You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Κυριακάτικη απορία...
Τι φάση με όλους αυτούς τους "επαναστάτες" του κώλου; Σήμερα το πρωί διάβασα 2 και ΟΚ χαλάστηκα.
Ο πρώτος έγραφε για τα παιδιά. Βασικά για το ότι ο λόγος ύπαρξης μας δεν είναι τα παιδιά; Και ρωτάω το τι είναι; Δεν λέω να μη ζήσουμε εμείς ή ντε και καλά να γίνουμε γονείς; Αλλά ποιος ο λόγος να έχουμε πολιτισμό; Έργα υποδομής; Έρευνα; Αφού εγώ θα πεθάνω σε 30 χρόνια γιατί να πληρώνω φόρους στο κράτος για δρόμους; Η άσφαλτος θα κρατήσει 30 χρόνια. Οπότε; Μόλις πεθάνω χέστηκα. Το ίδιο και με τις ασθένειες. Τι με νοιάζει εμένα η Παιδιατρική; Να ψοφήσουν τα κωλόπαιδα αφού εγώ δεν είμαι μηχανή αναπαραγωγής ανθρώπων. Το ίδιο και ο πολιτισμός; Αφού δεν θέλω παιδιά να καταστραφεί όλη η παιδεία. Τι δουλειά έχει σήμερα ο Όμηρος; Πάει πέθανε. Γιατί άφησε έργο; Αφού δεν είναι μηχανή αναπαραγωγής; Το ίδιο και η έρευνες για τον καρκίνο. Πέθανε ο Επιστήμονας; Καταστροφή του έργου του.
Το δεύτερο είναι οι γαμημένοι που φωνάζουν για τη χώρα μας. Άμα γουστάρεις. Αλλιώς τον πούλο έξω. Αλλά δεν πάνε οι καριόληδες γιατί είναι ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. Επαναστάτες του κώλου. Ζούνε από την περιουσία του μπαμπά (που τους γέννησε αλλά τώρα γράφουν το από πάνω) και διαμαρτύρονται. Δεν πάνε σε άλλη χώρα που θέλει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ να αποδείξεις την αξία σου. Εδώ έχουν τα διαμερίσματα και στα @@ τους. Πόσοι καριόληδες σκατοεπαναστάτες πάνε να αλλάξουν την κοινωνία; Να θυμίσω ότι στην Αμερική του 50 άλλαξαν οι φυλετικοί νόμοι ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ επειδή κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν μπουκοτάζ στα ΜΜΜ. Εδώ τα καριολάκια αυτά που φωνάζουν για το 41τακατό τι έχουν κάνει; Πήγαν ποτέ στην Επιθεώρηση Εργασίας να καταγγείλουν; Να πιέσουν με οποιοδήποτε τρόπο; Όχι.
Τι φάση με όλους αυτούς τους "επαναστάτες" του κώλου; Σήμερα το πρωί διάβασα 2 και ΟΚ χαλάστηκα.
Ο πρώτος έγραφε για τα παιδιά. Βασικά για το ότι ο λόγος ύπαρξης μας δεν είναι τα παιδιά; Και ρωτάω το τι είναι; Δεν λέω να μη ζήσουμε εμείς ή ντε και καλά να γίνουμε γονείς; Αλλά ποιος ο λόγος να έχουμε πολιτισμό; Έργα υποδομής; Έρευνα; Αφού εγώ θα πεθάνω σε 30 χρόνια γιατί να πληρώνω φόρους στο κράτος για δρόμους; Η άσφαλτος θα κρατήσει 30 χρόνια. Οπότε; Μόλις πεθάνω χέστηκα. Το ίδιο και με τις ασθένειες. Τι με νοιάζει εμένα η Παιδιατρική; Να ψοφήσουν τα κωλόπαιδα αφού εγώ δεν είμαι μηχανή αναπαραγωγής ανθρώπων. Το ίδιο και ο πολιτισμός; Αφού δεν θέλω παιδιά να καταστραφεί όλη η παιδεία. Τι δουλειά έχει σήμερα ο Όμηρος; Πάει πέθανε. Γιατί άφησε έργο; Αφού δεν είναι μηχανή αναπαραγωγής; Το ίδιο και η έρευνες για τον καρκίνο. Πέθανε ο Επιστήμονας; Καταστροφή του έργου του.
