baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
πουλαω κουμτελ με δωρα την κουμτελινα.αυτό λέμε φίλε βάρο, για διπλή χρήση θα την πάρεις και θα πετάξεις την κουμτελ
πουλαω κουμτελ με δωρα την κουμτελινα.αυτό λέμε φίλε βάρο, για διπλή χρήση θα την πάρεις και θα πετάξεις την κουμτελ
έχεις καλοριφέρ τώρα?μερσι αλανια.....αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση και βασικα το θελω και για ψυξη και για θερμανση αν ειναι ..
η Βατίδου σου την πούλησε την κουμτελ?πουλαω κουμτελ με δωρα την κουμτελινα.
επειδη θα κανω μετακομιση σε 2-3 χρονια και θα παω αλλου στο σπιτι δεν εχει θερμανση και επειδη θα γινει βαρβατη ανακαινιση ελεγα αν αξιζει και αν εχω φυσικα και τα λεφτα να τις βαλω...εδω τωρα εχω πετρελαιοέχεις καλοριφέρ τώρα?
αν έχεις είναι πολύ εύκολο και προφανώς πιο οικονομικό από το να κάνεις νέα εγκατάσταση από την αρχή
Ναι σηκώνει.επειδη θα κανω μετακομιση σε 2-3 χρονια και θα παω αλλου στο σπιτι δεν εχει θερμανση και επειδη θα γινει βαρβατη ανακαινιση ελεγα αν αξιζει και αν εχω φυσικα και τα λεφτα να τις βαλω...εδω τωρα εχω πετρελαιο
για μένα αξίζειεπειδη θα κανω μετακομιση σε 2-3 χρονια και θα παω αλλου στο σπιτι δεν εχει θερμανση και επειδη θα γινει βαρβατη ανακαινιση ελεγα αν αξιζει και αν εχω φυσικα και τα λεφτα να τις βαλω...εδω τωρα εχω πετρελαιο
Θα πας σε άλλο προάστιο ή θα παραμείνεις στο ίδιο?επειδη θα κανω μετακομιση σε 2-3 χρονια και θα παω αλλου στο σπιτι δεν εχει θερμανση και επειδη θα γινει βαρβατη ανακαινιση ελεγα αν αξιζει και αν εχω φυσικα και τα λεφτα να τις βαλω...εδω τωρα εχω πετρελαιο
εντελως αλλη περιοχη φιλεΘα πας σε άλλο προάστιο ή θα παραμείνεις στο ίδιο?
επειδη θα κανω μετακομιση σε 2-3 χρονια και θα παω αλλου στο σπιτι δεν εχει θερμανση και επειδη θα γινει βαρβατη ανακαινιση ελεγα αν αξιζει και αν εχω φυσικα και τα λεφτα να τις βαλω...εδω τωρα εχω πετρελαιο
ua gineiw ανθρωπος.εντελως αλλη περιοχη φιλε
θα ομορφυνω και την αλλη περιοχηua gineiw ανθρωπος.
Ελα σε εμενα μπρο...εντελως αλλη περιοχη φιλε
τι κρασι;απο τα Μεσογεια σε πλαστικο μπουκαλι;τρωω ροδι με κοκκινο κρασι και σταθερη θερμοκρασια 21 βαθους σαν ρωμαιος αυτοκρατορας νιωθω.
χαριλαου?θα ομορφυνω και την αλλη περιοχη
γυαλινη φιαλη παραγωγη φιλου αλλα βαραει ασχημα.τι κρασι;απο τα Μεσογεια σε πλαστικο μπουκαλι;
Αλκοόλ φυλακής πίνεις?γυαλινη φιαλη παραγωγη φιλου αλλα βαραει ασχημα.
Χώρια τα 3 κιλα καρονατρωω ροδι με κοκκινο κρασι και σταθερη θερμοκρασια 21 βαθους σαν ρωμαιος αυτοκρατορας νιωθω.
περιμενω να μου στειλετε να δοκιμασω.Χώρια τα 3 κιλα καρονα