shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Και ζεστή άμστελ
οι πόρτες της εταιρείας μας είναι πάντα ανοιχτές για το προσωπικό
σε κάθε εργασία που σέβεται τον εαυτό της η ζεστή άμστελ σερβίρεται στις 13.30 όταν γίνεται το διάλυμα κάτω από τον ήλιο συνοδευόμενη από ψωμί 3 ημερών και σαλάμι που μυρίζει λάδι μηχανήςΚαι ζεστή άμστελ
υπαρχουν και ατομα που αποδιδουν καλυτερα τρωγοντας μελομακαρονα οπως ο φιλος βαροςοι πόρτες της εταιρείας μας είναι πάντα ανοιχτές για το προσωπικό
μελομακάρονα δε σερβίρουμε γιατί θυμίζουν στο προσωπικό ότι είναι πρωτοχρονιά 11.54 και ακόμα δουλεύουν
και αυτό μειώνει την αποδοτικότητα τους και χαλάει την ψυχολογία τους
Αν περνιούνται στα έξοδα κάτι θα κάνουμε αλλά θα θεωρηθεί μέρος του μισθούυπαρχουν και ατομα που αποδιδουν καλυτερα τρωγοντας μελομακαρονα οπως ο φιλος βαρος
Καλοκαιριναπως τα βλέπεις τα πράγματα?![]()
ετοιμάζεις βαλίτσες για διακοπές?Καλοκαιρινα
Πιες ένα Άβατον γεροβασιλειου ρε μυρουδιάμονο ο μεγαλος ο τιτανας ο αλκοολικος των αλκοολικων,ο πινω και τα ουρα μου,ο ανθρωπος με τα δεκα συκωτια ο τυπος που εχει πιο καθαρα νεφρα και απο νεογεννητο ο ενας και μοναδικος σομελιε των παντων ο μπραμπουλης μας.
Ελπίζω μέσα στο 20ωρο να προσφέρετε 5 λεπτά διάλειμμα για τσιγάρο (καρέλια).20 ώρες σε εμάς κάθεται ο εργαζόμενος μόνο με τη θέληση του και χωρις να γνωρίζει η να επιδοκιμάζει κάτι τέτοιο η διεύθυνση.
Γιατί κυκλοφορεί και η επιθεώρηση εργασίας….
Ειμαι μονιμα διακοπες.ετοιμάζεις βαλίτσες για διακοπές?
Ειμαι μονιμα διακοπες.
Ζεστή πούτσα θέλει, αλλά ποιος του την δίνει;Και ζεστή άμστελ
Τι γινεται παππουλη μου?Ζεστή πούτσα θέλει, αλλά ποιος του την δίνει;