Το δεύτερο είναι οι γαμημένοι που φωνάζουν για τη χώρα μας. Άμα γουστάρεις. Αλλιώς τον πούλο έξω. Αλλά δεν πάνε οι καριόληδες γιατί είναι ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. Επαναστάτες του κώλου. Ζούνε από την περιουσία του μπαμπά (που τους γέννησε αλλά τώρα γράφουν το από πάνω) και διαμαρτύρονται. Δεν πάνε σε άλλη χώρα που θέλει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ να αποδείξεις την αξία σου. Εδώ έχουν τα διαμερίσματα και στα @@ τους. Πόσοι καριόληδες σκατοεπαναστάτες πάνε να αλλάξουν την κοινωνία; Να θυμίσω ότι στην Αμερική του 50 άλλαξαν οι φυλετικοί νόμοι ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ επειδή κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν μπουκοτάζ στα ΜΜΜ. Εδώ τα καριολάκια αυτά που φωνάζουν για το 41τακατό τι έχουν κάνει; Πήγαν ποτέ στην Επιθεώρηση Εργασίας να καταγγείλουν; Να πιέσουν με οποιοδήποτε τρόπο; Όχι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Ας μεταφέρει κάποιος στον κουβά με τα σκατά να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Υπάρχουμε και κάποιοι που δεν σταματήσαμε να γαμάμε μετά το 2010.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.938
- Πόντοι
- 5.506
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.221
- Πόντοι
- 5.006
Τι ώρα να φωνάξω το παιδί αδελφέ για να μην αργήσει?στηριζω αδερφε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.938
- Πόντοι
- 5.506
9 παρα αδερφε αν εχεις τιποτα ετοιμα σνακς μεχρι τοτε.....γυρω στης 9.30 παρε για να εισαι ετοιμος για β ημιχρονιο.......11 παρε τηλ τα παιδια που θα εχουν βαλει σουβλες στο πασαλιμανι να σου κρατησουν πετσουλες....μετα θα παμε για ποτακιαΤι ώρα να φωνάξω το παιδί αδελφέ για να μην αργήσει?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.221
- Πόντοι
- 5.006
Mια χαρά αδελφε9 παρα αδερφε αν εχεις τιποτα ετοιμα σνακς μεχρι τοτε.....γυρω στης 9.30 παρε για να εισαι ετοιμος για β ημιχρονιο.......11 παρε τηλ τα παιδια που θα εχουν βαλει σουβλες στο πασαλιμανι να σου κρατησουν πετσουλες....μετα θα παμε για ποτακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαγγέλης Μαρινάκης στην Πόλη για το Φενέρ – Ολυμπιακός
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.938
- Πόντοι
- 5.506
νομιζω μετα το ματς θα τον καλεσει ο ερτογκαν να του δωσει τα κλειδια της της πολης αδερφε.....Mια χαρά αδελφε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.271
- Πόντοι
- 28.246
Και στα καπακια ταξιδευει για Νιον.Mια χαρά αδελφε
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Από που έρχεται αυτή η βοθρίλλα;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Καλημέρα πόρνοι.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Άκυρον.
Από το νήμα του Ολυμπιακού. Μπήκε ο σκατοκουβάς να πανηγυρίσει.
Καλησπέρα.Καλημέρα πόρνοι.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Κάποιος μαλάκας του έβαλε και λαικΆκυρον.
Καλησπέρα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Κάποιος μαλάκας του έβαλε και λαικ
Διάβασε ότι τον είδα, και τα έσβησε. Όσο και να τα σβήνει όμως, η μπόχα του παραμένει.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Έχεις σοδομίσει πολύ κοσμάκη Άγιε....Διάβασε ότι τον είδα, και τα έσβησε. Όσο και να τα σβήνει όμως, η μπόχα του παραμένει.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 12.756
τι εχασα;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.