athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.309
- Πόντοι
- 12.756
Εριστικός ναι,ειρωνικός ναι,Μινχάουζεν όχι.πηγαινε πιες ενα αναλγητικο εσυ σε χαζεψε ο πονος λιγο![]()
δεν τον ξερω τον κυριο Φυλακοβιο που αναφερεσαι εγω για σενα λεω επειδη δεν εισαι καλαΕριστικός ναι,ειρωνικός ναι,Μινχάουζεν όχι.
Γνώμη μου.
![]()
Έλα συνέχισε τα Μίκυ μαους που διαβάζειςΕριστικός ναι,ειρωνικός ναι,Μινχάουζεν όχι.
Γνώμη μου.
![]()
ντροπη ρε...αυτο κανω απλα τωρα ημουν αρρωστος ελιωσα στο κρεββατιΠαρακαλώ να μπει στο διαγωνισμό ΒΑΡΟΝΟΣ ΜΙΝΧΑΟΥΝΖΕΝ 2023 φίλτατο μέλος @athinaios44 επειδή αναφέρει συνεχώς ότι εργάζεται σκληρά και αδιάκοπα...![]()
Ε τσακοντροπη ρε...αυτο κανω απλα τωρα ημουν αρρωστος ελιωσα στο κρεββατι![]()
Εντάξει, σε πιστεύω γιατί είσαι τίμιος ...ντροπη ρε...αυτο κανω απλα τωρα ημουν αρρωστος ελιωσα στο κρεββατι![]()
Εντάξει, σε πιστεύω γιατί είσαι τίμιος ...
Θεωρείστε την πρόταση μου άκυρη!!!![]()
εδώ δεν έχουμε ψεύτες, είμαστε όλοι μια παρέα
Τα σέβη μου
Αυτό είναι μια γενική αλήθεια, όπως το ότι η Γη γυρίζει.Παρακαλώ να μπει στο διαγωνισμό ΒΑΡΟΝΟΣ ΜΙΝΧΑΟΥΝΖΕΝ 2023 φίλτατο μέλος @athinaios44 επειδή αναφέρει συνεχώς ότι εργάζεται σκληρά και αδιάκοπα...![]()
δέσποτα αυτή η κάποια μέρα έχει ξημερώσει πολλές φορέςΜου φαίνεται ότι σας το έχω γράψει, αλλά το ξαναγράφω:
Αυτή η σιγουριά σας είναι που θα σας αφήσει με το πουλί στο χέρι κάποια μέρα...![]()
schweppes today with pomegranate