Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.609
- Πόντοι
- 6.536
Κλασσική περίπτωση φίλος Βάρος θα πληρώνετε κιόλας αντί στο σπίτι που κάθεται να παρακολουθήσειΖητείται υπάλληλος για να παρακολουθεί Χριστουγεννιάτικες ταινίες.
Τιμαί λογικαί, πληροφορίες εντός του καταστήματος...![]()
που σε μωρη αταλαντη
Χονδρο...εχει ταλεντο στο χεσιμο!!!που σε μωρη αταλαντη
εδω ΕΚΤΟΣ εμενα σχεδον ολοι ειναι με το ενα ποδι στον ταφο....Και Youthpass έχει το μαγαζί, για νέους-νέες και ημιπιτσιρικάδες...![]()
Υ.Γ.ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ βγαζω το ψωμακι μου στην υγρασια
εχεις χιλια δικια..εδω ΕΚΤΟΣ εμενα σχεδον ολοι ειναι με το ενα ποδι στον ταφο....
Υ.Γ.ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ βγαζω το ψωμακι μου στην βροχη,στην υγρασια,μουσκιδι,ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΤΗΣ,ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ
εχεις χιλια δικια..
αντζελο=τργλυκεριδια χοληστερινες φραγμενες αρτηριες
βαρος=γλυκα μελομακαρονα ζαχαρο
μπραμπ=μονο αν βρεθει τεχνητο συκωτι θα περασει πιστα![]()
Το κέρατο σου το τραγιο μουνοπανο λουλουδι είμαι στις εξετάσεις γαμημενε,ξέρει και ο φίλτατος αθηναιοςεχεις χιλια δικια..
αντζελο=τργλυκεριδια χοληστερινες φραγμενες αρτηριες
βαρος=γλυκα μελομακαρονα ζαχαρο
μπραμπ=μονο αν βρεθει τεχνητο συκωτι θα περασει πιστα![]()
Μη βριζεις καλε μου φιλεΤο κέρατο σου το τραγιο μουνοπανο λουλουδι είμαι στις εξετάσεις γαμημενε,ξέρει και ο φίλτατος αθηναιος
Βρε αντε γαμησου μουνοπανο 180 χοληστερίνη και 160 τρικλεριδια ΛΟΥΛΟΥΔΙ λεμε πουσταραΜη βριζεις καλε μου φιλε
Βαλε αγαπη στην ψυχουλα σου και μη βριζεις!!!Αλλωστε δεν σου εχει μεινει και πολυ ακομα....Βρε αντε γαμησου μουνοπανο 180 χοληστερίνη και 160 τρικλεριδια ΛΟΥΛΟΥΔΙ λεμε πουσταρα
Ρε πουστοπαιδο τραβα γαμησου λεμε μουνοπανοΒαλε αγαπη στην ψυχουλα σου και μη βριζεις!!!Αλλωστε δεν σου εχει μεινει και πολυ ακομα....
Εν τω μεταξυ 180 χοληστερινη πρεπει να ειχες οταν ησουν 2 μηνωνΡε πουστοπαιδο τραβα γαμησου λεμε μουνοπανο
Το κέρατο σου αν στη βγαλω και στη δείξω ρε πουστοπαιδο θα σε πάω γαμιοντας μεταΕν τω μεταξυ 180 χοληστερινη πρεπει να ειχες οταν ησουν 2 μηνων
αυτα στον σεσκουλα...Το κέρατο σου αν στη βγαλω και στη δείξω ρε πουστοπαιδο θα σε πάω γαμιοντας μετα
Στο κέρατο σου το διφορο γαμημενε γαμω το κέρατο σουαυτα στον σεσκουλα...
Μη βριζεις λεμε ρε γαμημενε!!!!!!!!Στο κέρατο σου το διφορο γαμημενε γαμω το κέρατο σου