brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.043
- Πόντοι
- 2.606
Ότι μπορούσε να πάει στραβά πήγεΉταν κλειστά?
Ότι μπορούσε να πάει στραβά πήγεΉταν κλειστά?
παρε το πορσικο σου,ελα ΑΝΩ Γλυφαδα,μην μπερδευτεις και πας προς τα κατω εχει μπλοκα,βραχιολια,κατοικον περιορισμους κλπ και ελα να σε κερασω μια μαστιχα με ανθρακουχο νερακιΌτι μπορούσε να πάει στραβά πήγε
Ασε κακό φεγγάριπαρε το πορσικο σου,ελα ΑΝΩ Γλυφαδα,μην μπερδευτεις και πας προς τα κατω εχει μπλοκα,βραχιολια,κατοικον περιορισμους κλπ και ελα να σε κερασω μια μαστιχα με ανθρακουχο νερακι
ΝΑΙΓράφω το παράπονο μου σαν ηττημένος ουχί από γυναίκα αλλά από casual συζήτηση. Έχουμε ξεφύγει τελικά με την μαλακία του κάθε ένα; Τον τελευταίο καιρό έχω αποχωρήσει από διάφορα sites ή group στο FB διότι ο κάθε "εξυπνάκιας" σου τη λέει αγνοώντας σε.
Τις προάλλες ζήτησα μια δωρεάν εφαρμογή και μου την έπεσαν διότι πως θα ζήσει ο καημένος ο προγραμματιστής. Τους έφερα κάμποσα παραδείγματα σχετικά με δωρεάν εφαρμογές αλλά ανένδοτοι στο ότι είμαι γύφτος.
Την άνοιξη έγινε το ίδιο με τον Κασιδιάρη και την απαγόρευση καθόδου με νόμο του Μητσοτάκη. Λίγο καιρό μετά τους πήρε τα σώβρακα με τους Σπαρτιάτες αν θυμάμαι καλά. Βέβαια φασίστα με ανέβαζαν, χουντικό με κατέβαζαν.
Τελικά έχει γαμηθεί ο κάθε ένας και κοιτάει την πάρτη του;
ΑυτόΤελικά έχει γαμηθεί ο κάθε ένας
Τελικά έχει γαμηθεί ο κάθε ένας και κοιτάει την πάρτη του;
Δικος μας εισαι.Τελικά έχει γαμηθεί ο κάθε ένας και κοιτάει την πάρτη του;
Απο το μυθικο πουλι ειπε για την ακριβεια.Βγήκε ο άλλος να πεί "θα βάλω μύνημα από Πουλί"....
Πιο χαζός πεθαίνεις.....
Χα χα έγραψεςΒγήκε ο άλλος να πεί "θα βάλω μύνημα από Πουλί"....
Πιο χαζός πεθαίνεις.....
Και λάικ ο @athinaios44...
Γνωστό μουνόπανο,πρώην μπράβος άλλου χαζού.....
Να τα λέμε αυτά....
τουρκος καλοςΒγήκε ο άλλος να πεί "θα βάλω μύνημα από Πουλί"....
Πιο χαζός πεθαίνεις.....
Και λάικ ο @athinaios44...
Γνωστό μουνόπανο,πρώην μπράβος άλλου χαζού.....
Να τα λέμε αυτά....
70 χρόνων ρε μαλάκα....τουρκος καλος
μονο ..................
γιατι ρε κακος ηταν κυρνικος?70 χρόνων ρε μαλάκα....
Ο Τούρκος Αλέφαντος.....
Έδιωξε τον άλλο μέσω σόσιαλ....
Αλαφουζόγαυρος.....
Πέστα με το μουνόπανο.Ο άλλος πουτσα του ο αθηναιος κοιμαται στις 5 και σηκώνεται στις 3 και μετα λέει δουλεια και αρχιδια δουλεύει το κοσμο