Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.603
- Πόντοι
- 6.536
Το μαρινάρουν από την προηγούμενη μέρα με κρασί,σέλινο κλπ και γίνεται μεζές ΑΑ'
Το μαρινάρουν από την προηγούμενη μέρα με κρασί,σέλινο κλπ και γίνεται μεζές ΑΑ'
δεν τρωω χοιρινο![]()
Σε καλό δρόμο είσαι για βίγκαν....δεν τρωω χοιρινο![]()
άμα είνια θρησκευτικοι οι λογοι πάσοδεν τρωω χοιρινο![]()
Το πήγες ένα βήμα παραπέρα.....άμα είνια θρησκευτικοι οι λογοι πάσο
Τουρκεψες μπρε;δεν τρωω χοιρινο![]()
Το ήξερα ρε κουφάλες...ο Λεμμυ ΖΕΙ!!!
Ανησυχούμε για σένα για αυτό απαντάμε...ΔΕΝ μου αρεσει ρε μουνηδες...
πολυ σπανια θα τσιμπησω λιγο μπριζολα κοντρα μονο
τρωω μοσχαρι αβερτα,κοτοπουλο,αρνακι,παστουρμα,κεμπαπ..Ανησυχούμε για σένα για αυτό απαντάμε...
Ναι βρε μλκ τρωγε νουντλς και ψαροκασελες κατεψυγμένα κωλομπαρα ε κωλομπαραΔΕΝ μου αρεσει ρε μουνηδες...
πολυ σπανια θα τσιμπησω λιγο μπριζολα κοντρα μονο
Aφου γιορτάζεις κι εσυ σήμερις και δεν τουρκεψες Ο.Κ.τρωω μοσχαρι αβερτα,κοτοπουλο,αρνακι,παστουρμα,κεμπαπ..
χοιρινο οχι![]()
Μπορεί να βρήκε καμμία έρευνα που να λεει ότι το χοιρινό επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος ...ξέρω γω;Ναι βρε μλκ τρωγε νουντλς και ψαροκασελες κατεψυγμένα κωλομπαρα ε κωλομπαρα
δεν μου αρεσει σαν γευση προτιμω μοσχαριΜπορεί να βρήκε καμμία έρευνα που να λεει ότι το χοιρινό επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος ...ξέρω γω;![]()
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗΝαι βρε μλκ τρωγε νουντλς και ψαροκασελες κατεψυγμένα κωλομπαρα ε κωλομπαρα
Βρε αντε γαμησου κωλομπαρα στείλε τιποτα από εδώ γαμιολαδεν μου αρεσει σαν γευση προτιμω μοσχαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
κατσε περιμενουμε το αγροτικο του @Maximilien του κωλομπαρα...Βρε αντε γαμησου κωλομπαρα στείλε τιποτα από εδώ γαμιολα![]()
Καλά ασε αυτός ξεπέρασε κάθε τι να πούμεκατσε περιμενουμε το αγροτικο του @Maximilien του κωλομπαρα...
το σερνουν 2 γαιδουρακια κατα την ανοιξη θα μας ερθει![]()
Το λίπος του χοιρινού είναι εμφανές και απομακρύνεται εύκολα ενω του μοσχαριού ειν άι μέσα στις ινες του κρέατος και απομακρύνεται πολύ πιο δύσκολα.δεν μου αρεσει σαν γευση προτιμω μοσχαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ του χοιρινού
αρρωστος?2 ποτηράκια φίλε
Μην το γαμησουμε παίζει να βγω και το βράδυαρρωστος?