baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.919
- Πόντοι
- 6.035
τι εγινε ρε τυπε μυτιλινια η πολυξενη?η αλλη ποια ειναι η κερασινα?
τι εγινε ρε τυπε μυτιλινια η πολυξενη?η αλλη ποια ειναι η κερασινα?
εχουμε και δουλειες αν συνεχισω ετσι σε 5 χρονια θα παρω κας το αυτοκινητο.Το χτεσινό ήταν γαμάτο.
Ένα καυλόμουνοτι εγινε ρε τυπε μυτιλινια η πολυξενη?η αλλη ποια ειναι η κερασινα?
θα ξεκινησει και το ντραγκον θα βγαλουμε ενα χειμωνα μελι.Ένα καυλόμουνο
Το άλλο με τους δράκους και τους ανώμαλους πότε ξεκινάει στο ΗΒΟ?θα ξεκινησει και το ντραγκον θα βγαλουμε ενα χειμωνα μελι.
του χρονου καλοκαιρι 2024Το άλλο με τους δράκους και τους ανώμαλους πότε ξεκινάει στο ΗΒΟ?![]()
Έλεος ρε μλκ,θα ξεχάσουμε γιατί το βλέπουμετου χρονου καλοκαιρι 2024
υπαρχει μεγαλο θεμα με την απεργια των σεναριογραφων,γινανε συνδικαλιστες και οι βαθυπλουτοι.Έλεος ρε μλκ,θα ξεχάσουμε γιατί το βλέπουμε![]()
Και εδω συμβαινει αυτουπαρχει μεγαλο θεμα με την απεργια των σεναριογραφων,γινανε συνδικαλιστες και οι βαθυπλουτοι.
Νομίζω πως έληξε σχετικά πρόσφαταυπαρχει μεγαλο θεμα με την απεργια των σεναριογραφων,γινανε συνδικαλιστες και οι βαθυπλουτοι.
μονο ο αθηναιος δεν κανει απεργα.Και εδω συμβαινει αυτο![]()
νομιζω την περασμενη εβδομαδα οποτε ξεκινανε σιγα σιγα.Νομίζω πως έληξε σχετικά πρόσφατα
Εληξε ναι αλλα εχουν παει πολυ πισω τα προτζεκτΝομίζω πως έληξε σχετικά πρόσφατα
Δεν προλαβαινει απο τη δουλεια να κανει απεργια!!!!μονο ο αθηναιος δεν κανει απεργα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νομιζω την περασμενη εβδομαδα οποτε ξεκινανε σιγα σιγα.
εχασα την ευκαιρια μου να στειλω ενα σεναριακη στα εξωτερικα.Εληξε ναι αλλα εχουν παει πολυ πισω τα προτζεκτ
Αθηναίος 24/7μονο ο αθηναιος δεν κανει απεργα.
Και εγώ τσάι βουνού πίνωειμαστε οι μονοι εκλεπτισμενοι εδω μεσα οχι σαν την πλεμπα που πινει καφεδες τσιπουρα και γουισκια.
κριμα κριμα...θα χαθηκε μεγαλη δημιουργια!!!εχασα την ευκαιρια μου να στειλω ενα σεναριακη στα εξωτερικα.
στα αρχιδια μας(φιλικα το λεω)Και εγώ τσάι βουνού πίνω![]()
Έχει διαφορά όμως τι τσάι είναι π.χ του βουνού με αρωματικά η κάτι άλλο;κριμα κριμα...θα χαθηκε μεγαλη δημιουργια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στα αρχιδια μας(φιλικα το λεω)
Και η Cinderella το ίδιοστα αρχιδια μας(φιλικα το λεω)