Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Το μαρινάρουν από την προηγούμενη μέρα με κρασί,σέλινο κλπ και γίνεται μεζές ΑΑ'
Το μαρινάρουν από την προηγούμενη μέρα με κρασί,σέλινο κλπ και γίνεται μεζές ΑΑ'
δεν τρωω χοιρινο
Σε καλό δρόμο είσαι για βίγκαν....δεν τρωω χοιρινο
άμα είνια θρησκευτικοι οι λογοι πάσοδεν τρωω χοιρινο
Το πήγες ένα βήμα παραπέρα.....άμα είνια θρησκευτικοι οι λογοι πάσο
Τουρκεψες μπρε;δεν τρωω χοιρινο
Το ήξερα ρε κουφάλες...ο Λεμμυ ΖΕΙ!!!
Ανησυχούμε για σένα για αυτό απαντάμε...ΔΕΝ μου αρεσει ρε μουνηδες...
πολυ σπανια θα τσιμπησω λιγο μπριζολα κοντρα μονο
τρωω μοσχαρι αβερτα,κοτοπουλο,αρνακι,παστουρμα,κεμπαπ..Ανησυχούμε για σένα για αυτό απαντάμε...
Ναι βρε μλκ τρωγε νουντλς και ψαροκασελες κατεψυγμένα κωλομπαρα ε κωλομπαραΔΕΝ μου αρεσει ρε μουνηδες...
πολυ σπανια θα τσιμπησω λιγο μπριζολα κοντρα μονο
Aφου γιορτάζεις κι εσυ σήμερις και δεν τουρκεψες Ο.Κ.τρωω μοσχαρι αβερτα,κοτοπουλο,αρνακι,παστουρμα,κεμπαπ..
χοιρινο οχι
Μπορεί να βρήκε καμμία έρευνα που να λεει ότι το χοιρινό επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος ...ξέρω γω;Ναι βρε μλκ τρωγε νουντλς και ψαροκασελες κατεψυγμένα κωλομπαρα ε κωλομπαρα
δεν μου αρεσει σαν γευση προτιμω μοσχαριΜπορεί να βρήκε καμμία έρευνα που να λεει ότι το χοιρινό επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος ...ξέρω γω;
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗΝαι βρε μλκ τρωγε νουντλς και ψαροκασελες κατεψυγμένα κωλομπαρα ε κωλομπαρα
Βρε αντε γαμησου κωλομπαρα στείλε τιποτα από εδώ γαμιολαδεν μου αρεσει σαν γευση προτιμω μοσχαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
κατσε περιμενουμε το αγροτικο του @Maximilien του κωλομπαρα...Βρε αντε γαμησου κωλομπαρα στείλε τιποτα από εδώ γαμιολα
Καλά ασε αυτός ξεπέρασε κάθε τι να πούμεκατσε περιμενουμε το αγροτικο του @Maximilien του κωλομπαρα...
το σερνουν 2 γαιδουρακια κατα την ανοιξη θα μας ερθει
Το λίπος του χοιρινού είναι εμφανές και απομακρύνεται εύκολα ενω του μοσχαριού ειν άι μέσα στις ινες του κρέατος και απομακρύνεται πολύ πιο δύσκολα.δεν μου αρεσει σαν γευση προτιμω μοσχαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ του χοιρινού
αρρωστος?2 ποτηράκια φίλε
Μην το γαμησουμε παίζει να βγω και το βράδυαρρωστος?