tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.898
- Πόντοι
- 6.056
Για επαγγελματία είπα ρε ! όχι .... gif ...
Και τόνισα ... όχι σιλικόνες και υαλουρονικά .... το gif σου είναι κάργα.
Η Ηannah είναι natural όλαΓια επαγγελματία είπα ρε ! όχι .... gif ...
Και τόνισα ... όχι σιλικόνες και υαλουρονικά .... το gif σου είναι κάργα.
Η Ηannah είναι natural όλα
![]()
Ρε Λάκη,φυσική είναι,σύνελθεΜε αυτό το ποστ, παίρνεις ποσοστό αναπηρίας 100% από το ΚΕΠΑ ;
Πας για σύνταξη και αναπηρική μερσεντέ ;
Παίρνεις ναρκωτικά έτσι ;Ρε Λάκη,φυσική είναι,σύνελθε
Θες να προσθέσεις και εμένα στην λίστα σου?Παίρνεις ναρκωτικά έτσι ;
Είσαι και μεθυσμένος ;
Βάλε φωτό .....
Κι εμένα, φυσική μου φαίνεται.
Από φωτό, ούτε ντικ πικ δεν στέλνω πια, έτσι όπως έχει καταντήσει ο μπαργαλάτσος μου.Βάλε φωτό γέρο .......
Λες να μην ξέρω κάτι παραπάνω ;
Της γκόμενας ρε παπάρα.Από φωτό, ούτε ντικ πικ δεν στέλνω πια, έτσι όπως έχει καταντήσει ο μπαργαλάτσος μου.
Σε λίγο η λίστα του κ. Λάκη θα περιλαμβάνει περισσότερα ονόματα κι από τη λίστα Λαγκάρντ.Θες να προσθέσεις και εμένα στην λίστα σου?
Αν είναι να ξέρω να συνεχίσω
Σε λίγο η λίστα του κ. Λάκη θα περιλαμβάνει περισσότερα ονόματα κι από τη λίστα Λαγκάρντ.
Της το έχετε χουφτώσει, ή της κάνατε εσείς την επέμβαση;μιλάτε .... για hannah cplalmer ;;;;
και λέτε .... ότι έχει φυσικό στήθος ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της γκόμενας ρε παπάρα.
![]()
αυτή λέτε έχει φυσικό στήθος ;;;
Έκανα λάθος, πέσαμε σε σπανιότατη εξαίρεση .Της το έχετε χουφτώσει, ή της κάνατε εσείς την επέμβαση;
Κομματάκι δύσκολο πλαστικά και να κουνιούντε έτσιμιλάτε .... για hannah cplalmer ;;;;
και λέτε .... ότι έχει φυσικό στήθος ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της γκόμενας ρε παπάρα.
![]()
αυτή λέτε έχει φυσικό στήθος ;;;
Με μια διαφορά όμως.Σε λίγο η λίστα του κ. Λάκη θα περιλαμβάνει περισσότερα ονόματα κι από τη λίστα Λαγκάρντ.
Σιγα τη λιστα.Σε λίγο η λίστα του κ. Λάκη θα περιλαμβάνει περισσότερα ονόματα κι από τη λίστα Λαγκάρντ.
Έκανα λάθος , ομολογώ, πέσαμε σε σπανιότατη εξαίρεση .Κομματάκι δύσκολο πλαστικά και να κουνιούντε έτσι
![]()
Αυτο το περασε για πλαστικο ο ειδημων;;; Και σε ειχε ετοιμο και για λιστα;;Κομματάκι δύσκολο πλαστικά και να κουνιούντε έτσι
![]()
Το μεγαλύτερο εδώ μέσα........Έκανα λάθος , ομολογώ, πέσαμε σε σπανιότατη εξαίρεση .
Μην είσαι αρκίντι .