Καριπίδι, τσίμπα ένα αρχίδι...αφηστε το παιδακι να τον ετσι και αλλιως δεν εχει κατι αλλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
που εισαι μαρη καμπια ξερεις εγω δεν τσιμπαω θα παει αλλου η βαλιτσαΚαριπίδι, τσίμπα ένα αρχίδι...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
πρεπει να βρεις ανδρα για να τσακωθεις σωστα,,υποτονικα τα μετωπα των καυγαδων σημερα
σαν να λειπει το παθος
?
εδω ο ενας κανει την καμαριερα , στρωνει κρεβατια και ειναι παντοφλακιας
και ο αλλος ο μπαγλαμας ηταν στην φαπα μια ζωη απο ολη την κοινωνία
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
φταιει και το χτεσινο ντου που ποτε δεν εγινεπρεπει να βρεις ανδρα για να τσακωθεις σωστα,,
εδω ο ενας κανει την καμαριερα , στρωνει κρεβατια και ειναι παντοφλακιας
και ο αλλος ο μπαγλαμας ηταν στην φαπα μια ζωη απο ολη την κοινωνία
μειναμε απο τις μεγαλες προσδοκιες εντελως μουδιασμενοι απο την εξελιξη
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Κανενας δε μου την ειπε.Τώρα γίνεσαι υπερβολικός. Στην είπε έμμεσα κι εσύ τσίμπησες και αντέδρασες λάθος.
Καποιοι περασαν τα ορια, χρησιμοποιωντας υβριστικες εκφρασεις (σε γαμαω κλπ, γιατι εκει εφαγα το μπαν) και οταν απαντησα με ιδιες εκφρασεις (συν 10%) εφαγα μπαν.
ειναι παντελως γελοιο.
ηταν δυο τα μηνυματα, στο ενα ο αλλος χρησιμοποιει ακριβως την ιδια λεξη και τρωω μπαν εγω.
Σιγουρα υπαρχουν κλικες και καποια μελη ειναι πιο παλια , αλλα αυτο ηταν εντελως γελοιο και φαουλ απο τη μερια της διαχειρισης.
Αν λεγανε, μας τρολαρεις ρε μαλακα αλβανε, θα το δεχομουν, γιατι ισχυει, αλλα οχι να φαω για τα μπινελικια.
με αυτα και με αυτα καταστρεψατε τον σκοπο του φτωχου σοκολ. την κατακτηση καθε παντρεμενης
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.710
- Πόντοι
- 12.756
Έχουμε γαμησει χύσει κατουρήσει ξεφτυλισει το δείγμα ανδρος νιπλενα τόσες φορές ε νισαφι πια... τον αφήνουμε νά κακαριζει τώρα μήν τιναξει τά μυαλά του στον αέρα..υποτονικα τα μετωπα των καυγαδων σημερα
σαν να λειπει το παθος
?
Κάνε αναφορά να βρεις το δίκιο σου. Πλημμυρίζει από δικαιοσύνη ετούτο το site.που εισαι μαρη καμπια ξερεις εγω δεν τσιμπαω θα παει αλλου η βαλιτσα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
σιγα εσυ καμαριερα, μην γαμας πολυ και σκισεις κανα καλσον.Έχουμε γαμησει χύσει κατουρήσει ξεφτυλισει το δείγμα ανδρος νιπλενα τόσες φορές ε νισαφι πια... τον αφήνουμε νά κακαριζει τώρα μήν τιναξει τά μυαλά του στον αέρα..
πηγαινε γρηγορα μέσα να κανεις καμια δουλεια μην κρυωσεις στο μπαλκονι και σε στειλει η αλλη στην υπογα πισω απο εκει που σε πηρε
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
θα φαει μπαν γιατι θα εχει κανει αναφορα και θα το παρουν για τρολαρισμα.Κάνε αναφορά να βρεις το δίκιο σου. Πλημμυρίζει από δικαιοσύνη ετούτο το site.
οταν σε "γαμανε" η σου βριζουν τη μανα ειναι πλακα, οταν το κανεις εσυ ειναι απειλητικη συμπεριφορα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
το χτεσινο παντως καταγραφεται σαν νικη των παππουδωνΈχουμε γαμησει χύσει κατουρήσει ξεφτυλισει το δείγμα ανδρος νιπλενα τόσες φορές ε νισαφι πια... τον αφήνουμε νά κακαριζει τώρα μήν τιναξει τά μυαλά του στον αέρα..
ειχαν χρονο να ετοιμαστουν αμπαρωθηκαν μεσα στο νημα τους και εγραψαν το 2-0
μονο ο πουσυ εγραψε χαχααχχα αλλα ηταν οφσαιντ και ειχε σταματησει η φαση
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εχω την εντύπωση ότι την έφαγες γιατί έγραψες "για την πουτάνα τη μάνα του".Κανενας δε μου την ειπε.
Καποιοι περασαν τα ορια, χρησιμοποιωντας υβριστικες εκφρασεις (σε γαμαω κλπ, γιατι εκει εφαγα το μπαν) και οταν απαντησα με ιδιες εκφρασεις (συν 10%) εφαγα μπαν.
ειναι παντελως γελοιο.
ηταν δυο τα μηνυματα, στο ενα ο αλλος χρησιμοποιει ακριβως την ιδια λεξη και τρωω μπαν εγω.
Σιγουρα υπαρχουν κλικες και καποια μελη ειναι πιο παλια , αλλα αυτο ηταν εντελως γελοιο και φαουλ απο τη μερια της διαχειρισης.
