Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.647
- Πόντοι
- 10.411
Την άχραντον εικόνα σου προσκυνούμεν αγαθέ, αιτούμενοι συγχώρεσιν των πταισμάτων ημών βουλήσει γαρ ηυδόκησας ανελθείν εν τω Σταυρώ ίνα ρύση ους έπλασες εκ της δουλείας του εχθρού όθεν ευχαρίστως βοώμεν χαράς επλήρωσας τα πάντα ο σωτήρ ημών ο παραγενόμενος εις το σώσαι τον κόσμον.
Δι ευχών των Αγίων Πατέρων Ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς αμήν.
Τη Αυτού Θεία Χάριτι και φιλανθρωπία, έλθει έφ ημάς.Ευλογία Κυρίου και έλεος
Την άχραντον εικόνα σου προσκυνούμεν αγαθέ, αιτούμενοι συγχώρεσιν των πταισμάτων ημών βουλήσει γαρ ηυδόκησας ανελθείν εν τω Σταυρώ ίνα ρύση ους έπλασες εκ της δουλείας του εχθρού όθεν ευχαρίστως βοώμεν χαράς επλήρωσας τα πάντα ο σωτήρ ημών ο παραγενόμενος εις το σώσαι τον κόσμον.
Δι ευχών των Αγίων Πατέρων Ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς αμήν.
Έκλεισε τώραΩραίο το καζίνο της
Ναι καργα θα σου πω εγώ από που θα παρεις,τι τσίμπησες μαν?χαλβαδόπιτες έχει ακόμη η Σύρος;
Πόσο κιλά μαν?Κοτόπουλο και σαλάτα πράσινη, μου είπε ο γιατρός να χάσω βάρος
3 κιλα χοντρο ηταν το κοτοπουλο αδερφεΠόσο κιλά μαν?
Αδελφέ κάτω ήμουν Σόλων είχαμε πάει βόλτα3 κιλα χοντρο ηταν το κοτοπουλο αδερφε
ωραιος αδερφε...ωραια μερα για πειραικηΑδελφέ κάτω ήμουν Σόλων είχαμε πάει βόλτα
Αδελφε δεν ηταν οπως πριν τα έχουν κάνει λίγο μουνι καπέλο,αλλά τρώγονται ακομαωραιος αδερφε...ωραια μερα για πειραικη
Μια χαρα6 είπε ο γιατρός, εγώ θα χάσω 8 για να τον ταπώσω
κερασες και τον ΤΡΥΠΑ?Αδελφέ κάτω ήμουν Σόλων είχαμε πάει βόλτα
Όχι δεν ηρθε είχε πάει για μαριδεςκερασες και τον ΤΡΥΠΑ?
ναι μαλακια ειναι...εφυγε ο μητσοςΑδελφε δεν ηταν οπως πριν τα έχουν κάνει λίγο μουνι καπέλο,αλλά τρώγονται ακομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια χαρα