Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.606
- Πόντοι
- 6.536
Σουμάδα με τόνικ
Σουμάδα με τόνικ
Γκαζοζα με γρεναδινη
Καλημέρα κιμπάρη.καλημερες![]()
Επιβιωσες καλε μου φιλε?καλημερες![]()
οριακα.....επισης οριακα προλαβαινω να δω Παναθα σημερα γαμω την αλλαγη προγραμματωνΕπιβιωσες καλε μου φιλε?
Επρεπε να αιτηθεις μεταφορα βομβας σε κηπο Γλυφαδιωτη πιστευωοριακα.....επισης οριακα προλαβαινω να δω Παναθα σημερα γαμω την αλλαγη προγραμματων
Δεν σε φοβάμαι....οριακα.....επισης οριακα προλαβαινω να δω Παναθα σημερα γαμω την αλλαγη προγραμματων
ειμαι μεγαλοψυχος μωρεΕπρεπε να αιτηθεις μεταφορα βομβας σε κηπο Γλυφαδιωτη πιστευω
Επρεπε να αιτηθεις μεταφορα βομβας σε κηπο Γλυφαδιωτη πιστευω
εεεεεεεεεεεεεε?καλημερες![]()
κυριος....ΚΥΡΙΟΣειμαι μεγαλοψυχος μωρε![]()
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ θα πληρωσετε ΑΣΧΗΜΑ την αλητεια σαςεεεεεεεεεεεεεε?
Εσενα ο συνδυασμος σου πρεπει να ειναι βοτκα-τσιπουροεεεεεεεεεεεεεε?
Ενδιαφέρον!!!Γκαζοζα με γρεναδινη
Γειά σου φίλε Αθηναιο βλέπεις online την εκδίκαση της υπόθεσης ;ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ θα πληρωσετε ΑΣΧΗΜΑ την αλητεια σας![]()
τυπε μονο τσιπουρο κρασι πινω αλλα οχι ανακατεμενα μεταξυ τουςΕσενα ο συνδυασμος σου πρεπει να ειναι βοτκα-τσιπουρο
Κι ο τραγος εκει πρεπει να ξημεροβραδιαστηκε και μας ελεγε πιπες χθες για φαβα και κουκια και χαλβαδες...τυπε μονο τσιπουρο κρασι πινω αλλα οχι ανακατεμενα μεταξυ τους
![]()
Ουρές για μια… μακαρονάδα στην Πανόρμου! | THECITIZEN.GR
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωρίου.www.thecitizen.gr
![]()
Ρε μαλάκα ρώτα και τίποτα διαφορετικό.Ενδιαφέρον!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σου φίλε Αθηναιο βλέπεις online την εκδίκαση της υπόθεσης ;
Που είναι ο Λάκης να μας πεί αν ήταν Μαράτα η 365 τα ζυμαρικά....τυπε μονο τσιπουρο κρασι πινω αλλα οχι ανακατεμενα μεταξυ τους
![]()
Ουρές για μια… μακαρονάδα στην Πανόρμου! | THECITIZEN.GR
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωρίου.www.thecitizen.gr
![]()