Αν λεγανε, μας τρολαρεις ρε μαλακα αλβανε, θα το δεχομουν, γιατι ισχυει, αλλα οχι να φαω για τα μπινελικια.
με αυτα και με αυτα καταστρεψατε τον σκοπο του φτωχου σοκολ. την κατακτηση καθε παντρεμενης
Ακριβώς την ίδια λέξη ή έκφραση δεν χρησιμοποίησε. Περιγραμματικά να το δεχθώ. Αλλά πήγε Λειβαδιά-Λαμία μέσω Καρπενησίου.
Τα υπόλοιπα μπινελίκια ήταν στο γνωστό στυλ και δε νομίζω ότι κάποιος ενοχλήθηκε είτε από τα δικά σου είτε από κάποιου άλλου.
Αν ήταν έτσι κάποιοι θα είχαν ήδη φύγει με τα σκουπίδια που γραφουν και δε θα τους είχαμε συνεχώς εδώ να μην ασχολούνται ποστάροντας ολημερίς και ολοβραδίς.
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ασε τι θα κανω εγω κοιτα εσυ τι θα κανεις γιατι σε βλεπω να εισαι ο πρωτος που θα περνει το εκατομμυριοΚάνε αναφορά να βρεις το δίκιο σου. Πλημμυρίζει από δικαιοσύνη ετούτο το site.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
τωρα τι καθεσαι και εξηγεις του καθυστερημένου ??Εχω την εντύπωση ότι την έφαγες γιατί έγραψες "για την πουτάνα τη μάνα του".
Ακριβώς την ίδια λέξη ή έκφραση δεν χρησιμοποίησε. Περιγραμματικά να το δεχθώ. Αλλά πήγε Λειβαδιά-Λαμία μέσω Καρπενησίου.
Τα υπόλοιπα μπινελίκια ήταν στο γνωστό στυλ και δε νομίζω ότι κάποιος ενοχλήθηκε είτε από τα δικά σου είτε από κάποιου άλλου.
Αν ήταν έτσι κάποιοι θα είχαν ήδη φύγει με τα σκουπίδια που γραφουν και δε θα τους είχαμε συνεχώς εδώ να μην ασχολούνται ποστάροντας ολημερίς και ολοβραδίς.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Το var έδειξε ότι δεν υπήρχε καν παράβαση στη φάση και ότι ο παίκτης αποβλήθηκε άδικατο χτεσινο παντως καταγραφεται σαν νικη των παππουδων
ειχαν χρονο να ετοιμαστουν αμπαρωθηκαν μεσα στο νημα τους και εγραψαν το 2-0
μονο ο πουσυ εγραψε χαχααχχα αλλα ηταν οφσαιντ και ειχε σταματησει η φαση
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
δεν την εφαγα για αυτο. και ο τυπος εγραψε το ιδιο ακριβως (εμμεσα ναι), οποτε το θεωρω γελοιο/υποκριτικοΕχω την εντύπωση ότι την έφαγες γιατί έγραψες "για την πουτάνα τη μάνα του".
εξαλλου δεν ξεκινησα εγω το βαρυ μπινελικι. ειπαμε 2 μετρα, 2 σταθμα.
τυπε θα σου εκανα αναφορα, αλλα εσυ χρειαζεσαι τη διαχειριση οταν καποιος σου τη λεει.τωρα τι καθεσαι και εξηγεις του καθυστερημένου ??
σαν να εισαι στο δημοτικο και φερνεις τη μαμα σου οταν τσακωνεσαι με καποιον να σε υπερασπιστει, το ξεκαθαριζω, μη φαω μπαν παλι αδικα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
μην μου σκοτιζεις τ αρχιδια , κανε μου αναφοράδεν την εφαγα για αυτο. και ο τυπος εγραψε το ιδιο ακριβως (εμμεσα ναι), οποτε το θεωρω γελοιο/υποκριτικο
εξαλλου δεν ξεκινησα εγω το βαρυ μπινελικι. ειπαμε 2 μετρα, 2 σταθμα.
τυπε θα σου εκανα αναφορα, αλλα εσυ χρειαζεσαι τη διαχειριση οταν καποιος σου τη λεει.
σαν να εισαι στο δημοτικο και φερνεις τη μαμα σου.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
λαθος τακτικη που τους προειδοποιησαμεΤο var έδειξε ότι δεν υπήρχε καν παράβαση στη φάση και ότι ο παίκτης αποβλήθηκε άδικα
βρηκαν χρονο να στειλουν λουλουδια στον διαιτητη πριν την σεντρα
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
τα ποια?αφου δεν εχειςμην μου σκοτιζεις τ αρχιδια , κανε μου αναφορά
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Τύποι που δεν τους γουστάρει κανένας στο μπου.
1. Αλβανός γαμιάς Ελληνίδων μέσα στα γυμναστήρια
2. Πούσυ αριστερός θολωμένος σινεφίλ
3. Ζαν Κλάουντ, τρολ πολύ κακής ποιότητας
4. Καλόγκερο, κλώνος του κλώνου, ω κλώνε
5. since1991 ?
1. Αλβανός γαμιάς Ελληνίδων μέσα στα γυμναστήρια
2. Πούσυ αριστερός θολωμένος σινεφίλ
3. Ζαν Κλάουντ, τρολ πολύ κακής ποιότητας
4. Καλόγκερο, κλώνος του κλώνου, ω κλώνε
5. since1991 ?
Νίπλης
Ανώτατος