέτως αν ο καθένας από τους δύο χρησιμοποιεί διαφορετικό παραμύθι για να τις υποστηρίξει.
Οπότε δεν διακρίνω κάτι που να τις διαφοροποιεί.