Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.049
- Πόντοι
- 2.606
Το ίδιο κι' εγώ, δεν είναι καθόλου καλά όλ' αυτά...Κάπου νοιώθω μια αηδία με όλα αυτά που συμβαίνουν
Το ίδιο κι' εγώ, δεν είναι καθόλου καλά όλ' αυτά...Κάπου νοιώθω μια αηδία με όλα αυτά που συμβαίνουν
??με στεναχωρησες.
ποια απο ολαΤο ίδιο κι' εγώ, δεν είναι καθόλου καλά όλ' αυτά...
οτι ωρα πεσει ρελες.Τι ώρα θα ξυπνήσεις?
Όλο το κλίμα γενικά.ποια απο ολα
στα πολιτικα στανταρΌλο το κλίμα γενικά.
Σου έρχεται μήνυμα στο κινητό;οτι ωρα πεσει ρελες.
αφου ειστε κομματομαλακες.στα πολιτικα στανταρ
εγω οχι ειμαι αγνος Πατριωτηςαφου ειστε κομματομαλακες.
ποτε θα σου δωσουν σταυρωμενο ψηφοδελτιο για τις ευρωεκλογες?εγω οχι ειμαι αγνος Πατριωτης
τι ειμαι εγω ρε μαλακα;κομματοσκυλο;ποτε θα σου δωσουν σταυρωμενο ψηφοδελτιο για τις ευρωεκλογες?
ολιγον. λες αλεκος να παιρνει σταυρωμενο?τι ειμαι εγω ρε μαλακα;κομματοσκυλο;
οχι τους εχει στο μυαλο του απο πριν δεν χρειαζεταιολιγον. λες αλεκος να παιρνει σταυρωμενο?
εγω νομιζω δεν παιζουν ρολο τα προσωπα,οποιον κια να ψηφισει το ιδιο του κανει αρκει να ειναι ΝΔ.οχι τους εχει στο μυαλο του απο πριν δεν χρειαζεται
παιζειεγω νομιζω δεν παιζουν ρολο τα προσωπα,οποιον κια να ψηφισει το ιδιο του κανει αρκει να ειναι ΝΔ.
Οποτε παω στο χωριο και θελω να αναψω ακομα και φως ρωταω τον αδερφο πριν αν μπορω να πατησω τον διακοπτη. Φοβαμαι βλεπεις, μην γίνει καμια εκρηξη. Τι εισαστε εσεις ρε;παιδια για σας φιλικες τιμες μονο για αυριο,ειναι ευκαιρια να πεσει το ρελε σας.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Οποτε παω στο χωριο και θελω να αναψω ακομα και φως ρωταω τον αδερφο πριν αν μπορω να πατησω τον διακοπτη. Φοβαμαι βλεπεις, μην γίνει καμια εκρηξη. Τι εισαστε εσεις ρε;
Με ρωτησε κιολας. Αν δεν ειμαι εδω τι θα κανεις αν εισαι μονος σου;ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.
πες του να σου κανει ενα μπαι πας.Με ρωτησε κιολας. Αν δεν ειμαι εδω τι θα κανεις αν εισαι μονος σου;
Απλα δεν θα ερθω μονος μου του ειπα.