Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Αφήστε τα ψόφια κύριε....Αχχχχ!!! Ποιος τη χάρη σας!
Καφέ ο ένας, ξάπλα ο άλλος, μάσα ο παράλλος.
Μόνο εγώ κι ο Ατενέζος λιώνουμε στη δουλειά.
Αφήστε τα ψόφια κύριε....Αχχχχ!!! Ποιος τη χάρη σας!
Μετά τη νίκη Κασελάκη όλες οι απανταχού πουστάρες ξεσπαθώσανε.Καίρια ερωτήματα στην ζωή και ευχές για κάποιες(σκιές)που ήδη ανακάλυψαν....
Ναι στον ύπνο ο αλλος ακόμα το 10 όνειρο βλέπειΑχχχχ!!! Ποιος τη χάρη σας!
Καίρια ερωτήματα στην ζωή και ευχές για κάποιες(σκιές)που ήδη ανακάλυψαν....
...τη ζωή τους την περνούνΡημαδιο ζωή και σπίτι
Απ το καπηλειό αλήτη
που μετράς το αντριλίκι
με φτυαριέςςςςς.
Μη μου τηγανίζεις ψάρια
όσοι είναι παλικάρια
τη ζωή τους την περνούν
την παρατας αφηνεις απληρωτο το ξενοδοχειο παιρνεις και το εισιτηριο επιστροφης και την κανεις.καρχια.
αφου της κανεις τον κωλο οπως θα κανει ο υδραυλικος του μισθωτουτην παρατας αφηνεις απληρωτο το ξενοδοχειο παιρνεις και το εισιτηριο επιστροφης και την κανεις.καρχια.
έχουν κλείσει οι μάντρες στον ασπρόπυργο για διακοπές?kafe ξυσιμο αρχιδιωνε μουσικαρες και ο λογαριασμος γεμιζει αυτοματα.
Βαρύ και χοντρό.αφου της κανεις τον κωλο οπως θα κανει ο υδραυλικος του μισθωτου
να βγεις να κανεις τικ τοκ πουτανα αμνησια και ο υδραυλικος να σου πεταει σερβιετες και θα παρω 100 λαχνουςρε μουνηδες θα παρετε λαχνους;κληρωση 2 Γεναρη
20 θα βγαλω μονο ρε μαλακα ειπα...να βγεις να κανεις τικ τοκ πουτανα αμνησια και ο υδραυλικος να σου πεταει σερβιετες και θα παρω 100 λαχνους
μηπως θες να του χτυπαμε και παλαμακια απο κατω.να βγεις να κανεις τικ τοκ πουτανα αμνησια και ο υδραυλικος να σου πεταει σερβιετες και θα παρω 100 λαχνους
φιλε-Μπαρε περιμενω καταθεση 50 ωβραιωνμηπως θες να του χτυπαμε και παλαμακια απο κατω.
τι λες ρε μλκ οι νοικαρηδες σου πετανε καποτες στην λεκανη εγω θα πληρωσω τα γαμησιατικα τους.φιλε-Μπαρε περιμενω καταθεση 50 ωβραιων
εξαιρετική ιδέαμηπως θες να του χτυπαμε και παλαμακια απο κατω.
ε εισαι και εσυ και οι αλλοι μουνοπανοτι λες ρε μλκ οι νοικαρηδες σου πετανε καποτες στην λεκανη εγω θα πληρωσω τα γαμησιατικα τους.
ουτε μονοπολης δεν χαραμιζω.εξαιρετική ιδέα
και μαζί με τα παλαμάκια πέτα και κανένα 50ευρω